تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 744 از 1138 اولاول ... 244644694734740741742743744745746747748754794844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

در مورد جواب سوال هم علی اقا درست فرمودن و برنده یه جایزه ی 100 امتیازی شدن.

من بعد از تعمیر نهایی گیربکس اتومات خودم و نصب و تکمیل اون روی ماشین بعد از تنظیمات نهایی اون رو تست کردم و همه چیز عالی شده بود اما بعد از 1 هفته متوجه شدم ماشین دنده معکوس نمیده و بعضی جاها هم خوب گاز نمیخوره!!
    اون موقع بود که به همه چیز شک کرده بودم و خواب گیربکس رو میدیدم و توی خواب هم مشغول باز کردن گیربکس بودم و قطعات رو مجددا تعمیر و ... میکردم (در واقع کابوس گیربکس 350 میدیدم)

بعدا به طور اتفاقی برای بررسی سیمکشی زیر فرمان رفتم اون زیر که یه نگاهی کنم و ناگهان نگاهم به زیر پدال گاز افتاد و دیدم موکت ماشین با توجه به اینکه فابریک هست و کمی شل شده اون زیر چروک شده و تا خورده و به همین دلیل روی عملکرد پدال گاز تاثیر گزاشته و اجازه نمیده ماشین دنده معکوس هم بده و با درست کردن و صاف کردن موکت مشکل حل شد.
    اقا محمد ترسوندی منو
    فکر کردم نکنه مورد خاصی بوده و من توجه نکردم، این که مشکلی نبود و من در زمان برش فوم به کورس پدال ها توجه کردم و زیر پایین ترین نقطه پدال عایق قرار نمیگیره ، فقط موکت چسبیده میشه.
    با این حال ممنون از نکته ای که گفتی.

2. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

ممنون از این همه اطلاعات با ارزش که برای بقیه قرار میدید
    یه پیشنهاد برای جناب کامارو(البته میبخشید): به جای قرار دادن یه باطری هشتاد وچند امپر ساعت که جای کافی در داخل موتور وجود نداره میتونید یک یا دو باطری ده آمپر یا هشت امپر که در داخل جعبه دزدگیر ساختمان قرار داده میشن و کمی از باطری موتورسیکلت بزرگتر ند را تهیه نموده و آنها را با کابل مناسب به طور موازی به باطری اصلی متصل کنید.
    یه پیشنهاد عمومی: به جای این آواتار هایی که گذاشتیم بهتر نیست عکس خودمون در کنار ماشین های خودمون قرار بدیم ؟
    پرسش: ۱) یه چیزی م‍‌ثل ورودی بنزینه ولی چیزی بش وصل نیست ، چیه ،؟
    ۲) این قطعه چیه و چه نقشی داره ؟ در ماشین من خرابه و کار نمیکنه
    ۳) ساسات برقی حرارتی ماشین شما واقعا کار میکنه یعنی در ابتدا فعاله و کم کم باز میشه ؟ تا اگه اینجوره یه ساسات نو از حدادی که در اینترنت آگهی داده بخرم به قیمت ۲۵هزار

یه پرسش هم از جناب mard1169 : این عایق که وه گفتی اسمش چیه ؟ از کجا گیر آوردین ؟ در برابر فشار مقاومت کافی داره ؟ میشه اونو جانشین موکت یه سانتی فابریک کف کرد ،؟
    Last edited by hamid-r-s; 21-09-2014 at 22:44.

4. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از اين روش قبلا استفاده كردم ( با باطري 40 يا 45 آمپر) براي كامارو ، اما جواب خوبي نگرفتم. شايد چون باطري ضعيف بوده و بايد در مدت زمان بيشتري آمپر مورد نياز را تامين ميكرده.

1. سوپاپ ورودي و خروجي هواي پياله بنزين . بدون اون كاربراتور درست عمل نميكنه

2. وكيوم ساسات كه پيدا كردن سالم اون خيلي سخته، مال ماشين من هم سالم بود بعدا خراب شد، اگر سالم گير آوردين يكي هم براي من بگيريد!

3. كار ميكنه و برق اون منفي است و از طريق فيش اتصال منفي كه به فشنگي روغن وصل شده عمل ميكنه.
    شايد تنظيم اون بهم خورده و يا فيش وصل نيست.
    چراغ روغن كار ميكنه؟

دسنبرگ 1931

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

ممنون جناب کامارو
    ۱) این سوپاپ ورودی و خروجی پیاله بنزین به چی وصل میشه ؟
    ۲) وکیوم ساسات چه کار میکند ؟ مال کاربرات من اگه هم کار کنه و محورش عقب و جلو کنه هیچ تغییری در کاربرات ایجاد نمیکنه
    ۳) چراغ روغن کار میکنه ،اما چون ساسات برقی حرارتی کار نمیکرد بازش کردم تعمیرش کنم اما چیزی واسه خراب شدن یا تعمیر نداشت و در حقیقت یا سیم کشیش ایراد داشته یا خودم خرابش کردم که لعنت بر خودم باد.
    سپاسگزارم

8. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این عایق که وه گفتی اسمش چیه ؟ از کجا گیر آوردین ؟ در برابر فشار مقاومت کافی داره ؟ میشه اونو جانشین موکت یه سانتی فابریک کف کرد ،؟
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسمش فوم ورقی هست، من رنگهای سیاه و سفید و نارنجیش رو دیدم و ضخامتش یک سانته، مقاومت بالایی داره بطوریکه نمیتونی با دست پاره اش کنین و احتیاج به تیغ موکت بر هست، فکر میکنم فقط مغازه های واشر سازی (واشر بری) دارن.
    درباره جایگزینی موکت فابریک اگه منظورتون این قسمت لاستیکی زیر پای راننده هست:

باید عرض کنم بله میشه، یعنی ابتدا فوم قرار میگیره بعد موکت معمولی و در اخر هم کفپوش های تکه ای که در همه ماشین ها استفاده میشه یعنی اینا:

امروز دوباره داشتم روی سیم کشی داخل اتاق ماشین کار میکردم که دیدم بهتره داشبورد رو هم باز کنم البته قبلا صفحه کیلومتر باز شده بود ، واقعا" بیش از چیزی که فکر میکردم سخت و وقتگیر بود اما به هر صورت داشبورد کامل باز شد.
    جا داره باز هم از علی اقا تشکر کنم چون بدون راهنمایی ایشون معلوم نبود چند ساعت درگیر داشبورد میبودم

10. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

ممنون
    منظور م موکت ضخیم و یکپارچه کف خودرو است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنون
    منظور م موکت ضخیم و یکپارچه کف خودرو است

موکت که بحثش جداست و اگه موکت فابریک رو کندین باید یه موکت جدید استفاده کنین این فوم فقط برای عایق کاری در زیرموکت استفاده میشه، البته شما میتونین از نمد هم استفاده کنین مثل این بیوک:

و یا از فوم های معمولی که بصورت متری به فروش میرسند مثل این ال 90 :

و بعد روی هر کدوم که استفاده کردین موکت دلخواه رو بچسبونین.
    Last edited by mard1169; 22-09-2014 at 18:16.

13. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بیکران بر شما باد
    ماشین من من اون نمد مخصوص و فابریک رو داره
    فک کردم شاید این عایق جانشین موکت فابریک خودش باشه که هم پوسیده و هم سنگینه
    باز هم سپاسگزارم
    Last edited by hamid-r-s; 23-09-2014 at 11:35.

15. این کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر شما
    کاش p30world امکان حذف پست ها را هم فراهم می کرد.من با گوشی کار می کردم اشتباهی این پست ها را ایجاد کردم و امکان حذفشون نیست.
    حالا باید برم یه تصویر خوب گیربیارم جای پست بعدی بذارم.میبخشید.
    Last edited by hamid-r-s; 23-09-2014 at 11:38.

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

1967 Chevy Impala aka The Supernatural car
    &
    my personal dream machine a 2011 Dodge Challenger
    Last edited by hamid-r-s; 23-09-2014 at 19:14. دليل: نتونستم پست اشتباهی را پاک کنم به جاش عکس گذاشتم

18. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •