سلام و خسته نباشید.سال نو همگی مبارک.
من اینو به v52 آپگرید کردم اما وقتی میرم توی theme ازش میپره بیرون.چه کار کنم؟ممنونم
سلام و خسته نباشید.سال نو همگی مبارک.
من اینو به v52 آپگرید کردم اما وقتی میرم توی theme ازش میپره بیرون.چه کار کنم؟ممنونم
فایل های سیستمی رو از تو مموری پاک کن !
گوشی رو یک ریست بده
اشالا حل شه
سلام
سال نوی همه ی دوستان مبارک
بچه ها این سنسور auto rotate خیلی وقتا دیوونه میشه و کار نمیکنه ؛ بعد از آپدیت به ورژن 51 هم مشکل حل نشده و همین حالا هم از کار افتاده و هرچی گوشی رو خاموش روشن میکنم هم درست نمیشه؛ گوشی شما این مشکلو نداره؟
راه حلش چیه؟
خیلی رو اعصابمه؛ تورو خدا اساتید راهنمایی کنن
مرسی
گوشی رو عمودی بگیری روشن کنی معمولا درست میشه
یعنی برای من این طور کار میکنه
اگه افقی روشنش کنم همونطور میمونهمخش ایراد داره
راستی بچه ها هم اندروید هم فریم ور c6 برای 5530 اومده.کسی روش ریخته امتحان بزنه؟(فکر کنم رو 5800 هم کار کنه اخه جوفتشون یکین تقریبا)
سی 6 که به نظرم خیلی روون و خوب بود روش ولی اندرویدش یکمی تو بعضی اوقات کند میشد
Last edited by avator20002000; 22-03-2011 at 12:59.
سلام سال نو مبارک
نوکیا 5800 کارکرده مجارستان قیمتش چنده ؟
ممنون دوست من ؛
ولی این روش همیشه جواب نمیده !!!
چند ساعت پیش شانسی یه روش پیدا کردم که تا حالا که جواب داده و امیدوارم همیشه جواب بده ؛ گفتم بگم دوستان هم استفاده کنن :
کافیه هر وقت سنسورش قاط زد و از کار افتاد گوشی رو قفل کنید و بعد قفل رو باز کنید ؛ به همین سادگی !!!
تو حالتی که قاط زده بود گوشیم قفل شده بود و وقتی رمز رو وارد کردم و قفل باز شد درست شد!
قبلا هم چندبار که اینطوری شده بود چندبارش به طور اتفاقی اینجوری درست شد ولی من اصلا حواسم نبود تا حالا !
بهرحال این روش برای من که تا حالا جواب داده خدارو شکر
.
.
یا حق
تا حالا اصلا این اتفاق برای من نیفتاده !!!
چرا آپدیت نمیکنید به ورژن 52 که مشکلی نداره؟
امیر جان خودم 5800 دارم بیا پیش خودم روشنت کنم.
اقا این شکلک های یاهو واسه 5800 وجود داره!یعنی نرم افزاری هست که این قابلیت رو به گوشی اضافه کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)