سلام
این مشخصات سیستمم :
گمون نکنم low کرده باشم یادم نیست ولی lowesh می کنم ! اگه نکرده باشم ...
ممنونم
سلام
این مشخصات سیستمم :
گمون نکنم low کرده باشم یادم نیست ولی lowesh می کنم ! اگه نکرده باشم ...
ممنونم
شما میتونی از کرکی که اینجا گذاشته شده استفاده کنی »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدسم درست بود...
این cpu برای اجرای این بازی فوق ضعیفه همین که این بازی رو میاره برو خدا رو شکر کن که همینشم باعث تعجبه![]()
یکیم جواب مارو بده ثواب داره.یاا...
بچه ها این بازی left 4 dead چه جوریاست؟
من اولش تو steam یه سری اطلاعات میخواست که وارد کردم و ثبت نام کرد. حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم یه پنجره به اسم login - steam باز میشه و ازم یوزرنیم و پسوورد میخواد؟خوب منم همون یوزر و پسوورد رو که موقع ثبت نام زدم رو بهش میدم. ولی هیچ اتفاقی نمافته!
مگه بازیش تحت شبکست؟ یعنی خودم نمیتونم روی کامپیوتر بازی کنم؟ چجوری؟
چیه قضیه؟
سلام
من بازی swat4 رو داونلود کردم بعد اکستراکتش کردم. حالا تبدیل به دو تا فایل با پسوند mdf شده دو تا cd. حالا باید چی کار کنم نمیتونم با هیچ برنامه ای بازش کنم. لطفا کمک کنید.
ممنون
[QUOTE=senjin;3268810]سلام
من بازی swat4 رو داونلود کردم بعد اکستراکتش کردم. حالا تبدیل به دو تا فایل با پسوند mdf شده دو تا cd. حالا باید چی کار کنم نمیتونم با هیچ برنامه ای بازش کنم. لطفا کمک کنید.
ممنون[/QUO
میتونی با نرم افزار alcohol 120% بازش کنی.
شما باید با نرم افزار Daemon Tools یا Alcohol اون فایل ها رو باز کنید .
این تاپیک رو هم بخونی بد نیست »
آموزش قدم به قدم نحوه دانلود تا نصب بازی ها
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره این سئوال رو توی تاپیک خودش بپرسید چون اینجا جاش نیست .یاا...
بچه ها این بازی left 4 dead چه جوریاست؟
من اولش تو steam یه سری اطلاعات میخواست که وارد کردم و ثبت نام کرد. حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم یه پنجره به اسم login - steam باز میشه و ازم یوزرنیم و پسوورد میخواد؟خوب منم همون یوزر و پسوورد رو که موقع ثبت نام زدم رو بهش میدم. ولی هیچ اتفاقی نمافته!
مگه بازیش تحت شبکست؟ یعنی خودم نمیتونم روی کامپیوتر بازی کنم؟ چجوری؟
چیه قضیه؟
Left 4 Dead
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمک در Call Of Duty : World At War
من بازی رو اجرا می کنم ولی فقط یک صفحه سیاه رنگ نمایش داده میشه . صدای بازی میاد ولی هیچ تصویری نداره .
لطفاً کمک کنید .
دوست عزیز بهتره که اینجا مطرح کنی »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز کارت گرافیکتون چیه ؟کمک در Call Of Duty : World At War
من بازی رو اجرا می کنم ولی فقط یک صفحه سیاه رنگ نمایش داده میشه . صدای بازی میاد ولی هیچ تصویری نداره .
لطفاً کمک کنید .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)