اسپانسرهای مالی توی مستر لیگ لیسانس نشدن من تصمیم دارم اسم , توضیحات و عکساشونو عوض کنم بنظرتون چه شرکتهایی رو جایگزین کنم ؟
یک نمونه رو من عوض کردم و از عکس سیاه و سفید بجای رنگی استفاده کردم نظرتون چیه ؟
اسپانسرهای مالی توی مستر لیگ لیسانس نشدن من تصمیم دارم اسم , توضیحات و عکساشونو عوض کنم بنظرتون چه شرکتهایی رو جایگزین کنم ؟
یک نمونه رو من عوض کردم و از عکس سیاه و سفید بجای رنگی استفاده کردم نظرتون چیه ؟
عکس واقعی مربیان تیم ها در مستر لیگ . : Wenger, Ferguson, Mourinho, Capello, Guardiola
Coaches List: Wenger, Ferguson, Mourinho, Capello, Guardiola
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیگ دسته 2 انگلیس که به خیلی به درد کسایی که می خوان با تیم های انگلیسی مستر لیگ بازی کنن میخوره
PESFanatic Coca-Cola Championship Patch by Arsenal4Life
Features all 24 Coca-Cola Championship teams.
Correct kits, squads and numbers.
نصب به صورت دستی ( کپی و پیست کردن در کیت سرور ) Patch manual installation with Kitserver
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنصب به صورت اتوماتیک ( فایل نصبی و به صورت exe می باشد ) .Exe File automatic installationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه با تیم های ملی قهرمان جهان بشی ( 8 تیم برتر جهان ) تیم های قدیمی شون ازاد میشن و میتونی با این تیم ها بازی کنی . توی قسمت انتخاب تیم قسمت extra team .
ولی اگه لیگ ها و جا ملتها و.... رو قهرمان بشی یه سری بازیکن ازاد میشه که چون بازیکن معروفی بودن ولی تیم ملی گشورشون زیاد معروف نبوده و جزو 8 تیم برتر نیست به صورت تک تک وجود دارن . مثلا اگه با ایران یا هر تیم اسیایی توی جام ملتهای اسیا قهرمان بشی می تونی حدود 10 بازیکن معروف اسیایی رو ازاد کنی که یکیشون علی دایی هستش البته قبلا خداداد عزیزی هم بود الان نمی دونم هست یا نه .
و در کل جدای از این که میتونی با اون 8 تیم بازی کنی . میتونی توی مستر لیگ هم این بازیکنان قدیمی رو بخری . ( اگر گزینه مربوط به بازیکنان کلاسیک رو فعال کرده باشی در اول مستر لیگ . )
خسته شدم از بس تایپ کردم![]()
خیلی زحمت میکشید .
شرکت شل ، تویوتا بنز bmw جنرال موتورز، هوا فضای بویینگ یا ایر باس ، کوکاکولا یا پپسی ، سونی ، سامسونگ و .... اینا فکر کنم عکسهاشون باشه .
البته تراکتورسازی تبریز هم بد نیست .
اخری مزاح بود .
بازم ممنون![]()
سوپر استار
آقا چرا تو مستر لیگ مثل قدیم تیم ها برای خودشون ترکیب نمیچینن ؟
مثلا الان منچستر سیتی تو مستر لیگ من بکام خرید تو ترکیبش نیست بازیکن آخر لیستش هست
خواهشا یکی جواب منو بده ...
پس من این سوال و کجا باید بپرسم ؟
یه سوال دارم ...
فرق PES با Winning Eleven چیه ؟
آخه کپ هم دیگن فقط اسماشون فرق داره.
مرسی . ولی این ارور رو میده
![]()
مال خودمو آپلود کردم سالمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)