سلام
من هرچی تو نت گشتم خبری از فروش اینترنتی vt30 نبود.این تلویزیون هنوز تو بازار گیر میاد؟ چنده؟
سلام
من هرچی تو نت گشتم خبری از فروش اینترنتی vt30 نبود.این تلویزیون هنوز تو بازار گیر میاد؟ چنده؟
سلام دوستان عزیز
حدود 1 تا 1.300 میخوام tv بگیرم.
40 یا 42 اینچ.
3d بودنش مهم نیست.
برای تماشای کارتون و کانال های ماهواره میخوام.
گارانتیش برام مهم نیست.
بهترین مورد با توجه به قیمت دوستان چی پیشنهاد میکنن؟؟
راستی از بانه بگیرم بهتره یا از همین شرکت ها؟؟
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند راهنماییم کنند.
Last edited by xbox-360; 11-02-2012 at 00:56.
راستش نگفتید LCD میخواید LED یا PLASMA ؟
در هر حال من از هر کدوم چندتایی براتون میگذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست و میتونید حدود قیمتها رو در بیارید ، البته قیمتهاش یه کم بالاتر از بازار
هست ولی حدودا اختلافش 50 تا 100 تومن بیشتر نیست
پیشنهاد میکنم با گارانتی بگیرید
الان با توجه به قیمت دلار بانه ای ها هم تقریبا هم قیمت بازار دارن میفروشن ، چه بسا بالاتر
فرقی نمیکنه.
فقط بهترین باشه تو رنج قیمت خودش.
اگر 3 4 مدل مد نظر دارید که بین اونها انتخاب کنم بهتر میشه.
مثلا میگم.سایت cnet بین 1000$ تا 1500$ میگه بهترین ها اینا هستن.
بازم ممنون از پاسخگویتون
دوستان خواهشا کمکم کنین دیگه..
میخام از یه فروشگاه دولتی تلویزیون بگیرم سقف بودجه ام تا 1.700 ...در نهایت با سودش 2.000.000 تموم میشه (10ماه)پس خیلی جای مانور برای افزایش بودجه ندارم(پیشنهاد بهتری برای خرید قسطی سراغ دارین حتی با چک)
نمیدونم چی بگیرم اول از همه برای خرید تلویزیون 3 بعدی دودلم چون میترسم عملا این قابلیت بلا استفاده بمونه واسم چون:
1-فکر نکنم تو ایران ----- 3d ساپورت داشته باشیم و اگرم باشه هزینه زیادی داره و نمیدونم شبکه های ماهواره ای که 3d باشند وجود داره و احتمال زیاد باید پولی باشن...
2-فیلم های سه بعدی زیادی تو بازار نیست و اون تعداد محدودی هم که هستش گرون واسم تمام میشه شما حساب کنید واسه یه فیلم باید 10.000 تومانی هزینه کنید در حال که با پرداخت هزینه اینترنت ماهیانه 20.000 دنیایی از فیلم ها با کیفیت خوب در دسترس خواهد بود...
در کل اگه از دو فاکتور بالا چشم پوشی کنیم این سوال واسم میمونه ایا هنوز این 3d به حد قابل قبولی رسیده که در محدوده بودجه ذکر شده انتظار تصویر مطلوب و با کیفیتی رو داشته باشیم یا نه...],چون همه دارن میگن دو سال دیگه بدون عینک میتونی ببینی.![]()
در ضمن اگه بیام تلویزیون با قابلیت سه بعدی بخرم میخام دو بعدیش حرف نداشته باشه چون عملا 99% استفاده همه ماها 2 بعدی هستش...
این فروشگاه که رفتم سونی ال جی سامسونگ پانا رو داشت موندم کدومو بگیرم مدلهای خوبی که موجود داشت sony ex 720 و lg 57000 و... به عنوان مثال همین مدل سونی بعضی ها میگن سه بعدیش جالب نیست اگه واقعا جالب نیست پس چرا بخرم....یا بعضی ها میگن پسیو ال جی بهتره بعضی ها میگن اکتیو بهتره...
تو رو جون هرکی دوست داریا ما رو ازین وضعیت در بیارین
دوستدار شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
درود دوست عزیز
من به همین دلایل ترجیح دادم یه tv دوبعدی خوب بگیرم گرچه میتونی 3D بگیری و 2D ببینی چون پانل با کیفیت تر هست
ولی برای 3D دیدن مسائلی که گفتی هست
در نهایت من این TV ها رو به شما در بودجه حدود 2تومان پیشتهاد می کنم در ضمن می تونی با بعضی فروشنده های خ جمهوری برا خرید قسطی کنار بیای
برخی مدل های JVC و LG بین قیمت 1.700 تا 2.200
ST30 پاناسونیک 3D با قیمت 2.100
le700m شارپ 1.600
le8300 شارپ 3D با قیمت 2.200
کورو پایونیر که یه کم گرونتره ولی عالی
8605 که 3D حدود 2.500 و 7605 و 5605 و 6606 فیلیپس
NX720 سونی که حدود 2.500
دوست عزیز به تاپیک تلویزیون های شارپ برو جواب سوالاتت هست
این صفحه ها
Last edited by kia.Tahamtan; 11-02-2012 at 17:44.
سلام دوستان
46ex520 or sami 46d5550
در این رنج قیمت پیشنهاد بهتری هم است
پلاسما یا ال ای دی
با سلام
راستش میخواستم یه ال سی دی 22 اینچ بگیرم ولی اطلاعاتم درباره ی برندها و مدلهاشون خیلی کمه. میخواستم چند تا مدل خوب و قیمت تقریبیشون رو بهم معرفی کنید (لطفا دلیلش را هم بگویید).
ضمنا بودجمون حدود 300 تومن هست.
اگه اطلاعات دیگه ای لازم داشتید اطلاع بدید لطفا.
با تشکر فراوان
(لطفا سریعتر پاسخ بدید)
اگه 50 تومن افزایش بدی میتونی LED 23 اینچ صنام بگیری. 2 تا HDMI میخوره . گیرنده دیجیتال داخلی هم داره . USB هم داره که میتونه برات ضبطم بکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)