تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 744 از 1135 اولاول ... 244644694734740741742743744745746747748754794844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان آسیاتک هم سرویسای روزانش فکر کنم خیلی خوب باشه... برعکس شبانه مزخرفش
    دوست عزیز آسیاتک شبانه اش نسبت به تمام شرکتایی که تا حالا داشتم (صبانت، شاتل، مخابرات) از همه بهتر هست....سرعت دانلود شبانه ام بین 100 تا 120 کیلوبایت هست....شبانه اش از 1:55 دقیقه شروع میشه تا 8:10 دقیقه.....و بهترین چیزی که من در این شرکت دیدم که در هیچکدوم دیگه نبود ثبات در نت شبانه و عدم تایم اوت هست تا جایی که من برای کارم و بازی آنلاین شب ها پینگ بهتری نسبت به روزها دارم.....
    البته روزانه اش که تقریبا خداس....من 256 کیلوبیت گرفتم و سرعت دانلودم روی 350 کیلوبایت هست....تایم اوت نداره و پینگ هم پایین....
    در ضمن این مشکلی که دوستان با پشتیبانی احمق شیراز دارن رو هم من ندارم چون کلا تا مشکلی پیش میاد داخل سایت تهران کامنت میذارم و ظرف چند ساعت خودشون بهم تماس میگرن....و از وقتی من با اون پشتیبانی تهران تماس گرفتم فهمیدم که چقدر نمایندگی ها نامردن....
    نمونه اش هم یکی دوماه پیش که یه مشکل شدید سرعت پیش اومد و من اعتراض کردم و سرعت رو برام زیاد کردن و بعد از اون پیشتیبانی تهران 3 بار هر 7 روز یه بار باهم تماس گرفت و پرسید که سرعت دیگه کم نشده و اینکه مشکل دیگه ای ندارم تا برام حلش کنن!!!!

2. این کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزیز آسیاتک شبانه اش نسبت به تمام شرکتایی که تا حالا داشتم (صبانت، شاتل، مخابرات) از همه بهتر هست....سرعت دانلود شبانه ام بین 100 تا 120 کیلوبایت هست....شبانه اش از 1:55 دقیقه شروع میشه تا 8:10 دقیقه.....و بهترین چیزی که من در این شرکت دیدم که در هیچکدوم دیگه نبود ثبات در نت شبانه و عدم تایم اوت هست تا جایی که من برای کارم و بازی آنلاین شب ها پینگ بهتری نسبت به روزها دارم.....
    البته روزانه اش که تقریبا خداس....من 256 کیلوبیت گرفتم و سرعت دانلودم روی 350 کیلوبایت هست....تایم اوت نداره و پینگ هم پایین....
    در ضمن این مشکلی که دوستان با پشتیبانی احمق شیراز دارن رو هم من ندارم چون کلا تا مشکلی پیش میاد داخل سایت تهران کامنت میذارم و ظرف چند ساعت خودشون بهم تماس میگرن....و از وقتی من با اون پشتیبانی تهران تماس گرفتم فهمیدم که چقدر نمایندگی ها نامردن....
    نمونه اش هم یکی دوماه پیش که یه مشکل شدید سرعت پیش اومد و من اعتراض کردم و سرعت رو برام زیاد کردن و بعد از اون پیشتیبانی تهران 3 بار هر 7 روز یه بار باهم تماس گرفت و پرسید که سرعت دیگه کم نشده و اینکه مشکل دیگه ای ندارم تا برام حلش کنن!!!!
    آسیاتک سرعتش خوبه قبول دارم مخصوصا" سرعت شبانش ولی تایم اوت داره . بچه ها تو شهر ما کازرون دارن سرعت شبانش برای دو مگ بین 350 تا 500 هست !! ولی هر 2 دقیقه مثلا" 4.2.2.4 2-3 تا تایم اوت داره و پینگ هم حدود 200 - 250 هست . البته اگه گیمر نباشی مشکل نداره ولی فعلا" برای من پینگ پایین و بدون تایم اوت در اولویته . در کل آسیاتک پینگش نسبت به شرکتهای دیگه بالاتره اینو از تاپیک آسیاتک تو همین سایت هم میشه فهمید .

4. این کاربر از reza00980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آسیاتک سرعتش خوبه ولی پینگش بالاست و تایم اوت داره . مثلا" تو کازرون روزانه 2 مگ حدود 500 و شبانه هم تقریبا" مثل همون روزانه هست و از 300 دیگه پایین نمیاد ولی هر 2 دقیقه 2-3 تا تایم اوت مثلا" رو 4.2.2.4 داره . پینگ هم بین 200-250 هست که اگه به تاپیک آسیاتک تو همین ساییت هم برید میبینید که کلا" پینگش نسبت به شرکتهای دیگه بالاتره .
    Last edited by reza00980; 14-01-2013 at 12:08.

6. این کاربر از reza00980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه ها باز مخابرات رید تو سرعتها 256 محدود شد دوباره 32 کیلو .

8. این کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها باز مخابرات رید تو سرعتها 256 محدود شد دوباره 32 کیلو .
    لحنت درست نبود...ولی آره...واقعا گند زده تو حلمون با این سرویسش

دوستان کسی شماره ای از نمایندگی تهرانش نداره؟؟؟

بیست نت زیر نظر سپنتا هست....

10. این کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

شاید الان خوب شده باشه.... زمانی که من داشتم شبانه واقعا افتضاح بود... حدود 2 ماه پیش... سرشار از تایم اوت بود.... الانشو اطلاعی ندارم... اما روزانشو قابل تحمل هستش...

داره خودمونی میشه aminnobakht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز، والفجر، خونمون

پيش فرض

مرکز ایمان پیش شماره 633 جز بیست نت جای دیگه سرویس نمیده؟
    بیست نت دهنمون رو سرویس کرده

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

امروز پینگم اومده بالا....

پینگ google.com

پینگ 4.2.2.4

پینگ داخلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم 512 مخابرات (بیست نت)

15. این کاربر از pgu83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

من ماهیی 6 گیگابایت برای مصرف دارم از شرکت ماتریکس !!!! 128 دارم.............
    25 روز پیش شارژ کردم.... این مصرف 25 روز من :

4 گیگ هم دارم هنوز... امروز هم قاط زده ! سرعت رفته روی 600 و هر چی دانلود میکنم کم نمیشه !!!!!!!!!!!
    نمیدونم چی دانلود کنم... لطفا کمکککککککککککککککککک
    Last edited by Rhodes; 14-01-2013 at 19:22.

17. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •