تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 744 از 949 اولاول ... 244644694734740741742743744745746747748754794844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست گرامی به روشنی عرض کنم خدمت شما که درست از هفته قبل یعنی ۲۸ اردیبهشت تا همین آلان این نا قانونی و به عنوان مصرف نامنصفانه رویسی سرویس های ۱ مگ برنزی اعمال شده و وقتی پشتیبانی به من گفت که می تونید سرویس عوض کنید روی ۵۱۲ یا ۲۵۶ گفتم اونها که قرار نیست تغییر کنن، گفتش چرا بعد از این سرویس ها نوبت اونها هم میشه و اعمال خواهد شد...

ما آلان که اعتراض و بحثمون اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر همین قضیه هست که ما فقط داریم دنبال درو می گردیم و اینها هر روز دارن در ها رو یکی بد از یکی می بندن، حالا یکی از صبا نت فرار می کنه به امید جای بهتر میاد اینها، یکی از مخابرات و همینطور ادامه داره آخرش می بینید سر هممون کلاه رفته و تو عمل انجام شده قرار گرفتیم....
    الان كه تماس گرفتم گفتم تازگي اينجوري شده يا بوده گفت نه از اول همينجوري بوده.
    الان من بايد چكار كنم؟چون اين سرعت به درد محل كار من نميخوره.

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام به همه
    من از صبانت به دليل اينكه قانون مصرف منصفانه داشت و بعد از 20 گيگ مصرف سرعت دانلود ميومد روي 30 و دايل آپ بود و خلاصه كلي غرغر.... اومدم به فن آوا.امروز وصل كردم.
    سرويس 256-su كه نامحدوده
    حالا ميبينم سرعت دانلود 40-50 بيشتر نميره
    خواستم ببينم داستان چيه
    لطفا اگه امكانش هست سريعتر جواب بدين چون من مصرف نتم زياده و براي محل كار استفاده ميكنم.
    سلام دوست عزیز
    سرویس شما فعلا سرعتش عادیه
    و بالاتر از این نباید بره!
    سرویستون 256 هست
    ولی اگر بیش از حجمی که گفتن استفاده کنید همینم کمتر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سرویس شما فعلا سرعتش عادیه
    و بالاتر از این نباید بره!
    سرویستون 256 هست
    ولی اگر بیش از حجمی که گفتن استفاده کنید همینم کمتر میشه
    كدوم حجم؟كسي به من حجمي اعلام نكرده!
    موقع خريد گفتم مصرف منصفانه داريد گفت نه!

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حذف شود با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

كدوم حجم؟كسي به من حجمي اعلام نكرده!
    موقع خريد گفتم مصرف منصفانه داريد گفت نه!
    دوست گرامی همین آلان بهشون بگید که به شما قرار داد و فاکتور بدن با مهر و امضا، احتمال زیاد می گن نمیدیم توی سایت خودتون هست برین ببینید قبول نکنید و قرارداد و فاکتور که مشخصات دقیق سرویس داته باشه بخوایین حتما..

به قول دوستمون امکان داره همین هم چند روز دیگه نباشه..

کلا اعتراض من هم همین هست که به من هم گفتن مصرف منصفانه نداریم ۶۲۰ پول پرداخت کردم هفته پیش دوشنبه صبح که از خواب بیدار شدم دیدم دروغ گفتن... آلان در حال شکایت هستم. شما حتما قرارداد و فاکتور که شفاف نوع سرویس شما توش قید شده باشه بکیرین ازشون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست گرامی همین آلان بهشون بگید که به شما قرار داد و فاکتور بدن با مهر و امضا، احتمال زیاد می گن نمیدیم توی سایت خودتون هست برین ببینید قبول نکنید و قرارداد و فاکتور که مشخصات دقیق سرویس داته باشه بخوایین حتما..

به قول دوستمون امکان داره همین هم چند روز دیگه نباشه..

کلا اعتراض من هم همین هست که به من هم گفتن مصرف منصفانه نداریم ۶۲۰ پول پرداخت کردم هفته پیش دوشنبه صبح که از خواب بیدار شدم دیدم دروغ گفتن... آلان در حال شکایت هستم. شما حتما قرارداد و فاکتور که شفاف نوع سرویس شما توش قید شده باشه بکیرین ازشون...
    الان مشكل اول من سرعت اوليه هست كه روي 40-50 هستش.كه در اين رابطه كاري نميتونم كنم چون دوستان ميگن از اول همينجوري بوده.مشكل دوم هم قانون مصرف منصفانه هست كه من امروز دانلود ميكنم ببينم اكه اين قانون اعمال بشه من شكايت ميكنم.چون به من گفتن مصرف منصفانه نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کلاهبردارها دیگه همون سهميه 1 گیگ رو هم 120 کیلو نمیدن سرعت بین 80 تا 90 متغیره

8. این کاربر از ma3743 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان مشكل اول من سرعت اوليه هست كه روي 40-50 هستش.كه در اين رابطه كاري نميتونم كنم چون دوستان ميگن از اول همينجوري بوده.مشكل دوم هم قانون مصرف منصفانه هست كه من امروز دانلود ميكنم ببينم اكه اين قانون اعمال بشه من شكايت ميكنم.چون به من گفتن مصرف منصفانه نداره.
    برای همین هست که عرض کردم قرار داد بگیرین شما بعد اونها به قرار داد یا فاکتور فروش کتبی نه داخل سایت استناد می کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی جالبه نه!!! ایشون ۲۵۶ گرفتن سرعتشون ۴۰ - ۵۰ هست من ۱ مگ گرفتم، سرعت من بین ۷۰ تا ۸۰ هست برای دانلود ۱ گیگابایت و بعد ۱۰ کیلوبیت بر ثانیه!!!...
    Last edited by codex1; 25-05-2015 at 12:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

منم باهاشون تماس گرفتم و گفتم اگه نامنصفانه رو برندارید و ما رو برنگردونید به همون حالت اول بعد از پایان این دوره تمدید نخواهم کرد. ولی در کل لحنشون امیدوار کننده نبود.وقتی حکومت راحت یه شبه سیستم مثلا بنزین

رو زیر و رو می کنه و تمام سهمیه های ملت رو تو 2 مرحله عین اب خوردن نابود می کنه یا دلار رو به پلک به هم زدنی می کنه 3 برابر قیمت بدون توجه به فجایعی که برای جامعه داره اینا از پس یه ماس مالی کردن اینترنت بر نیان ؟

مگه 70 تومن از تو جوب پیدا کردم که بدم واسه سرویس محدود. همین پولم والا به سختی بدست میاد.

12. این کاربر از 1nima1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •