تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 744 از 905 اولاول ... 244644694734740741742743744745746747748754794844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

درودامروز صبح ماشین رو بردم بیرون و زدم دنده یک دیدم خیلی آروم حرکت میکنه اصلا قدرتی نداشت.مثل مورچه راه میرفت،دنده دو هم زدم باز سرعت تغییر نکرد.خاموش کردم و دوباره استارت زدم دیدم مشکل حل شد اما چراغ چک روشن موند،تقریبا بیست کیلومتری رفتم و خاموش کردم .بعد از چهار ساعتی دوباره روشن کردم ،چراغ چک دیگه روشن نموند.بردم نمایندگی گفتن احتمالا از سنسور اکسیژن باشه.تایید میکنید یا حدس دیگه ای دارید؟تعویض دوشاخ کلاچ چقدر زمان میبره،نیاز به باز کردن موتور نیست؟قرار شده موقع تعویض دوشاخ کلاچ صفحه کلاچ هم اگه کمی ضعیف شده تعویض کنن،ظاهر صفحه کلاچ ضعیف شده چجوریه؟ببخشید اگه سؤالاتم مبتدیانه بود،متاسفانه از تعمیرات خودرو هیچی نمیدونم.[emoji17] [emoji17] [emoji17] فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
    سلام
    نمایندگی دیاگ نزد ببینه کد خطا چیه ؟
    چرا گفتند احتمالاً ؟؟؟
    احتمال مشکل در سیستم برق هست یعنی یک سیلندر از کار میافته
    یک دیاگ همه چیز رو مشخص میکنه

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

سلام
    ترمز عقب دیسکی هست یا درام ؟
    اگر درامه , ترمز دستی به پمپ ترمز ربطی نداره
    اگر پمپ خراب باشه چرخهای عقب ترمز نمیگیره اصلاً
    ترمز عقب دیسکی هست

- - - Updated - - -

سلام
    ترمز عقب دیسکی هست یا درام ؟
    اگر درامه , ترمز دستی به پمپ ترمز ربطی نداره
    اگر پمپ خراب باشه چرخهای عقب ترمز نمیگیره اصلاً
    ترمز عقب دیسکی هست

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    نمایندگی دیاگ نزد ببینه کد خطا چیه ؟
    چرا گفتند احتمالاً ؟؟؟
    احتمال مشکل در سیستم برق هست یعنی یک سیلندر از کار میافته
    یک دیاگ همه چیز رو مشخص میکنه
    درود
    نه نزد،البته آخر وقت بود.کارشناس سوار ماشین شد و ی دور زد.در اون لحظه مشکلی نداشت،قرار شد زمان تعویض دوشاخ کلاچ،این مورد هم با دستگاه چک کنه ببینه مشکلش چیه.

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام، من پراید ۱۳۲ دارم، درحالیکه دنده ۱ و ۲ بدرستی کار میکنه اما وقتی در دنده ۲، دور موتور بیشتر از ۲هزار میشه و میزارم دنده ۳ یا ۴ ، ماشین گاز نمیخوره و مثل حالت خلاص با اینکه هرچقدر پدال گاز را فشار میدم هیچ عکس العمل یا صدایی مبنی بر گاز خوردن ماشین اتفاق نمی افته :( مشکل کجاست؟ بطور متوسط چقدر خرج داره؟! ممنون
    Last edited by mrhamed; 05-05-2016 at 22:01.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام، من پراید ۱۳۲ دارم، درحالیکه دنده ۱ و ۲ بدرستی کار میکنه اما وقتی در دنده ۲، دور موتور بیشتر از ۲هزار میشه و میزارم دنده ۳، ماشین گاز نمیخوره و مثل حالت خلاص با اینکه هرچقدر پدال گاز را فشار میدم هیچ عکس العمل یا صدایی مبنی بر گاز خوردن ماشین اتفاق نمی افته :( مشکل کجاست؟ بطور متوسط چقدر خرج داره؟! ممنون
    سلام
    منظورتون اینه حالت خفه کردن پیدا میکنه؟؟ هر چی پدال رو فشار میدی کپ میکنه و تغییری ایجاد نمیشه بعدش انگار یهو رد میکنه و درست میشه؟؟

این مورد از خیلی چیزا میتونه باشه ولی بهترین کار اینه دیاگ بزنی و سنسور ها رو چک کنی. احتمال خرابی سنسور اکسیژن از همه چی بیشتره. البته سنسور میل سوپاپ یا دور موتور هم میتونه باشه
    Last edited by amir z; 05-05-2016 at 18:41.

7. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون، اما نه حالت خفگی داره(البته نمیدونم دقیقا چیه خفگی اما ماشین تمایلی به خاموش شدن یا ریپ زدن نداره) و خود به خود هم درست نمیشه، همونطور که گفتم ماشین حالت خلاصی دنده پیدا میکنه و با آخرین سرعت قبل از دنده سه حرکت میکنه و چندین بار هم که پشت سرهم گاز میدم اصلا گاز نمیخوره (صدای موتور هیچ تغییری نمیکنه) و بمرور دور موتور کاهش پیدا میکنه و موجب کندی حرکت و نارضایتی رانندگان پشت سرم میشه...
    البته زمانیکه از دنده دو میرم دنده سه یه صدای قرقر خــیـــــلـــی ضعیفی به صدای ماشین اضافه میشه!

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون، اما نه حالت خفگی داره(البته نمیدونم دقیقا چیه خفگی اما ماشین تمایلی به خاموش شدن یا ریپ زدن نداره) و خود به خود هم درست نمیشه، همونطور که گفتم ماشین حالت خلاصی دنده پیدا میکنه و با آخرین سرعت قبل از دنده سه حرکت میکنه و چندین بار هم که پشت سرهم گاز میدم اصلا گاز نمیخوره (صدای موتور هیچ تغییری نمیکنه) و بمرور دور موتور کاهش پیدا میکنه و موجب کندی حرکت و نارضایتی رانندگان پشت سرم میشه...
    البته زمانیکه از دنده دو میرم دنده سه یه صدای قرقر خــیـــــلـــی ضعیفی به صدای ماشین اضافه میشه!
    خواهش میکنم دوست عزیز
    اگه حالت خلاصی پیدا کنه یعنی ماشین گاز میخوره ولی سرعت نمیگیره ولی شما میگی گار هم نمیخوره و در واقع انگار پدال گاز عمل نمیکنه! این چیزی که من از صحبت های شما متوجه شدم تقریبا همون حالت کپ کردن هستش.
    شما تو این مواقع چه کاری انجام میدی که ماشین درست میشه و گاز میخوره؟

صدایی که میگی اگه فقط تو یه دنده هستش مشکل از گیربکسه و به این مورد بالایی مربوط نمیشه

10. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه حالت خلاصی پیدا کنه یعنی ماشین گاز میخوره ولی سرعت نمیگیره ولی شما میگی گار هم نمیخوره و در واقع انگار پدال گاز عمل نمیکنه
    بله کاملا هینطوره و گاز نمیخوره (انگار عمل نمیکنه و تفاوتی در صدای موتور ایجاد نمیکنه) شاید تنها تفاوت با حالت خلاصی همین باشه.
    صدایی که میگی اگه فقط تو یه دنده هستش مشکل از گیربکسه و به این مورد بالایی مربوط نمیشه
    بله ققط در همین دو دنده ۳و۴ مشهوده...
    بدلایلی مجبورم روزی حدود یک ساعت با ماشین برم بیرون و این دو روزه همش با دنده ۲ حرکت کردم :( ضرر داره برای ماشین؟ چون فعلا قدرت پرداخت هزینه بالا برای تعمییر ندارم...

12. این کاربر از mrhamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله کاملا هینطوره و گاز نمیخوره (انگار عمل نمیکنه و تفاوتی در صدای موتور ایجاد نمیکنه) شاید تنها تفاوت با حالت خلاصی همین باشه.

بله ققط در همین دو دنده ۳و۴ مشهوده...
    بدلایلی مجبورم روزی حدود یک ساعت با ماشین برم بیرون و این دو روزه همش با دنده ۲ حرکت کردم :( ضرر داره برای ماشین؟ چون فعلا قدرت پرداخت هزینه بالا برای تعمییر ندارم...
    یعنی حتی اگه 2 رو پر کنید بازم برید 3 ماشین نمیره و اصلا گاز نمیخوره؟؟؟ دنده 2 تا هر دوری راحت پر میشه؟؟؟
    اگه اینطوره شما تو یه مسیر با سرپایینی کم، دنده 2 رو پر کن و مستقیم برو 4 ببین چطور میشه.
    اون صدا رو باید از نزدیک شنید تا بشه نظر قطعی داد ولی احتمالا بلبرینگ های شفت گیربکسه و چیز مهمی نیست و تو اکثر گیربکسهای ایرانی کم و بیش هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از پاسختون

یعنی حتی اگه 2 رو پر کنید بازم برید 3 ماشین نمیره و اصلا گاز نمیخوره؟
    اصلا گاز نمیخوره :(

دنده 2 تا هر دوری راحت پر میشه؟
    تا ۳۵۰۰ هم پر کردم!

اگه اینطوره شما تو یه مسیر با سرپایینی کم، دنده 2 رو پر کن و مستقیم برو 4 ببین چطور میشه.
    باز هم اصلا گاز نمیخوره :( و فقط دنده یک - دو - عقب گاز میخورن و با رها کردن کلاچ عمل میکنند.)

اون صدا رو باید از نزدیک شنید تا بشه نظر قطعی داد ولی احتمالا بلبرینگ های شفت گیربکسه و چیز مهمی نیست و تو اکثر گیربکسهای ایرانی کم و بیش هستش
    خدا کنه چیزی نباشه.

من یک هفتس که این ماشین را خریدم مدل 89 هست و چون مال اقوام بوده گفته که به تازگی صفحه کلاچ و دیسک تعویض شده...

شما کجای تهران هستید اگه نزدیکید بیارم ببینید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •