کاملا درست میگن شمارشو رو بزارین باید باهم پیام بدیم
کاملا درست میگن شمارشو رو بزارین باید باهم پیام بدیم
یه نفر زنگ بزنه فایده نداره که چند تا حرف مفت میبافه تحویل میده چند نفر باشن گم میشه حرف راست رو میزنه
شماره رییس رو می خاین بگین همین جا میزارم
یه احتمالی هم هست اینکه چون امروز روز قدس بوده سرعت محدود کردن اینکارو 22 بهمن هم کردن!
اخه من دیشب 450 دانلود داشتم امروز رسیده به 8
تا فردا صبر کنید بعد اگه درست نشد فکر چاره باشید
100%
این احتمال هم هست
حالا باید سرعتا رو محدود میکردن نه اینکه محدود کنن
مثلا تمام سرویس ها رو 20 میکردن نه اینکه برای هر سرویسی یه سرعت میزاشتن
جدی میگی ؟450؟
خالی مالی که نمی بندی؟
اگه امشب خوب بود یه عکس بنداز.نترس اسم سایت رو حاشیه دار کن.فقط از سرعتت بذار همین.تا یه خورده این اتیش درون سردتر بشه
اصلا اهل کجا هستید؟اگه غرب مازندارن هستی عجله نکنن نوبت شما هم میرسه.8 که خوبه.بین 0تا 5 دانلود میکنی.
Last edited by kasra12; 02-08-2013 at 20:26.
خدا کنه خوب شه 8 دم شد سرعتبا این حرفت یکم آروم شدم
اون بالا بالا ها دارن حال میکنن ما داریم کف میکنیم
ای خدا این سریال Breaking bad رو که هر فسمت رو در عرض 4 دقیقه میگرفتم الان با سرعت 12 دارم میگیریم اونم دوساعت 5 دقیقه طول میکشه.اگه اوایل سریال بود مهم نبود اخرشا دیگه.دارم میسوزم اونم وحشتناک
من از مرداد ماه اومدم مخابرات تا قبل از اون adsl نداشتم و با ایرانسل میومدم اینترنت الان سرعت مخابرات از ایرانسل هم بد تر شده ... اوایل سرعت بد نبود یعنی واسه من که واسه اولین بار بود که adsl استفاده می کردم خوب بود سرعتم با چند لینک حدود 300 کیلوبایت میشد و گاهی بالاتر هم می رفت ولی از دیروز صبح تا الان سرعتم شده مثل دیال آپ .... مشکل اینه که شرکت های دیگه واسه سرعت بیشتر از 128 کارت دانشجویی میخوان و من درسم تموم شده و دیگه دانشجو نیستم .... به همین دلیل مجبورم مخابرات بمونم .... حالا سرویس دو مگ تو مخابرات چطوره آیا سرعت اونایی که دو مگ دارن افت کرده ؟ کسی هست اینجا دومگ داشته باشه ؟
تو اين شباي احيا بگين همه با هم براي افزايش سرعت اينترنت... امن يجيب المضطر اذا دعاه و يكشف السوء ....آخر مجلس بلندتر....![]()
Last edited by mrkasasi; 02-08-2013 at 21:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)