الان كه تماس گرفتم گفتم تازگي اينجوري شده يا بوده گفت نه از اول همينجوري بوده.
الان من بايد چكار كنم؟چون اين سرعت به درد محل كار من نميخوره.
الان كه تماس گرفتم گفتم تازگي اينجوري شده يا بوده گفت نه از اول همينجوري بوده.
الان من بايد چكار كنم؟چون اين سرعت به درد محل كار من نميخوره.
سلام دوست عزیز
سرویس شما فعلا سرعتش عادیه
و بالاتر از این نباید بره!
سرویستون 256 هست
ولی اگر بیش از حجمی که گفتن استفاده کنید همینم کمتر میشه
كدوم حجم؟كسي به من حجمي اعلام نكرده!
موقع خريد گفتم مصرف منصفانه داريد گفت نه!
دوست گرامی همین آلان بهشون بگید که به شما قرار داد و فاکتور بدن با مهر و امضا، احتمال زیاد می گن نمیدیم توی سایت خودتون هست برین ببینید قبول نکنید و قرارداد و فاکتور که مشخصات دقیق سرویس داته باشه بخوایین حتما..
به قول دوستمون امکان داره همین هم چند روز دیگه نباشه..
کلا اعتراض من هم همین هست که به من هم گفتن مصرف منصفانه نداریم ۶۲۰ پول پرداخت کردم هفته پیش دوشنبه صبح که از خواب بیدار شدم دیدم دروغ گفتن... آلان در حال شکایت هستم. شما حتما قرارداد و فاکتور که شفاف نوع سرویس شما توش قید شده باشه بکیرین ازشون...
الان مشكل اول من سرعت اوليه هست كه روي 40-50 هستش.كه در اين رابطه كاري نميتونم كنم چون دوستان ميگن از اول همينجوري بوده.مشكل دوم هم قانون مصرف منصفانه هست كه من امروز دانلود ميكنم ببينم اكه اين قانون اعمال بشه من شكايت ميكنم.چون به من گفتن مصرف منصفانه نداره.
کلاهبردارها دیگه همون سهميه 1 گیگ رو هم 120 کیلو نمیدن سرعت بین 80 تا 90 متغیره
برای همین هست که عرض کردم قرار داد بگیرین شما بعد اونها به قرار داد یا فاکتور فروش کتبی نه داخل سایت استناد می کنند
راستی جالبه نه!!! ایشون ۲۵۶ گرفتن سرعتشون ۴۰ - ۵۰ هست من ۱ مگ گرفتم، سرعت من بین ۷۰ تا ۸۰ هست برای دانلود ۱ گیگابایت و بعد ۱۰ کیلوبیت بر ثانیه!!!...
Last edited by codex1; 25-05-2015 at 12:48.
منم باهاشون تماس گرفتم و گفتم اگه نامنصفانه رو برندارید و ما رو برنگردونید به همون حالت اول بعد از پایان این دوره تمدید نخواهم کرد. ولی در کل لحنشون امیدوار کننده نبود.وقتی حکومت راحت یه شبه سیستم مثلا بنزین
رو زیر و رو می کنه و تمام سهمیه های ملت رو تو 2 مرحله عین اب خوردن نابود می کنه یا دلار رو به پلک به هم زدنی می کنه 3 برابر قیمت بدون توجه به فجایعی که برای جامعه داره اینا از پس یه ماس مالی کردن اینترنت بر نیان ؟
مگه 70 تومن از تو جوب پیدا کردم که بدم واسه سرویس محدود. همین پولم والا به سختی بدست میاد.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)