تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 743 از 1024 اولاول ... 243643693733739740741742743744745746747753793843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,421 به 7,430 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان.
    خوب من تازه عضو اين فروم شدم و اين اولين پستم تو اين سايته. اين چند وقته اينترنت رو تعطيل كرديم كه بتونيم به كنكور برسيم.
    ايشالا بعد قبوليم فعاليتم رو اينجا ادامه ميدم.
    در مورد امتحان قلم چي و سنجش بايد بگم كه اونايي كه ميتونن قلم چي رو بعدا امتحان بدن شايد بهتر باشه كه اين كار رو بكنن.
    من پشت كنكوريم و اين تجربم هست. پارسال كنكور دادم و ترازم دقيقا با تراز ازمون سنجش اولم كه بهترين نتيجم بود يكي شد. به نظرم تراز سنجش به كنكور خيلي نزديك تره.
    از يه جهت هم شنيدم اين چند ساله ازمون هاي سنجش از خط استاندارد يكم فاصله گرفته. ولي بازم از نظر من ميتونه به كنكور نزديك تر باشه.
    بازم نظر ، نظر شماست.

راستي از كسي كه نرم افزار تخمين رتبه رو داره خواهش ميكنم براي منم با اخرين كنكور نرم افزارش يه تخمين بزنه.
    اينم درصد ها

ادبيات : 55
    عربي: 40
    دين و زندگي 50
    زبان: 60
    رياضي : 32
    فيزيك : 40
    شيمي:40
    ممنون

2. 4 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان.
    خوب من تازه عضو اين فروم شدم و اين اولين پستم تو اين سايته. اين چند وقته اينترنت رو تعطيل كرديم كه بتونيم به كنكور برسيم.
    ايشالا بعد قبوليم فعاليتم رو اينجا ادامه ميدم.
    در مورد امتحان قلم چي و سنجش بايد بگم كه اونايي كه ميتونن قلم چي رو بعدا امتحان بدن شايد بهتر باشه كه اين كار رو بكنن.
    من پشت كنكوريم و اين تجربم هست. پارسال كنكور دادم و ترازم دقيقا با تراز ازمون سنجش اولم كه بهترين نتيجم بود يكي شد. به نظرم تراز سنجش به كنكور خيلي نزديك تره.
    از يه جهت هم شنيدم اين چند ساله ازمون هاي سنجش از خط استاندارد يكم فاصله گرفته. ولي بازم از نظر من ميتونه به كنكور نزديك تر باشه.
    بازم نظر ، نظر شماست.

راستي از كسي كه نرم افزار تخمين رتبه رو داره خواهش ميكنم براي منم با اخرين كنكور نرم افزارش يه تخمين بزنه.
    اينم درصد ها

دين و زندگي 50
    ممنون
    نگفتی درصدات مال کدوم ساله که بگو بذارم تخمین رتبه تو

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام
    امروز یه نفر به اسم سلیمانی زنگ زد فرصت برابر و گفت پارسال رتبه اش 75433 شده و امسال توی 12 مرحله آزمون غیرسنجشی رتبه اش 1 شده و عمومی ها رو از ساعت 8 که شروع می کنه، 8 و 35 دقیقه تموم می کنه و اختصاصی ها رو هم 9 و 15 دقیقه تا 10 و 35 دقیقه تموم می کنه. سوالش این بود که توی این وقت ها که آزمون رو تموم می کنه، حوصله اش سر می ره و چیکار کنه!
    خیلی سخته که به خودم بقبولونم که دروغ نگفته!

5. 3 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

وایسا الان می ذارم تو ویرایش این پست من الان دارم تخمین رتبه تو با مال سال 84 آپ کردم (چون مال 83 رو نداره نرم افزار) ولی اگه مال شما هم بیشتر درساتون با سوالای 88 ریاضی جایگزین شدن بگو با مال سال 88 بذارم واست تخمین رتبه رو (در ضمن رتبت خیلی عالیه تبریک می گم آقا/خانم دکتر)

آقا واقعا دستت درد نکنه . خیلی لطف کردی. نه به جز دین و زندگی و زبان و شیمیش که با ریاضی 88 عوض شده بود بقیه رو مال خود 83 تجربی زده . راستی یه سر به آدرس زیر بزن . ظاهرا یه آپ دیت واسه برنامه تخمین رتبه گذاشتن یه سری امکانات اضافه میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه navid_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دين و زندگي 50
    ممنون
    konkooor 88
    mantagheye 1:7000-7500
    mantaghee2:6000-6500
    matagheye3:1600-1800
    moafagh bashid

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

سلام
    امروز یه نفر به اسم سلیمانی زنگ زد فرصت برابر و گفت پارسال رتبه اش 75433 شده و امسال توی 12 مرحله آزمون غیرسنجشی رتبه اش 1 شده و عمومی ها رو از ساعت 8 که شروع می کنه، 8 و 35 دقیقه تموم می کنه و اختصاصی ها رو هم 9 و 15 دقیقه تا 10 و 35 دقیقه تموم می کنه. سوالش این بود که توی این وقت ها که آزمون رو تموم می کنه، حوصله اش سر می ره و چیکار کنه!
    nagoft reshtash chiye ????farsi nadram bebakhshid

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

nagoft reshtash chiye ????farsi nadram bebakhshid
    یادم نمیاد! فکر کنم ریاضی. شااااااید هم تجربی!

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رشتش تجربی بود . ولی تابلو بود شوخی میکنه . خود نیکخو هم فهمیده بود

می گفت کمترین درصدم زمین شناسیه 98 درصد بقیه رو بالا میزنم تازه رتبه پارسالم 75 هزار و خرده ای شد!!!

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

آره دوست عزیز، ملاک رتبه در منطقست. حتمن می تونی زیر 600 بیاری , ایشالا که شریف رو بیاری.

در رابطه با مشکلی که گفتی :

نفس عمیق 2-4-1 : به این صورت که تو 2 شماره عمل دم رو انجام میدی , 4 شماره نفستو حبس می کنی , و 1 شماره بازدم رو انجام میدی . این نفس کشیدن ر و 3 بار در روز ( بخصوص وقتی تپش قلب داری) و هربار 10 مرتبه انجام بده.

سر جلسه آزمون وقتی دچار تپش قلب شدی 4-5 بار بصورتی که گفته شد نفس می کشی و بعدش آب می خوری؛ مطمئن باش که آرامش خوبی پیدا می کنی .

هر شب بعد از اینکه درس خوندت تموم شد ؛ دراز بکش , چشماتو ببند, و دقیقن روز کنکور رو تجسم کن!

از همون لحظه ای که بیدار میشی از خواب تا وقتی که ساعت 12 از جلسه بیرون میای.

حدود 10-15 دقیقه طول می کشه . سعی کن حالات مختلف رو تجسم کنی, ولی همرو بصورت مثبت مدیریت کن.
    مثلن یه بار هوا گرمه , یه بار صندلی مشکل داره , بغل دستیت نچ نچ می کنه ..... ببین با این مشکلات چطور بهترین حالتت رو حفظ می کنی.

نتیجه ی کار رو حتمن بم بگو
    ممنون حتما روش رو سر جلسه ی آزمون های علوی تست میکنم خبرتون میکنم
    راستی اینکه گفتید ملاک اصلی رتبه منطقه است خیلی خوشحالم کرد.
    بعد یک سوال درمورد برنامه ای که دارم ، اگه جاییش ایراد داره ، بفرمایید ممنون میشم.
    از فردا یک روز در میان ، آزمون جامع داریم ، صبح آزمون میدم و بعد از ظهر ارزیابی.
    روزهایی که آزمون ندارم و توی خونه هستم ، ساعت 8 یا 9 شروع میکنم سراسری یکی از سالهای گذشته رو میزنم و بعد از آزمون ، نقاط ضعفی که رو توی سررسیدم نوشتم ، شروع میکنم برطرف کردنش و بعد ارزیابی آزمون. هر شب هم عربی ، ترجمه و تعریب و درک مطلب کار میکنم.

ممنون
    Last edited by BioHazard; 29-05-2010 at 18:54.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    شك نكن كه دروغ گفته
    اما خيلي خنديدم:دي
    هر تست عموميو تو 21 ثانيه ميزده!!
    اختصاصيم تو 36 ثانيه!!
    اگه راست گفته باشه كه نفر اول كنكوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام

منم امروز کنکور 84 داخل رو زدم ؛ اینم درصدام :

ادبیات : 62
    عربی : 29
    دینی :49
    زبان : 26
    زمین : 2
    ریاضی : 8
    زیست : 34
    فیزیک : 20
    شیمی : 27

13. 5 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •