سلام
یه سئوال داشتم من بعضی وقتها نمیتونم وارد تنظیمات مودم شم،پینگ که میکنم Reply میده،اینترنتمم مشکلی نداره فقط وارد مودم نمیشه ولی وقتی با یه ویندوز دیگه امتحان میکنم وارد میشه
فکر میکنید مشکل از چیه؟
سلام
یه سئوال داشتم من بعضی وقتها نمیتونم وارد تنظیمات مودم شم،پینگ که میکنم Reply میده،اینترنتمم مشکلی نداره فقط وارد مودم نمیشه ولی وقتی با یه ویندوز دیگه امتحان میکنم وارد میشه
فکر میکنید مشکل از چیه؟
سلام دوستان من خطم رانژه شده و چراغ ADSL ثابت و ip چشمک زنه ولی به اینترنت وصل نمیشم، 192.168.1.1 میکنه، گیج شدم تورو خدا راهنمایی کنید تو قسمت Status بعضی وقت ها نوشته Authentication failureبعضی موقع ها ppp down، راستی مودمم n13 هستش، ممنون
Last edited by king.james; 11-05-2010 at 21:57.
از همه دوستان كه كمك كردن ممنون 120N خريدم 75 تومن 160N هم 95 تومن و 320N هم 150 تومن بود
باید آی پی رو توی تنظیمات کارت شبکه ست کنی
احتمالا روی اون یکی ویندوزت آی پی ست شده
2 3 صفحه پیش توضیح دادم
روی مودم کانفیگ کردی دیگه؟
یا یوزر و پسورد رو اشتباه دادی یا تنظیماتت اشتباهه
نه تنظیماتم درسته یه موقع وارد میشه یه موقع نه.باید آی پی رو توی تنظیمات کارت شبکه ست کنی
احتمالا روی اون یکی ویندوزت آی پی ست شده
2 3 صفحه پیش توضیح دادم
من امروز گفتن خطم رانژه شده اما چراغ status مودمم هر 40 ثانیه چند بار چشمک می زنه و ثابت نیست مشکل از چیه ASUS AM602
سلام.
بچه هایی که روترشون وایرلسه، آیا همیشه روشن میزاریدش ، کلا اگه زیاد روشن بمونه مشکلی براش پیش نمی یاد؟
بستگی داره به این که سخاوتمند باشی یا خسیس اگر سخائتمند بودی و گذاشتی کسانی امثال این بنده سراپا تقصیر استفاده کنند البته روشن بماند دوام روتر دو صد چندان و عمرش به حضرت خضر ولکن اگر خسیس بودی جه خاموش کنی وچه روشن بماند فی الحال خواهد سوزید.
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
برادر ایمانی اگر از پریزها مطمین هستی و اگر تلفن با اسپیلیتر درست وصل شده و اسپلیتر سالمه و ای بسا سیم کشی هم سالمه یقینا و لذاست که اجماع علما بر این استوار است که فیوز در مخابرات باید تعویض گردد.
من خودم وایرلس ندارم ولی مال دوستم همیشه روشنه.مودم خودم هم تا حالا فقط یکی 2 بار برای گردگیری خاموشش کردم.نگران نباش اتفاقی نمیوفته.
ولی اگه شبا کار نداری بهتره خاموشش کنی.(اگه فاصلت از 5 متر کمتره.)میگن اگه زیاد نزدیکش باشی باعث اختلال خواب میشه.
هیچ کدوم گیج شدم خدم، این ارور authentication failure نمیدونید برای چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)