بابا 100 نفر کجا بودفقط 100 نفر از دوست و اشناها میشناسم که اینترنت دارن حالا بقیه که هیچ
![]()
بابا 100 نفر کجا بودفقط 100 نفر از دوست و اشناها میشناسم که اینترنت دارن حالا بقیه که هیچ
![]()
یعنی اگر بگم چقدر اوضاع داغونه نمی تونید تصور کنید یه چیز اونورتر از آشغال سردرد گرفتم انقدر page بد باز میشه ...
پینگ پایین ولی وحشتناک کند ...
خیلی خیلی کنده .
time - out و ....که بماند !
مگه اینکه دست مردم نیوفتید بد روزیه اون روز
اعصابم متلاشیه
این چه وضعیه
هر چی سایت عددیه که بعداز فیل شدن یه عدد میره بالا ...حالا به کمک متخصصان خودفروخته دیگه اصلا باز نمیشه هی problem loading eror میده هر چی عدد ها رو بالا پایین میکنی فرقی نمیکنه
جالبیش اینه که با قندشکن مثل هلو باز میشن!!!!
من نمیدونم اینها بفکر اون عمه بیچارشون نیستن؟؟!!
والا برای من و داداشم هم همینطور بود که فقط با قند شکن سایت ها رو باز میکرد و معمولی هیچی رو باز نمیکرد مودم رو بردم حالت بریج درست شد حالا میخواید یه تست بکنید![]()
فعلا وضعیت خوبه !
...مونده تا روز موعود که سرعت به یک بیت در ساعت برسه)
به خدا توکل کنین ایشالا همگی زورکی میریم تو بهشت .. ...
فارغ از مسائل و مشکلات چیلترینگ / کمبود پهنای باند و ...کلا یه کندی خاصی رو شبکه اعمال کردن که سایت عادی رو هم بد باز می کنه !
خیلی بد باز می کنه سایتارو طوری که آدم کلافه میشه .
کی میشه ما نت واقعی داشته باشیم تو کشور خودمون و رها شیم از این همه آزادی مطلق !! نمی خوایم بریم بهشت باید کی رو ببینیم ! نمی خوایم حلال باشه می خوایم حروم باشه !
بیا باهم بریم جهنم، هیجانشم بیشتره
کلا وب ( پورت 80 ) خیلی خیلی کند نشده ؟!
Last edited by Firebirds; 27-05-2013 at 22:29.
همههههه چییییییی آرومهههههههههههههه به به .
این مشکل باز نکردن پیج فکر میکنم بیشتر مربوط به دی ان اس باشه
من خودم هر وقت دی ان اس تنظیم میکنم تقریبا مشکل حله (البته دی ان اس مخابرات توصیه نمیشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)