تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 744 از 762 اولاول ... 244644694734740741742743744745746747748754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

دوستان بنده از اونجایی که مانیتورم کالیبره نیست ، خیلی اوقات که یه عکس رو ادیت میکنم توی سیستم خودم به نظرم رنگاش مناسب میاد ولی وقتی همون عکس رو توی یه سیستم دیگه میبینم کاملا نا امید کننده است

توی این عکس با تشکر از dada_zebel عزیز من یه ته رنگ آبی توی عنکبوت میبینم که خیلی به نظرم عکس رو بد کرده ، میخواستم ببینم بقیه دوستان و خود dada_zebel عزیز و a.g g.a عزیز هم اینو میبینن یا نه؟
    هدفم از این پست فقط و فقط اینه که ببینم واقعا مانیتورم ایراد داره یا نه ، و اصلا قصد ایراد گرفتن از عکس و ادیت رو ندارم...
    چون توی همین مسابقه پرتره رنگای عکس من توی مانیتورم خوب بود ولی نظر دوستان چیز دیگه ای بود:
    عکس خوب و زیباییه ولی ادیت رنگها اشتباه انجام شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

سلام

4. 18 کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام - خواهش می کنم دوست عزیز
    خوشحال میشم اگه تجربه ای دارم با دوستان به اشتراک بذارم
    الان نسبت به قبل کادر بندی بهتر شده در مورد ادیت هم من با اجازه یک ادیت انجام دادم
    تا با ادیت مقایسه کنید و ایرادات رو تشخیص بدید
    با تشکر
    خیلی ممنون دوست عزیز،متاسفانه منم رنگ ها رو همون طوری که جناب amin khan گفتن می بینم

دوستان بنده از اونجایی که مانیتورم کالیبره نیست ، خیلی اوقات که یه عکس رو ادیت میکنم توی سیستم خودم به نظرم رنگاش مناسب میاد ولی وقتی همون عکس رو توی یه سیستم دیگه میبینم کاملا نا امید کننده است

توی این عکس با تشکر از dada_zebel عزیز من یه ته رنگ آبی توی عنکبوت میبینم که خیلی به نظرم عکس رو بد کرده ، میخواستم ببینم بقیه دوستان و خود dada_zebel عزیز و a.g g.a عزیز هم اینو میبینن یا نه؟
    هدفم از این پست فقط و فقط اینه که ببینم واقعا مانیتورم ایراد داره یا نه ، و اصلا قصد ایراد گرفتن از عکس و ادیت رو ندارم...
    منم خیلی وقت ها این مشکلو دارم مخصوصا در مورد نور عکس از هر پنجاه عکسی که ادیت می کنم یکی دو تاش این طوری میشه

6. 3 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چون توی همین مسابقه پرتره رنگای عکس من توی مانیتورم خوب بود ولی نظر دوستان چیز دیگه ای بود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام آقا امین
    بحث کالیبره کردن مانیتور خیلی سخته
    من خیلی وقتها خودم گیج میشم
    البته اگه بخوای درست باشه
    اولا باید از مانیتورهای مخصوص ادیت که قیمت و کیفیت پنلشون بالاست استفاده کنی
    ثانیا crt ها بهتر از ال سی دی ها هستن ولی اونا هم به چشم آسیب میزنن

متاسفانه بحث خطای رنگ در سنسورها حل شدنی نیست البته نیکون و کنون در پردازشگرهای جدید دوربین های حرفه ایش کمی این مسئله رو حل کردن تا خطای سنسورها رو به حداقل برسونن
    یه خواهشی گه از دوستان دارم اینه که از هم دیگه نقد کنن مهم نیست نقدشون حرفه ای باشه مهم اینه که شروع کنن
    اونوقت پیشرفت میکنیم. اصلا دنیای عکس و عکاسی یعنی دنیای ارتباط
    سخن گفتن با رنگ ها و خطوط خیلی سخت تر از سخن گفتن با زبانه
    اگه عکس منو کسی نقد کنه ناراحت نمیشم و ستشم میبوسم چون عکسی که به نظر من زیباست باید برای اکثریت هم زیبا باشه و اگه قسمتی از اون آزار دهنده باشه باید گفته بشه و حل بشه تا در نهایت به نتیجه ای برسیم که باید میرسیدیم
    مثلا الان این بحث رو من اینجا شروع کردم و شما ادامش رو اومدید و من کمی تغییرات دادم تا نتیجه زیر حاصل بشه

یکی از دلایلی که من حشره ا رو کاملا سفید نکردم این بود که حشرات در عکس اوراکسپیوز شده بودن و اگه کاملا سفید بشن بخش های اور شده آزار دهده میشه
    کلا تو عکاسی طبیعت به جز ثبت خورشید که اور شدن طبیعیه و جزو زیبایی عکس به شمار میره در بقیه ی ثبت ها آزار دهنده میشه در حالی که اور کردن بخشی از عکس تو عکاسی پرتره خودش یه سبک ادیت محسوب میشه

این عکس رو ببنید که مربوط به آقای بردیا سعادت یکی از عکاسان حرفه ای هستش

من این عکس رو بارها نگاه کردم و هر بار چیز جدیدی از اون یاد گرفتم
    به نواحی برف نگاه کتنید با اینکه نقاط سفید تو عکس زیاده ولی هیچ منطقه ای اور نیست و این باعث شده لطافت و روح نوازی خاصی تو عکس موج بزنه
    از همه مهم تر به حجم عکس دقت کنید 159 کیلوبایته
    البته این عکس به طور یقین حاصل یک شات نیست و دوربینی که این عکس رو ثبت کرده 5 میلیون پولشه ولی به هر حال خیلی ها هم همین دوربین رو دارن ولی هیچ کاری نمی تونن باهاش بکنن

اگه اینا مطرح نمیبشد اینهمه مطلب یاد نمی گرفتیم
    پیشنهاد من اینه که دوستان فقط عناوین ادیتی که روی عکساشون انجام میدن بنویسن تا از تجربیات هم استفاده کنیم اونوقت این انجمن پربارتر میشه
    دوستان یه عکس میذارن هیچ توضیحی هم در موذد پیام عکس و یا نحوه ی ادیت نمیذارن البته این در مورد خود من هم صادقه و نباید ناراحت بشیم اگه میخواهید این انجمن رو پربارتر کنید باید به دانشمون هم بیافزاییم از هم یاد بگیریم بدون اینکه ناراحت بشیم
    دوستانی که اینجا عکس میذارن حتما عکشون رو از میان ده ها عکسی که انداختن انتخابش کردن پس عکسی که انتخاب میشه باید ادیت هم بشه و به دنبال اون اشکالات ادیت هم گفته بشه تا انجمن غنی تر بشه

عکس فقط برای تماشای دوستان و سپس تعریف از اون گذاشته نمیشه
    مثلا خود من عکس میذارم تا ایراداتی که خودم تو عکسم ندیدم دیگران به من بگن تا متوجه بشم به این میگن اشتراک اطلاعات از طریق نقد
    به هر حال دوستان شروع کنن به نوشتن من دست همشون رو میبوسم برای شروع هم هر چی میتونید در مورد عکسای من بنویسید
    مطمئن باشید نتیجه اش به نفع همه خواهد بود
    Last edited by dada_zebel; 12-06-2012 at 09:09.

8. 18 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این عکس دخترمه
    تنظیم رنگ - نور - vibranc - حذف مونوکرومیک - تنظیم کنتراست
    عکس دارای اگزیفه
    راحت ترین مشاهده ی اگزیف در ویندوز سون مراجعه به properties فایل هستش

اینم یه ادیت براش - نویز عمدیه

Last edited by dada_zebel; 12-06-2012 at 16:02.

10. 17 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

12. 12 کاربر از hosseinkia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگه کنتراست و غلظت رنگ ها رو بیشتر میکردین به نظرم بهتر میشد و مفهوم عکس بهتر منتقل میشد.مثل این: (دوستان اشکالات ادیت منم بگین )
    ------------------
    بعدش یه سوال چرا اگزیف عکسایی که با فوتوشاپ سیو میکنم میپره؟به خاطر save as کردنه؟یا فرمت عکس؟(PNG)
    Last edited by Hapoofesgeli; 12-06-2012 at 20:01. دليل: کم کردن حجم عکس

14. 3 کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

زدی عکس مردمو داغون کردی
    اما من کادر بندی دیگری رو از این عکس دوس دارم

16. 10 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان .... بعد از یه غیبت طولانی ...

نمیدونم این عکس رو قرار دادم قبلا یا نه .. اگر آره ببخشید

18. 17 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه صاحب عزیز عکس
    اینم از ادیت من

20. 9 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •