برو صفحه 690
برو صفحه 690
دوست عزیز منظورتون از اینترنال چیه ؟ هارد خود ps3
میشه کلا توضیح بدید خرج یه ps3 کپی خور چقدره
الان هارد چی بگیرم گیج شدم
یه mypasport 500 گیگ دارم اما خودم استفاده میکنم میخوام یه ادابتور دار بگیرم 1ترا بسشه ؟
سلام نگفتید از سایت معتبری دانلود کردم یا نه؟
Last edited by hosein ati; 03-06-2011 at 09:50.
ببینید من میگم شما حساب کنید.
یه ps3 که بسته به مدلش قیمتش فرق میکنه +یه هارد 1 ترا بایت 3.5 اینچ اکسترنال که حدود 100 تومنه قیمتش+حدود 600 mb دانلود +اگه خودتون بتونید هکش بکنید که هیچ وگرنه حدود 20 تومن برای اونم میگیرن+قیمت بازی ها که قراره هاردتون رو بدین روش بازی بریزن.
میشه یکی از دوستان بگه قیمت دسته ی اصل چنده؟چون من وقتی میخوام بخرم میخوام دو تا دسته داشته باشم .حالا از کجا میشه فهمید دسته اصله یا نه؟اگه چینی باشه کلا ps3 نمیشناسه یا فقط خوب کار نمیکنه؟
من ديشب آپديت 2.61 نصب كردم اما نميتونم وارد ps store بشم!!!پاسوورد جديد ميخواد!!!دليلش چيه؟؟؟نكنه بازم ترفنده جديده سوني واسه امنيتشه!!!اين سوني ام رو اعصاب ميره!!!
خب PSN تازه را اندازی شده احتمالش زیاده که نیاز به عوض کردن Password داشته باشین.
آره ديگه ، بعد از داستان ه-ك و راه اندازي مجدد گفتن بايد Pass ارو عوض كنيد ! اين كه مال 15 مي ميشه ، حدودا 3 هفته پيش عوض كرديم ...
قیمت کنترلر Dual Shock PS3 حدودا 50 هزار تومانه ...
قیمت طرح High Copy هم تقریبا 40 هزار تومان.
طبیعتا کنترلر اصل کیفیت بهتری نسبت به مدل چینی داره!
یک سوال دوستانی که الان می رن پلی استیسن استور یورشون پلاس شده ؟!؟ می تونن بازی های پلاس رو دانلود کنن ؟؟! من خودم چون پلاسم دارم این سوال رو می پرسم جلو ایکون هیچ کدوم از فرندهام ایکون پلاس نیومده ولی پلاس خودم دو ماه تمدید شده ... چون ظاهرا قرار بود یوزرهای عادی هم همشون یه ماه پلاس بشن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)