فقط نویز از 11 رسوندم به 27 وقتی تلفن از خط جدا میکنم میشه 29 و این تست ماله 29 هست اگه برسونمش به 35 سرعتم به سرعت حیسن میرسه که واسه اونم باید سیم کشی کنم که حوصله یوخدی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فقط نویز از 11 رسوندم به 27 وقتی تلفن از خط جدا میکنم میشه 29 و این تست ماله 29 هست اگه برسونمش به 35 سرعتم به سرعت حیسن میرسه که واسه اونم باید سیم کشی کنم که حوصله یوخدی
بهم گفتند که الان نمیشه به همارا عوض کرد باید سرویس تموم بشه و دوباره پول رانژه بدم تاهمارا کنند
و بهم گفتند که سرعت شبانه همارا افت میکنه ولی مخابرات نه!
پس یه خوش شانسی آوردم که مال من مخابراته
بین 80 و 120
SNR شما ثابته؟
برای من قطع و وصل بودن تلفن فرقی نمیکنه.تنها مشکلم اینه که نوسان زیاد داره.دو سه بار وصل کردم یه بار شد ۱۶ یه بار ۱۴ یه بار ۲۴...
پلیز جواب!!!هنوز این مشکل رفع نشده.الان هم رو آدرس google-analytics.com گیر کرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از dns خود ماکسنت استفاده کنی خیلی بهتر و پرسرعت تره. اون ادرس هم زیاد به dns مربوط نیست و کلا با ای پی ایران مشکل داره. البته معلوم نیست شاید از این طرف مشکل باشه نه از گوگل!
درسته زمان جوابدهیش کمتره ولی بعضی از سایت ها رو باز نمیکنه.(نه همیشه.بعضی وقتا)
یکی دو ساعته که درست شده.فکر نکنم مشکل از گوگل باشه.
با ماکس حرف زدم گفتن آذربایجان غربی مشکل پهنای باند داره وسرعت یوزر ها نصف شرقی خواهد بود! (با همون پول) و اصلا هم معلوم نیست کی درست میشه!
گفتن مخابرات اونجا با ما همکاری نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!
ای بابا . عجب داستانی شده . الان تکلیف یوزر بدبخت چیه ؟
یا همین وضع رو تحمل کنید یا برید آی اس پی دیگه که مورد دوم به نظرم بهتره .
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
الان فعلا 5 گیگم مونده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)