تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 743 از 752 اولاول ... 243643693733739740741742743744745746747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,421 به 7,430 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

تو این چند روزه 3 مدل بیتس گیرم اومد و تست کردم ... ibeats, pro, studio درسته هدفون 2-3 تومنی روی گوشی نوکیایی که استفاده میکردم قبلش به پای طراحی ibeats صدای pro و بیس studio نمیرسید ولی فهمیدم با همون هدفن میشه آهنگ گوش داد حالا صدای کمتر بیس کمتر تفکیک کمتر ولی خوب ارزش نداره اینقدر پول بدی پای هدفون های بیتس ... گول مارک رو نخورید البته بیشتر کسایی که بیتس میگیرند برای مارکش میخرند و هدفون های دیگه رو نمیشناسند متاسفانه ... یکیش خود من ... البته اگه کسی دلش با یه چیزی باشه آخرش میخره ولی آدم باید تجربه کنه درسته زندگی کوتاه و باید از تجربه های دیگران استفاده کرد ولی بعضی چیزارو باید حتما تجربه کنه ...

2. 6 کاربر از rubiker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه هدفون ibeats گرفتم و با اینکه انتظار بیس بهتری از creative aurvana ازش داشتم اصلا خوب عمل نکرد و aurvana که اصلا بیس خوبی نداره تو این زمینه بهتر بود و در بقیه چیز ها هم aurvana بهتر نباشه بدتر نیست تنها مزیت ibeats برای من اینه که توی استفاده طولانی با حداکثر ولوم گوش درد نمیگیرم برعکس aurvana به نظرتون ibeats فیک هست یا همینطوره که گفتم
    تشخیص اصل بودن هدفون بیتس شما خیلی سخت است ولی چون می گویید بیس ضعیفی دارد، به نظر من فیک می باشد زیرا iBeats همراه یکی از مدلهای HTC را که تست کردم بیس قوی داشت. در مورد Aurvana هم باید بگویم این هدفون برای سبک الکترونیک ساخته شده است و در سبک های دیگر زیاد رضایت بخش نخواهد بود. موفق باشید.

4. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام دوستان دیروز برای کاری خیابان جمهوری رفتم دیدم هدفون های Beats اونقدر زیاد شده ، البته fake که حتی دستفروش ها هم داشتن و به قیمت 4 تا 50 تومن میفروختن ، بازار بزرگ موبایل که هیچی مملو شده از Beats از هدفون بگیر تا کاور موبایل و ... بس که ما ایرانیا دنبال مد هستيم و گول تبلیغات رو میخوریم) خودم رو میگم ( اگه فقط یکبار صدای هدفون Beats رو با Sennheiser مقایسه کنید مطمئن باشید دیگه سراغ هدفون Beats نخواهيد رفت در حالی که sennheiser تبلیغات آنچنانی نداره.خودتون قضاوت کنید!!موفق و پیروز باشید

6. 5 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

8. 6 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان دیروز برای کاری خیابان جمهوری رفتم دیدم هدفون های Beats اونقدر زیاد شده ، البته fake که حتی دستفروش ها هم داشتن و به قیمت 4 تا 50 تومن میفروختن ، بازار بزرگ موبایل که هیچی مملو شده از Beats از هدفون بگیر تا کاور موبایل و ... بس که ما ایرانیا دنبال مد هستيم و گول تبلیغات رو میخوریم) خودم رو میگم ( اگه فقط یکبار صدای هدفون Beats رو با Sennheiser مقایسه کنید مطمئن باشید دیگه سراغ هدفون Beats نخواهيد رفت در حالی که sennheiser تبلیغات آنچنانی نداره.خودتون قضاوت کنید!!موفق و پیروز باشید
    دوست عزیز خودتون دارید میگید فیک وتقلبی هستن و مشخص هست که هدفونی که بی صاحب باشه چی از کار در میاد و این مدل ها با مدل واقعی بسیار بسیار متفاوت هست در ایران بیتس خریدن پول دور ریختن هست
    اما شما بحث هدفون های بیتس رو باید جدا کنید از هدفون هایی مثل سنهایزر
    مثلا هدفون dr dre pro مخصوص موزیک الکترونیک و سبک هایی مثل ترنس و تکنو و دنس هست و تو این سبک ها رقیب نداره و یک هدفون DJ هست و هدفونی مثل گرادو مخصوص سبک های هارد راک و متال هست ... ولی هدفون هایی مثل سنهایزر و akg و audio technic معمولا طوری طرای میشن که سبکهای زیادی رو پوشش بدن و تخصوصی روی یک سبک کار نمی کنن
    پس مقایسه هدفونی مثل dr dre با هدفون های سنهایزر به کل اشتباه هست ( حتی hd 25 هم هدفون DJ نیست ولی بیس قوی داره ) در هدفون های DJ مهمترین بحث گرمی زیاد صدا و بیس قوی هست و گردش گوشی های چپ و راست هدفون برای کار DJ و جنس معمولا آلمینیومی و محکم و کابل زخیم و محکم به دلیل جابه جایی های زیاد این هدفون و امکان برخوردش با زمین در موقع کار و فول سایز هم هستن و اهم پایینی هم دارند
    هدفون های DJ به دلیل اینکه فقط سبک الکترونیک رو پوشش میدن و گاهی بعضی فرکانس ها در این هدفون ها تقویت و بعضی دیگه که در موزیک الکترونیک کمتر اهمیت دارن حتی ممکن حذف بشن یا ضعیف تر بشن برای همین معمولا در RANK های جهانی جای خاصی رو این هدفون ها ندارن اما این دلیل بر بد بودنشون نیست و باید ببینید کاربردتون چیه
    اگر کسی موزیک الکترونیک گوش میده یک دقیقه نمیتونه اکثر مدل های سنهایزر رو در برابر DR DRE PRO تحمل کنه ... این هایی که گفتم رو خودم مدل های ارجینالش رو تست کردم که میگم
    در انتها هم بگم تنها مدلی از بیتس که عالی هست DR DRE PRO هست و بقیه مدلهاش رو اصلا قبول ندارم برای همین بیشتر رو این مدل بحث کردم و DJ های معروف هم اکثرا از این هدفون استفاده می کنن و فقط بحث تبلیغ نیست بلکه عملکرد و ساخت بسیار عالیش هم مطرح هست
    کلا تفاوت قیمت زیادشم با مدل های دیگه اش بی دلیل نیست
    Last edited by dooste.man83; 31-05-2012 at 12:44.

10. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز خودتون دارید میگید فیک وتقلبی هستن و مشخص هست که هدفونی که بی صاحب باشه چی از کار در میاد و این مدل ها با مدل واقعی بسیار بسیار متفاوت هست در ایران بیتس خریدن پول دور ریختن هست اما شما بحث هدفون های بیتس رو باید جدا کنید از هدفون هایی مثل سنهایزر مثلا هدفون dr dre pro مخصوص موزیک الکترونیک و سبک هایی مثل ترنس و تکنو و دنس هست و تو این سبک ها رقیب نداره و یک هدفون DJ هست و هدفونی مثل گرادو مخصوص سبک های هارد راک و متال هست ... ولی هدفون هایی مثل سنهایزر و akg و audio technic معمولا طوری طرای میشن که سبکهای زیادی رو پوشش بدن و تخصوصی روی یک سبک کار نمی کنن پس مقایسه هدفونی مثل dr dre با هدفون های سنهایزر به کل اشتباه هست ( حتی hd 25 هم هدفون DJ نیست ولی بیس قوی داره ) در هدفون های DJ مهمترین بحث گرمی زیاد صدا و بیس قوی هست و گردش گوشی های چپ و راست هدفون برای کار DJ و جنس معمولا آلمینیومی و محکم و کابل زخیم و محکم به دلیل جابه جایی های زیاد این هدفون و امکان برخوردش با زمین در موقع کار و فول سایز هم هستن و اهم پایینی هم دارند هدفون های DJ به دلیل اینکه فقط سبک الکترونیک رو پوشش میدن و گاهی بعضی فرکانس ها در این هدفون ها تقویت و بعضی دیگه که در موزیک الکترونیک کمتر اهمیت دارن حتی ممکن حذف بشن یا ضعیف تر بشن برای همین معمولا در RANK های جهانی جای خاصی رو این هدفون ها ندارن اما این دلیل بر بد بودنشون نیست و باید ببینید کاربردتون چیه اگر کسی موزیک الکترونیک گوش میده یک دقیقه نمیتونه اکثر مدل های سنهایزر رو در برابر DR DRE PRO تحمل کنه ... این هایی که گفتم رو خودم مدل های ارجینالش رو تست کردم که میگم در انتها هم بگم تنها مدلی از بیتس که عالی هست DR DRE PRO هست و بقیه مدلهاش رو اصلا قبول ندارم برای همین بیشتر رو این مدل بحث کردم و DJ های معروف هم اکثرا از این هدفون استفاده می کنن و فقط بحث تبلیغ نیست بلکه عملکرد و ساخت بسیار عالیش هم مطرح هست کلا تفاوت قیمت زیادشم با مدل های دیگه اش بی دلیل نیست
    سلام. شما اگر همین مدل Studio را با مدل Audio-Technica M50 مقایسه کنید متوجه تفاوت کیفیت بسیار زیاد آن می شوید. در مدل بیتس شما فقط بیس می شنوید آن هم نه بیس واقعی بلکه بیس ده برابر اغراق شده. از طرفی هم شما کافی است صدای چند هدفون از برندهای Denon، Beyerdynamic و ... که مناسب سبک الکترونیک هستند را با مدلی مثل Studio یا Solo مقایسه کنید و قیمت را هم در نظر بگیرید. آن وقت تازه متوجه می شوید سبک الکترونیک چه هدفونی نیاز دارد. در مورد اختلاف قیمت با سایر برندها کافی است یکی از مدلهای داخل گوشی بیتس (مثل Beats Tour) را با هدفونی مثل Klipsch S4 مقایسه کنید که حدودا" نصف Beats قیمت دارد. به جز بیس اغراق شده و سردرد آور، بیتس هیچ چیزی برای به رخ کشیدن ندارد. حتی بعضی از دوستان عنوان کرده اند که T-Jays صدای بهتری دارد. در موردمقایسه بیتس با سنهایزر در مورد سبک موسیقی حق با شماست و سنهایزر در سبک الکترونیک موفق نبوده است اما در صورت مقایسه در سبک های حرفه ای تر مثل راک یا کلاسیک، سنهایزر برنده قطعی است. از طرفی بیتس کیفیت ساخت چندان بالایی ندارد و در مدل Studio گاهی روی آلومینیوم بدنه ایراداتی مشاهده می شود. در حالی که سنهایزر در همه مدلها اصل کیفیت ساخت خوب را رعایت می کند. در مورد این که چرا همه DJ های معروف دنیا از این هدفون استفاده می کنند باید عنوان کنم که بیتس به DJ هایی که از این هدفون در برنامه شو های هفتگی استفاده می کنند (مثل A State of Trance) مبلغ هنگفتی می پردازد (قبلا" سونی این کار را انجام می داد) از طرفی از امضای افراد معروفی مثل Dr Dre و LeBron James و Lady Gaga و... نمی توان چشم پوشید که به لطف تبلیغات گسترده برندی را که حتی ده سال تجربه ندارد را به یکی از معروف ترین های دنیا تبدیل کرده اند. از طرفی Monster از این قضیه ضرر هم می کند زیرا باید پول تبلیغاتش را بپردازد (بالا بردن قیمت) و همچنین چون برند کاملا" تجاری است (و نه تخصصی) مدلهای Copy و فیک آن تولید می شوند. اما برندی مثل M-Audio که برندی تخصصی است تا تجاری از معضل دوم کمتر رنج می برد. درست است از قدیم گفته اند هیچ ارزانی بی علت نیست اما این مسئله در مورد برندی مثل سنهایزر که هیچوقت چیزی را گرانتر یا ارزانتر از ارزش واقعی اش نمی فروشد صادق نیست. سنهایزر از 30 هزار تومان تا چند میلیون تومان دامنه قیمتی دارد و هیچ چیزی را حراج نمی کند. شما پایین بودن اهم را مزیت برای یک فول سایز حساب نکنید. همیشه کیفیت و دیگر فاکتور ها (مثل Soundstage) را نصب عین قرار دهید تا با هزینه ای که پرداخت می کنید بهترین کیفیت و انتخاب را داشته باشید. در مورد Dr Dre Pro هم در قیمتش حتما" گزینه ای بهتری از سایر برند ها وجود دارند. موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 31-05-2012 at 15:21.

12. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام. شما اگر همین مدل Studio را با مدل Audio-Technica M50 مقایسه کنید متوجه تفاوت کیفیت بسیار زیاد آن می شوید. در مدل بیتس شما فقط بیس می شنوید آن هم نه بیس واقعی بلکه بیس ده برابر اغراق شده. از طرفی هم شما کافی است صدای چند هدفون از برندهای Denon، Beyerdynamic و ... که مناسب سبک الکترونیک هستند را با مدلی مثل Studio یا Solo مقایسه کنید و قیمت را هم در نظر بگیرید. آن وقت تازه متوجه می شوید سبک الکترونیک چه هدفونی نیاز دارد. در مورد اختلاف قیمت با سایر برندها کافی است یکی از مدلهای داخل گوشی بیتس (مثل Beats Tour) را با هدفونی مثل Klipsch S4 مقایسه کنید که حدودا" نصف Beats قیمت دارد. به جز بیس اغراق شده و سردرد آور، بیتس هیچ چیزی برای به رخ کشیدن ندارد. حتی بعضی از دوستان عنوان کرده اند که T-Jays صدای بهتری دارد. در موردمقایسه بیتس با سنهایزر در مورد سبک موسیقی حق با شماست و سنهایزر در سبک الکترونیک موفق نبوده است اما در صورت مقایسه در سبک های حرفه ای تر مثل راک یا کلاسیک، سنهایزر برنده قطعی است. از طرفی بیتس کیفیت ساخت چندان بالایی ندارد و در مدل Studio گاهی روی آلومینیوم بدنه ایراداتی مشاهده می شود. در حالی که سنهایزر در همه مدلها اصل کیفیت ساخت خوب را رعایت می کند. در مورد این که چرا همه DJ های معروف دنیا از این هدفون استفاده می کنند باید عنوان کنم که بیتس به DJ هایی که از این هدفون در برنامه شو های هفتگی استفاده می کنند (مثل A State of Trance) مبلغ هنگفتی می پردازد (قبلا" سونی این کار را انجام می داد) از طرفی از امضای افراد معروفی مثل Dr Dre و LeBron James و Lady Gaga و... نمی توان چشم پوشید که به لطف تبلیغات گسترده برندی را که حتی ده سال تجربه ندارد را به یکی از معروف ترین های دنیا تبدیل کرده اند. از طرفی Monster از این قضیه ضرر هم می کند زیرا باید پول تبلیغاتش را بپردازد (بالا بردن قیمت) و همچنین چون برند کاملا" تجاری است (و نه تخصصی) مدلهای Copy و فیک آن تولید می شوند. اما برندی مثل M-Audio که برندی تخصصی است تا تجاری از معضل دوم کمتر رنج می برد. درست است از قدیم گفته اند هیچ ارزانی بی علت نیست اما این مسئله در مورد برندی مثل سنهایزر که هیچوقت چیزی را گرانتر یا ارزانتر از ارزش واقعی اش نمی فروشد صادق نیست. سنهایزر از 30 هزار تومان تا چند میلیون تومان دامنه قیمتی دارد و هیچ چیزی را حراج نمی کند. شما پایین بودن اهم را مزیت برای یک فول سایز حساب نکنید. همیشه کیفیت و دیگر فاکتور ها (مثل Soundstage) را نصب عین قرار دهید تا با هزینه ای که پرداخت می کنید بهترین کیفیت و انتخاب را داشته باشید. در مورد Dr Dre Pro هم در قیمتش حتما" گزینه ای بهتری از سایر برند ها وجود دارند. موفق باشید.
    دوست عزیز من تاکید کردم فقط و فقط DR DRE PRO هدفون درست و درمونی هست و لا غیر و مدل های دیگه رو اصلا قبول ندارم ( تمام صحبتم راجب به این مدل خاص هست ) و قیمت هم ملاک قرار ندادیم و فقط بحث صدا هست
    در مورد DR DRE PRO هم این رو بگم با 2 هدفون M50 و HD25 که برادرم داره مقایسه کردم پرو بهتر از اون دو تا بوده ( در موزیک الکترونیک ) البته قیمتش هم خوب بالاتر حسابی و از نظر ساخت هم مرگ نداره و به تانک معروف هست در تمام فروم های خارجی ( مدل های فیک کیفیتشون در حد آلمینیوم چند بار بازیافتی هست )
    و یک نکته ی مهمی رو توجه داشته باشید شما وقتی بیس تون زیاد میشه فرکانس های بالا و مید رنجتون تحت تاثیر قرار میگیره و مقداری محو میشه در بیس ( کاری هم نمیشه کردش و مشکل اکثر این مدل هدفون هاست برای همین از این هدفون ها فقط و فقط برای موزیک الکترونیک استفاده میشه نه مثلا پاپ یا راک )
    تنها رقیب این مدل از بیتس هم DENON هست که جالبه بدونید بیس مدل های DENON مثل 2000 یا 1100 از بیس DR DRE PRO هم بیشتره که در سایت های معتبر بهش اشاره شده اما باز هم هدفون DJ حساب نمیشن و به این عنوان کسی نمیتونه ازشون استفاده کنه ( به دلیل جنسشون و سیم دو طرفه و عدم امکان حرکت گوشی ها )
    در مورد Beyerdynamic باز هم موارد بالا صدق میکنه علاوه بر اونها هدفون های Beyerdynamic در بیشتر موارد احتیاج به آمپ قوی و خوب دارن و اکثرا مدل هاش صدای خیلی گرمی هم ندارن
    متاسفانه چون فیک این مدل در ایران هست و خیلی ها کیفیت اصلش رو نشنیدن یا بهشون به عنوان اصل انداختن مطمئنا میان میکن یک هدفون 10 تومنی بهتر از بیتس پرو هست !!!
    در مورد استدیو برگ برنده ی این هدفون نویز کنسلینگش هست وگرنه حسن دیگه ای نداره و عیب شکستن هم داشت که جدیدا حلش کردن که حتی مدل آلمینیومی هم ازش ساختن ... و همینطور عیب بزرگش اینه که بدون باتری کار نمیکنه
    در مورد بیتش تور هم ارزش خرید نداره من برادرم این مدل رو خرید ولی دائم از گوشش در میومد و اعصابش رو خرد کرده بود و کیفیت آنچنانی هم نداشت و کلا اصلا راضی نبود
    کلا تبلیغات مطمئنا خیلی تاثیر در فروش داره چون در هدفون هایی که در دید همه هست و شما در جاهای عمومی استفاده میکنید بحث فشن و مد روز بودن و زیبایی اهمیت بسیاری داره کلاس فرد رو بالاتر میبره ( این مورد ها فقط در اروپا برقراره و نه اینجا البته ممکن کم کم به اینجا هم سرایت کنه )
    اما یک بحث مهم تر اینه که شما میری 800 تومن پول هدفون میدی بعد باهاش MP3 128KBPS گوش میکنید و نه خبری از آمپ هست نه حتی کارت صدای خوب !!! بعد میگید این چرا اینجوریه و کیفیت نداره !!! کلا باید همه چیز فراهم باشه در کنار هم تا بشه درست قضاوت کرد
    موفق باشید
    Last edited by dooste.man83; 31-05-2012 at 16:17.

14. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنمایی کنین.
    یه هدفون میخوام برای سبک الکترونیک (با بیس قوی) که فول سایز باشه و ظاهر زیبایی هم داشته باشه (ترجیحا رنگ بندی داشته باشه) و بدون نیاز به امپ درایو بشه(بطور کامل .یعنی بدون امپ نهایت قدرت بیسش پخش بشه) برای استفاده با گوشی ایفون میخوام و حدود قیمتش تا 800 هزار تومان .
    با تشکر

16. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنمایی کنین.
    یه هدفون میخوام برای سبک الکترونیک (با بیس قوی) که فول سایز باشه و ظاهر زیبایی هم داشته باشه (ترجیحا رنگ بندی داشته باشه) و بدون نیاز به امپ درایو بشه(بطور کامل .یعنی بدون امپ نهایت قدرت بیسش پخش بشه) برای استفاده با گوشی ایفون میخوام و حدود قیمتش تا 800 هزار تومان .
    با تشکر
    اگر از ایران می خوای تهیه کنی فقط M50 و بس
    اگر از خارج بهترینش DENON هست اما مشکلی که داره سیم دو طرفه ( هم اذیت می کنه ) و هم سیم غیر قابل تعویض که خراب شه به هر دلیلی باید بنداری دور کلش رو !!! و هم جنسش هست
    HD25 هم بدک نیست
    اما پیشنهاد من AKG K181DJ و DR DRE PRO اینا از لحاظ ساخت هم بهتر هستن و صدای بسیار گرمی دارن و تمام خصوصیات DJ رو دارن
    Last edited by dooste.man83; 31-05-2012 at 16:15.

18. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگر از ایران می خوای تهیه کنی فقط M50 و بس
    اگر از خارج بهترینش DENON هست اما مشکلی که داره سیم دو طرفه ( هم اذیت می کنه ) و هم سیم غیر قابل تعویض که خراب شه به هر دلیلی باید بنداری دور کلش رو !!! و هم جنسش هست
    HD25 هم بدک نیست
    اما پیشنهاد من AKG K181DJ و DR DRE PRO اینا از لحاظ ساخت هم بهتر هستن و صدای بسیار گرمی دارن و تمام خصوصیات DJ رو دارن
    با تشکر
    بله از داخل ایران میخوام خرید کنم. m50 نیاز به امپ داره و ظاهر زیبای هم نداره denon و hd25 هم همینطور

20. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •