دو یا چند لینک همزمان رو امتحان کردید ؟؟؟؟؟؟![]()
دو یا چند لینک همزمان رو امتحان کردید ؟؟؟؟؟؟![]()
این بازی arma خوبه؟ارزش داره دانلودش کنم؟میبینم همه دارن دانلودش میکنن
نه ولی الان پروک30 رو فعال کردم شد 250
منم دارم دانلود میکنم ببینم چطوره توی سایت Game-Debate بش امتیاز 8.7 رو دادن
توی بازی جز ارتش بریتانیا هستی و خیلی هم واقعیه اینطور که میگن
راستی یه چیزی رفتم آرشیوم رو یه چک کردم تو این دوسال حدود 500 گیگ فیلم دانلود کردم
که میشه حدود دو میلیون و صد هزار تومن ناقابل![]()
منم از بس دانلود کردم نمیدونم چی دانلود کنم اگه فیلم یا بازی خوبی سراغ داری بیزحمت اسمشو بگو دان کنم
Last edited by farshad0123; 16-09-2013 at 03:02.
دوستان خواهشن راهنمایی کنید![]()
كلمات فارسي نبايد با تنوين عربي همراه شوند. بنابراين واژه خواهشا در فارسي اشتباه است. بهتر است بگيد خواهش مي كنم يا تقاضا دارم.
براي منظوري كه شما داريد عاليه هرچند براي بازي و ... هم من چند ماهه استفاده مي كنم مشكلي نداره.
البته از نظر من فقط سرويس هاي نامحدودش خوبه . كه سرعت واقعي مي دن و هرچي استفاده كنيد سرعتتون رو كم نمي كنن.
ولي اگه هدفتون فقط دانلود هست حداقل يه مگ نامحدود بايد بگيرد چون 512 نامحدود 24 ساعته سيستم دانلود كنه 5 گيگ مي گيره. ولي يه مگ نامحدود روزي 10 گيگ مي گيره.
الان با سرويس محدود مخابرات دوستان ميگن شبي 3-4 گيگ مي گيرن كه هم قيمت 512 نامحدود هست و خب نياز نيست 24 ساعت هم دانلود كني.
اينه كه ميگم از نظر دانلود بايد حداقل يه مگ بگيريد. ولي براي مصارف وبگردي و ... نامحدود عاليه .
ولي خب نوسان محدود هاش هم زياده بويژه توي شب. من توصيه ام اينه كه اگه محدود مي خواي از جاي ديگه بگير.
قطعي آنچناني و خاص نداره اكثرا مشكل از خط و مركز مخابراتي هست.
این سایتای دانلود فیلم که اکانت ویژه(vip) میفروشن مطمئنن؟رمز کارتا رو پیدا نمیکنن؟کسی میدونه؟میترسم اکانتشونو بخرم و کارتمو خالی کنن
دوستان ادرس های نمایندگی مخابرات توی اهواز میشه بدید؟ میخوام برم ثبت نام کنم!
دوستان مشکلم پینگ حل شد
الان سرعت دانلودم ثابته و تایم لوت هم خیلی کمه و پینگم هم بین 170-200 شده که میتونم به راحتی بازی های WOW , LOL رو انجام بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)