دوستان کنسولو می شه به lcd samsung 19 wide دارای خروجی آنالوگ و دیجیتال وصل کرد؟؟؟؟می گن کابلش هست همه رو ساپورت می کنه؟قیمت؟
كابل اتصال كنسول به مانيتور VGA , HDMI to DVI؟؟؟؟
كابل تبديل دسته بي سيم به باسيم؟؟؟؟؟ این چنده؟؟
این طور که به نظر میاد یه محفظه داره که جای همون جا باطری دسته قرار میگیره
حالا یه سوال رنگ مشکیش هم پیدا میشه؟
چرا نیست داداش !!!
ولی صفحه ی اول گذاشته بودم !!
![]()
Last edited by SamGun; 05-07-2009 at 20:50.
سلام عزیز
اگر نگاهی به تاپیک های کنسول بندازید میبینید که دیگه جایی برای تاپیک های مهم وجود نداره. چنین تاپیک هایی رو هم که اشاره کردید در صورت ایجاد باید مهم بشن.
تا زمانیکه زیرشاخه کنسول تبدیل به یه انجمن جدا نشه نمیشه این بخش رو به اون شکل دلخواه درآورد.
بابت پیشنهادتون ممنون
سلام
میشه بگید الان چند مدل XBOX 360 در بازار موجود هست و چه قیمتی دارند؟
اگه تفاوتشون رو هم بگید ممنون میشم.
راستی یه سول خیلی خیلی خیلی کودنانه ( از امتحاناته )
مادر برد پرمیوم اوایل 2007 با این جدیدافرق داره ؟
آخه مال من تابستونا روزی 12-14-یه روزی هم 16 ساعت روشنه ، نه کلر داره ، نه فن 12 ولت ، فقط ایستاده میذارمش مگه مادر برد 2007 ها زیفر نیس؟
Last edited by farazp30; 06-07-2009 at 01:03. دليل: سوتی در حد تیم ملی زیفر رو نوشتم زیفون
بله با اين جديدا خيلي فرق داره.(البته فرقش بر ميگرده به كاهش درصد سوختگي)
قبل از ماه 8 سال 2007 باشه زيفر هستش ولي اگه بعد 8 باشه فالكون
سلام یک سوال داشتم.این که من نمیتوانم به ایکس باکس لایو وصل بشم.ایا راه حلی است؟
سلام دوست عزیز
در حال حاضر 3 مدل ایکس باکس 360 در بازار موجوده
1-آرکید:با رنگ سفید-یک بازی آرکید-کابل کامپوزیت -در حال حاضر قیمتش حدودا 270 هزار تومن هست
2-پرمیوم:با رنگ سفید-هارد 60 گیگ-کابل کامپوننت- یک عدد هدست برای ایکس باکس لایو- در حال حاضر قیمتش حدودا بین 360 تا 400 تومن هست
3-الیت:با رنگ مشکی-هارد 120 گیگ-کابل کامپوننت-کابل hdmi-یک هدست برای ایکس باکس لایو-قیمتش در حال حاضر بالای 400 تومن هست
موفق باشید
اگه منظورتون برد جاسپر هست دوست من تفاوتش در اندازه ی cpu و gpu(گرافیک)هست که از 90 نانو متر تبدیل شده به 65 نانومتر و باعث میشه کنسول کمتر داغ بشه و در نتیجه خطر 3 چراغه به صفر می رسهراستی یه سول خیلی خیلی خیلی کودنانه ( از امتحاناته )
مادر برد پرمیوم اوایل 2007 با این جدیدافرق داره ؟
آخه مال من تابستونا روزی 12-14-یه روزی هم 16 ساعت روشنه ، نه کلر داره ، نه فن 12 ولت ، فقط ایستاده میذارمش مگه مادر برد 2007 ها زیفون نیس؟
قبل از اونم که فالکون بود که فقط cpu دستگاه 65 نانومتری بود و در بعضی موارد کنسول 3 چراغه می شد
این طور که شما گفتید میشه نتیجه گرفت که برد دستگاه شما زفیر هست
ماشاالله دوست من دستگاهتون خیلی خیلی خوب کار کرده براتون ولی اگه یه مقداری با ملایمت باهاش کار کنید خیلی بهتره.شما هر چه قدر که دوست دارید بازی کنید ولی فاصله بذارید بین هر بار بازی کردن
این مطمئنا کنسولتون سالم می مونه
موفق باشید![]()
Last edited by S.Y.K; 06-07-2009 at 02:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)