سلام
نمایندگی دیاگ نزد ببینه کد خطا چیه ؟
چرا گفتند احتمالاً ؟؟؟
احتمال مشکل در سیستم برق هست یعنی یک سیلندر از کار میافته
یک دیاگ همه چیز رو مشخص میکنه
سلام
نمایندگی دیاگ نزد ببینه کد خطا چیه ؟
چرا گفتند احتمالاً ؟؟؟
احتمال مشکل در سیستم برق هست یعنی یک سیلندر از کار میافته
یک دیاگ همه چیز رو مشخص میکنه
ترمز عقب دیسکی هست
- - - Updated - - -
ترمز عقب دیسکی هست
درود
نه نزد،البته آخر وقت بود.کارشناس سوار ماشین شد و ی دور زد.در اون لحظه مشکلی نداشت،قرار شد زمان تعویض دوشاخ کلاچ،این مورد هم با دستگاه چک کنه ببینه مشکلش چیه.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام، من پراید ۱۳۲ دارم، درحالیکه دنده ۱ و ۲ بدرستی کار میکنه اما وقتی در دنده ۲، دور موتور بیشتر از ۲هزار میشه و میزارم دنده ۳ یا ۴ ، ماشین گاز نمیخوره و مثل حالت خلاص با اینکه هرچقدر پدال گاز را فشار میدم هیچ عکس العمل یا صدایی مبنی بر گاز خوردن ماشین اتفاق نمی افته :( مشکل کجاست؟ بطور متوسط چقدر خرج داره؟! ممنون
Last edited by mrhamed; 05-05-2016 at 22:01.
سلام
منظورتون اینه حالت خفه کردن پیدا میکنه؟؟ هر چی پدال رو فشار میدی کپ میکنه و تغییری ایجاد نمیشه بعدش انگار یهو رد میکنه و درست میشه؟؟
این مورد از خیلی چیزا میتونه باشه ولی بهترین کار اینه دیاگ بزنی و سنسور ها رو چک کنی. احتمال خرابی سنسور اکسیژن از همه چی بیشتره. البته سنسور میل سوپاپ یا دور موتور هم میتونه باشه
Last edited by amir z; 05-05-2016 at 18:41.
خیلی ممنون از پاسختون، اما نه حالت خفگی داره(البته نمیدونم دقیقا چیه خفگی اما ماشین تمایلی به خاموش شدن یا ریپ زدن نداره) و خود به خود هم درست نمیشه، همونطور که گفتم ماشین حالت خلاصی دنده پیدا میکنه و با آخرین سرعت قبل از دنده سه حرکت میکنه و چندین بار هم که پشت سرهم گاز میدم اصلا گاز نمیخوره (صدای موتور هیچ تغییری نمیکنه) و بمرور دور موتور کاهش پیدا میکنه و موجب کندی حرکت و نارضایتی رانندگان پشت سرم میشه...
البته زمانیکه از دنده دو میرم دنده سه یه صدای قرقر خــیـــــلـــی ضعیفی به صدای ماشین اضافه میشه!
خواهش میکنم دوست عزیز
اگه حالت خلاصی پیدا کنه یعنی ماشین گاز میخوره ولی سرعت نمیگیره ولی شما میگی گار هم نمیخوره و در واقع انگار پدال گاز عمل نمیکنه! این چیزی که من از صحبت های شما متوجه شدم تقریبا همون حالت کپ کردن هستش.
شما تو این مواقع چه کاری انجام میدی که ماشین درست میشه و گاز میخوره؟
صدایی که میگی اگه فقط تو یه دنده هستش مشکل از گیربکسه و به این مورد بالایی مربوط نمیشه
بله کاملا هینطوره و گاز نمیخوره (انگار عمل نمیکنه و تفاوتی در صدای موتور ایجاد نمیکنه) شاید تنها تفاوت با حالت خلاصی همین باشه.اگه حالت خلاصی پیدا کنه یعنی ماشین گاز میخوره ولی سرعت نمیگیره ولی شما میگی گار هم نمیخوره و در واقع انگار پدال گاز عمل نمیکنه
بله ققط در همین دو دنده ۳و۴ مشهوده...صدایی که میگی اگه فقط تو یه دنده هستش مشکل از گیربکسه و به این مورد بالایی مربوط نمیشه
بدلایلی مجبورم روزی حدود یک ساعت با ماشین برم بیرون و این دو روزه همش با دنده ۲ حرکت کردم :( ضرر داره برای ماشین؟ چون فعلا قدرت پرداخت هزینه بالا برای تعمییر ندارم...
یعنی حتی اگه 2 رو پر کنید بازم برید 3 ماشین نمیره و اصلا گاز نمیخوره؟؟؟ دنده 2 تا هر دوری راحت پر میشه؟؟؟
اگه اینطوره شما تو یه مسیر با سرپایینی کم، دنده 2 رو پر کن و مستقیم برو 4 ببین چطور میشه.
اون صدا رو باید از نزدیک شنید تا بشه نظر قطعی داد ولی احتمالا بلبرینگ های شفت گیربکسه و چیز مهمی نیست و تو اکثر گیربکسهای ایرانی کم و بیش هستش
ممنون از پاسختون
اصلا گاز نمیخوره :(یعنی حتی اگه 2 رو پر کنید بازم برید 3 ماشین نمیره و اصلا گاز نمیخوره؟
تا ۳۵۰۰ هم پر کردم!دنده 2 تا هر دوری راحت پر میشه؟
باز هم اصلا گاز نمیخوره :( و فقط دنده یک - دو - عقب گاز میخورن و با رها کردن کلاچ عمل میکنند.)اگه اینطوره شما تو یه مسیر با سرپایینی کم، دنده 2 رو پر کن و مستقیم برو 4 ببین چطور میشه.
خدا کنه چیزی نباشه.اون صدا رو باید از نزدیک شنید تا بشه نظر قطعی داد ولی احتمالا بلبرینگ های شفت گیربکسه و چیز مهمی نیست و تو اکثر گیربکسهای ایرانی کم و بیش هستش
من یک هفتس که این ماشین را خریدم مدل 89 هست و چون مال اقوام بوده گفته که به تازگی صفحه کلاچ و دیسک تعویض شده...
شما کجای تهران هستید اگه نزدیکید بیارم ببینید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)