الان که دو ماهه میگن مشکل سراسریحالا پینگ شما چند شده الان ؟ تایم اوت چی ؟ رو سرورهای ایرانی هم مشکل دارید ؟ مخابرات که تایم اوت و پینگش ترکیده
مخابرات فقط به درد دانلودرها میخوره و بس .
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
الان که دو ماهه میگن مشکل سراسریحالا پینگ شما چند شده الان ؟ تایم اوت چی ؟ رو سرورهای ایرانی هم مشکل دارید ؟ مخابرات که تایم اوت و پینگش ترکیده
مخابرات فقط به درد دانلودرها میخوره و بس .
نه دوست عزیز من بلوار فضیلت هستم....
البته امروز زنگ زدم و در کمال تعجب نمایندگی جواب داد!!!! بعد شمارم رو چک کرد و گفت نویز روی خط هست و یه refresh میکنه شاید درست شه اگه نشد فردا بهشون زنگ بزنم تا بزاره توی لیست خرابی ها!!!!
البته از صبح دیگه لینک نمیپره اما پینگم و latency ام توی بازی ها رفته بالا!!!
یه عکس از مودم و snr مودمتون میزارید...
روو سرور داخلی مشکلی ندارم... پینگ خارجی 360 و تایم اوت هم دارم....
ویرایش:
دوست عزیز یه زنگ زدم خرابی تلفن و شمارم رو ثبت کردم و بعد از نیم ساعت درست شد....
دیشب nsr margin من در قسمت آپ استریم عدد 6 و در قسمت دان استریم عدد 10 تا 12 رو نشون میداد.....که البته در بعضی مواقع کمتر هم میشدن و بلافاصله پریدن لینک....
اما از 20 دقیقه پیش که درست شد آپ استریم عدد 26.1 و دان استریم عدد 31.9 رو نشون میده که با تعریف nsr یعنی عالی و بسیار عالی هستن....
Line Attenuation هم که 19 شده که اونم با توجه به تعریفش بسیار عالی هست....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا به نظر میرسه که کل مشکل من همین نویز بیش از حد بوده که خدا رو شکر درست شد...
اینم تست الانم از سرور باکو اسپید تست:
Last edited by iranzaminn; 13-01-2013 at 10:39.
امروز اوضاع پینگ خارجیتون چطوره ؟
مال من خیلی خوبه... مشکلی ندارم
![]()
مرسی. مخابرات تایم اوت زیاد داره .
امروز میخواستم مخابرات رو تخلیه بزنم برم همیار ولی الان خوردیم به تنیس گرنداسلم و اسنوکر و سیسیکم رو لازم دارم و چند روزی که الافی داره مشکل به وجود میاره .به خاطر همین تا یکی دو هفته به تعویق انداختمش .
الان آسیاتک هم سرویسای روزانش فکر کنم خیلی خوب باشه... برعکس شبانه مزخرفش![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)