تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 743 از 1137 اولاول ... 243643693733739740741742743744745746747753793843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,421 به 7,430 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه ها کسی فار رو کار کرده برا فیزیک پیش ؟
    یه سری آزمون داره آخرش ... فرا آزمون بود فک کنم !
    کسی کتاب پیش سراغ نداره که سطحش درون حد (حالا یکم پایین تر . بعضی سوالاش واقعا هیچ ربطی به کنکور نداره) باشه ؟ من کتابای فیزیکی که دارم به نظرم سطحشون از من پایین تره .
    خوشخوان چطوره ؟
    حسابان : خیلی سبز - ده استاد
    فیزیک 3 : خیلی سبز - رمزینه ( یک سوال : خیلی سبز ، پاسخنامه تشریحی داره ؟ )
    شیمی 3 : گلواژه - مبتکران
    جبر و احتمال : گلواژه - گاج مشکی ( پرسمان )
    دین و زندگی 3 : همگامان
    زبان فارسی 3 : رمزینه - هامون سبطی ( 2 جلد )
    ادبیات فارسی 3 : گاج سبز
    عربی 3 : گاج سبز
    هندسه 2 : پرسمان - گاج سفید
    ببین تو حسابان ! اولا تکلیف خودتو مشخص کن ! تو این دو تا کتابی که گرفتی هر دو تستین . یکی سطح متوسطه یکی سطح بالا !
    تو اول ببین در چه سطحی هستی . اگه ریاضیت میخوای خیلی قوی شه (با توجه به اینکه بابات هم میتونه کمکت کنه) تست الگو رو بگیر . تستای خیلی سبز در برابر الگو آبنباتن ! اگه تشریحی میخوای بهترین کتاب موجود کتاب کار خیلی سبزه ! خداست این کتاب ! و البته سطحش واقعا بالاست . (ببین من که اینا رو دارم میگم 2 جلد آموزش الگو + حسابان مبتکران (گودرزی) + تست الگو + کتاب کار
    خیلی سبز + روش ها و نکات قلمچی + مبتکران سید هاشمی رو تو طول سال کامل و کتاب های خوشخوان و خیلی سبز تقریبا نصفشون رو خوندم . (شدنش میشه !) و مطمئن باش از روی تعصب حرف نمیزنم . حالا با خودته ولی توصیه ای که میکنم اینه که هیچوقت تشریحی رو ول نکن تست بزنی ! تست رو بزار برای وقتی که اضافه آوردی که نمیاری )
    فیزیک آره واقعا پاسخ تشرحیه خوبی هم داره .
    برای زبان فارسی اصلا نیازی به رمزینه نداری اگه سبطی رو بخری
    در مورد هندسه : ببین هندسه کلا سبک تستاش با سوالای تشرحی زمین تا آسمون فرق داره ! امتحان نهایی به معنای واقعای از کتاب میاد فقط ! یعنی اگه تمرینای کتاب رو واقعا بلد باشی امکان نداره 20 نشی . پس اگه تستی کار کردی فقط وقتی باشه که 100 درصد از کتاب مطمئنی
    یه کتاب دیگه هم که ننوشتی و به شرط اینکه سو استفاده نکنی به کارت میاد کتاب منتشرانه . برای تمرینای کتاب اگه جا موندی یا غیبت کردی خیلی به درد میخوره
    به هر حال !

2. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسی کتاب پیش سراغ نداره که سطحش درون حد (حالا یکم پایین تر . بعضی سوالاش واقعا هیچ ربطی به کنکور نداره) باشه ؟ من کتابای فیزیکی که دارم به نظرم سطحشون از من پایین تره .
    خوشخوان چطوره ؟
    مولف فیزیک پیش خوشخوان (داریوش مدقالچی) معلم ما بود. خودش گفت این خوشخوان کتاب خوبی نیست و گفت که الگو رو بگیریم. من الگو رو دارم کتاب خوبیه برای همه ی سطوح. هم تست آسون داره هم تست کمر شکن! اگه فقط و فقط الگو رو کار کنی (چه برای جزوه و چه تست) نتیجه ی خیلی خوبی میگیری.
    ولی اگه یه کتاب متوسط داری و یه کتاب دیگه میخوای که تست های سختتری داشته باشه، بنفش قلمچی خوبه. (تستاش خیلی خیلی سخت نیست. واسه ی تسلط کامل رو درس واقعا مفیده.)
    آخه فیزیک پایه بنفش قلمچی، تستاش از المپیاد هم سختتره. اصلا بدرد کنکور نمیخوره.

4. 4 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

مولف فیزیک پیش خوشخوان (داریوش مدقالچی) معلم ما بود. خودش گفت این خوشخوان کتاب خوبی نیست و گفت که الگو رو بگیریم. من الگو رو دارم کتاب خوبیه برای همه ی سطوح. هم تست آسون داره هم تست کمر شکن! اگه فقط و فقط الگو رو کار کنی (چه برای جزوه و چه تست) نتیجه ی خیلی خوبی میگیری.
    ولی اگه یه کتاب متوسط داری و یه کتاب دیگه میخوای که تست های سختتری داشته باشه، بنفش قلمچی خوبه. (تستاش خیلی خیلی سخت نیست. واسه ی تسلط کامل رو درس واقعا مفیده.)
    آخه فیزیک پایه بنفش قلمچی، تستاش از المپیاد هم سختتره. اصلا بدرد کنکور نمیخوره.

خوش به حالت !!!! البته به معلم نيست ها به خود آدمه ولي اييييي يه تاثير مثبت داره معلم خوب ماكه يافت مي نشد

زياد رو فيزيك گير نديد چون تعدد منابع باعث سردرگمي ميشه يه كتابو بگيريد كه باهاش بيشتر حال مي كنيد و بريد تستاشو بزنيد

6. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام بچه ها...

بجه های کنکوری 91 فقط خط هایب نفش رو بخونن!چون تجربه هام از کتاباست.(وقتتون تلف نشه)

آقا ما به پیشنهاد مشاور وقتی که دیدیم شیمی2 مبتکران نیست رفتیم نوبل گرفیتم! ولی کلا اصلا باهاش حال نکردم! فقط تسته با اون ورق های نازکش!

واسه قرابت هم مونده بودم چی بگیرم که رفتم دیدم هامون قشنگ نشسته روش های تشخیص رو گفته ولی بقیه اکثرا بیشتر تو تست یاد دادن که مفت نمیارزه! باید 5 تا تست بزنی تازه بفهمی چی هست!!!

ادبیات 2 هم مشاور گفت گاج سبز بگیر! ولی واقعا حالم از این یکی بهم خورد! چرا اینجوریه؟! مگه من میخوام شب امتحانی بخونم که نشسته بیت به بیت درس رو معنی کرده؟!!!

ادبیات2 خیلی سبز فقط تسته یا تشریحی هم داره؟! کلا ادبیات چی بگیرم؟ هامون چیزی داره؟میخوام ادبیات رو پس بدم شاید شیمی نوبل رو هم همینطور..

راستی واسه گسسته هم فار گرفتم! ولی با اون هم حال نکردم...پاسخ نامه تشریحیش واسه هر تست 15 خطه! حالا چرا؟ چون اینکه واسه هر تست از اول میگه خوب ما 5 تا نقطه داریم یعنی 5 تا راس هم که همون P پس از رابطه فلان استفاده میکنیم و اضافات وقتگیر دیگه!

واسه این یکی چی بگیرم؟!

ببخشید طولانی شد...نظرمو گفتم که بچ ها مث خودم اینا رو نخرن!

راستی من تا با کتابی ارتباط برقرار نکنم نمیتونم بخونمش! هر چقد هم همه بگن عالیه...

بچه ها سوالای منو هم جواب میدید؟!

مخصوصا شما آقا lohrasbi عزیز..فک کنم شما تو کتابها اطلاعاتت بالاست

فیزیک3 هم امروز 30 تا تست از اوایل بخش یک از سبز زدم...یه کم سطحش متوسط بود...ولی بد نیست...

خوبیش اینه که تکرای نداره....

8. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوش به حالت !!!! البته به معلم نيست ها به خود آدمه ولي اييييي يه تاثير مثبت داره معلم خوب ماكه يافت مي نشد
    داداش داری حسرت چیو میخوری؟؟؟ اگه رتبه ی من رو تقسیم بر خودش کنی، میشه رتبه ی تو! بیخیال دیگه!
    تازه من تا اونجایی که یادمه، سر کلاسای مدقالچی همش روی بچه ها کرم میریختم! هرچی فیزیک بلدم، از کتاباس.
    بچه ها سوالای منو هم جواب میدید؟!

کلا ادبیات های خیلی سبز، فقط تسته. ولی درسنامه های خوبی داره. یعنی بد نیست. من رو حساب تعریف بچه ها رفتم خریدم (ادبیات پیشش رو) و 5 درس اول رو تستاش رو زدم. ولی بعدش احساس میکردم که فقط وقتم تلف شده.
    اگه ادبیات رو مبحثی بخونی ، یعنی واسه هر قسمت مثل املا و آرایه و ... یه کتاب بگیری، بهتره.

چیزی که مهدی ستایش (رتبه 66 کشوری 89) و مشاورا میگن اینه: اول ادبیات رو یه دور سریع از روی کتاب درسی بخونید و کنارش هم یه کتاب مثل گاج سبز یا ژرف اندیشان و... که کتاب رو تحلیل کردن بزارید تا اگه جایی مشکل پیش اومد (مثلا اگه معنی یه بیت رو متوجه نشدید) از اون کمک بگیرید. فقط سعی کنید این کار زیاد طول نکشه. توی خوندن کتاب، خوندن توضیحات از همه مهم تره. بعد از این، شروع کنید به مبحثی خوندن. البته میشه این دوتا کار رو با هم پیش برد. شما هر جور راحتتری عمل کن. طوری که به آزمون هات هم حداقل صدمه رو بزنه.

(نکته تستی! : خوندن کتاب درسی به تنهایی توی ادبیات، تاثیر بسیار کمی روی افزایش درصد داره.) اصلا اگه شما یه نگاه به تستای کنکور بندازی، متوجه میشی که چیکار کنی بهتره.

در مورد کتاب های مبحثی توی ادبیات | املاو لغت : هامون | آرایه: کلک ، رمزینه هم خیلی تعریفش رو شنیدم | قرابت: یا هامون(حجمش زیاده) یا الگو (حجمش کمه) | تاریخ ادبیات: میگن رمزینه خوبه، البته اگه حافظت خوبه، نیازی به کتاب نیست | زبان فارسی: خیلی سبز ، رمزینه ، الگو (خیلی مختصر و مفید و کوچولو! من زیاد حال نکردم باهاش |

شیمی هم سعی کن نوبل رو بدی، مبتکران بگیری. الان این کار رو کنی بهتره تا 4 ماه دیگه.

واسه گسسته هم کتابای خوب زیاده، ولی تا حالا از فار چیزی نشنیده بودم. بگو چجور کتابی نیاز داری و بگو درک ریاضیت در چه اندازه ایه تا بگیم کدوم کتاب واست بهتره.
    Last edited by lohrasbi; 28-07-2011 at 13:02.

10. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

کلا ادبیات های خیلی سبز، فقط تسته. ولی درسنامه های خوبی داره. یعنی بد نیست. من رو حساب تعریف بچه ها رفتم خریدم (ادبیات پیشش رو) و 5 درس اول رو تستاش رو زدم. ولی بعدش احساس میکردم که فقط وقتم تلف شده.
    اگه ادبیات رو مبحثی بخونی ، یعنی واسه هر قسمت مثل املا و آرایه و ... یه کتاب بگیری، بهتره.
    آقا نظرت اینه نگیرم؟! بدرد نمیخوره پس؟!

چیزی که مهدی ستایش (رتبه 66 کشوری 89) و مشاورا میگن اینه: اول ادبیات رو یه دور سریع از روی کتاب درسی بخونید و کنارش هم یه کتاب مثل گاج سبز یا ژرف اندیشان و... که کتاب رو تحلیل کردن بزارید تا اگه جایی مشکل پیش اومد (مثلا اگه معنی یه بیت رو متوجه نشدید) از اون کمک بگیرید. فقط سعی کنید این کار زیاد طول نکشه. توی خوندن کتاب، خوندن توضیحات از همه مهم تره. بعد از این، شروع کنید به مبحثی خوندن. البته میشه این دوتا کار رو با هم پیش برد. شما هر جور راحتتری عمل کن. طوری که به آزمون هات هم حداقل صدمه رو بزنه.
    با این حساب نمیشه که که هم کتاب رو بخونی هم طول نکشه!!! با اون همه شعر کتاب سوم...آخه گاج سبز خیلی ستمه! فقط معنی شعر و نثر و کلمه! بعدشم که تمرین داده!!! انگار فقط واسه امتحان نهایی طراحی شده! حداثل کلک یه سری تست داره!

(نکته تستی! : خوندن کتاب درسی به تنهایی توی ادبیات، تاثیر بسیار کمی روی افزایش درصد داره.) اصلا اگه شما یه نگاه به تستای کنکور بندازی، متوجه میشی که چیکار کنی بهتره.

نظرت چیه کتاب ادبیات رو نخونم برم سراغ تست هاش؟!یه کتاب بگیرم که توش تست ادبیات باشه با پاسخ تشریحی کامل؟!

راستی کلمه چقدر میاد تو کنکور؟ 1 تست بیشتر میاد؟!

در مورد کتاب های مبحثی توی ادبیات | املاو لغت : هامون | آرایه: کلک ، رمزینه هم خیلی تعریفش رو شنیدم | قرابت: یا هامون(حجمش زیاده) یا الگو (حجمش کمه) | تاریخ ادبیات: میگن رمزینه خوبه، البته اگه حافظت خوبه، نیازی به کتاب نیست | زبان فارسی: خیلی سبز ، رمزینه ، الگو (خیلی مختصر و مفید و کوچولو! من زیاد حال نکردم باهاش |
    هامون هارو باهات موافقم...زبان فارسی هم فقط هامون...تست کم داره ولی درس داره اساسی...

شیمی هم سعی کن نوبل رو بدی، مبتکران بگیری. الان این کار رو کنی بهتره تا 4 ماه دیگه.
    یکی از بچه ها امروز میگفت که مبتکران چاپ شده و اومده!میرم میگیرم...

واسه گسسته هم کتابای خوب زیاده، ولی تا حالا از فار چیزی نشنیده بودم. بگو چجور کتابی نیاز داری و بگو درک ریاضیت در چه اندازه ایه تا بگیم کدوم کتاب واست بهتره.
    یه کتابی باشه که هم درس داشته باشه هم تست...ولی جنبه تستیش بیشتر باشه...یه جوری باشه که اول کاری پایه رو قوی کنه(آخه درس جدیده!) و همچنین خیلی آبکی نباشه...یه جوری که همه فن حریف باشه دیگه...

ممنون...

|||==============|||==============|||============= =|||==============|||================|||=======

اینم یه سری عکس از گسسته فار!

سوال 6 رو با جوابش دقت کنید!!!

اینم یکی از درس نامه هاش(چون عکسش بزرگ بود لینکشو گذاشتم):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by solo8; 28-07-2011 at 20:17.

12. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا نظرت اینه نگیرم؟! بدرد نمیخوره پس؟!
    من نظری ندارم! فقط یه تجربه رو بهت گفتم.

با این حساب نمیشه که که هم کتاب رو بخونی هم طول نکشه!!! با اون همه شعر کتاب سوم...آخه گاج سبز خیلی ستمه! فقط معنی شعر و نثر و کلمه! بعدشم که تمرین داده!!! انگار فقط واسه امتحان نهایی طراحی شده! حداثل کلک یه سری تست داره!
    من نگفتم که کتاب رو مو به مو بخون. اصلا نیاز نیست که آرایه های ابیات کتاب رو بخونی. یا معنی کلمه های داخل متن رو یا ... . اگه مبحثی بخونی، اینا رو هم خواهی دید. (مثلا کتاب آرایه کلک، تمام آرایه های کتب درسی رو داره توش). من گفتم یه دور سریع کتاب رو ورق بزن که کلّش دستت باشه تا بعدا به مشکل بر نخوری.

نظرت چیه کتاب ادبیات رو نخونم برم سراغ تست هاش؟!یه کتاب بگیرم که توش تست ادبیات باشه با پاسخ تشریحی کامل؟!
    کاملا مخالفم. چجوری کتاب رو نخونده، میخوای یهو بری تست بزنی؟؟؟!!!!
    راستی کلمه چقدر میاد تو کنکور؟ 1 تست بیشتر میاد؟!
    2 - 3 تا (معنی لغت)

یه کتابی باشه که هم درس داشته باشه هم تست...ولی جنبه تستیش بیشتر باشه...یه جوری باشه که اول کاری پایه رو قوی کنه(آخه درس جدیده!) و همچنین خیلی آبکی نباشه...یه جوری که همه فن حریف باشه دیگه...
    حداکثر تا دو روز دیگه، یه پست کامل خواهیم داد که توش کاملا کتاب های گسسته رو معرفی کردیم.
    Last edited by lohrasbi; 28-07-2011 at 21:52.

14. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hiohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    واسه قرابت معنايي هامونو بخوني توپه توپي ديگه نه؟

من رشته ام تجربيه
    ميشه واسه دروس رياضي و فيزيك (پايه و پيش دانشگاهي) يه كتاب واسه سطح متوسط به بالا(70-85) معرفي كني؟ ممنون ميشم
    ميگن رياضي كانون خوبه من كه نديدم تا تستاشو و درسنامه هاشو شما نظرتون چيه؟
    واسه فيزيكم ميگن گاج سفيد خوبه؟
    ممنون
    باي

16. این کاربر از hiohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    واسه قرابت معنايي هامونو بخوني توپه توپي ديگه نه؟
    واسه فيزيكم ميگن گاج سفيد خوبه؟
    ممنون
    باي
    اگه تست زیاد کار نمیکنی هامون رو بگیر...اگه تست میخوای انرژی اتمی (نشر الگو) ...اگر هم تونستی سریع بخونی هر دو رو باهم کار کن...ولی پیشنهاد نمیکنم اینطوری...

واسه فیزیک هم اگه تست میخوای و فیزیکت خوبه شدید توصیه میکنم خیلی سبز رو! (اگه تجربی داشته باشه!نمیدونم!)

ولی اگه سطح خیلی بالا میخوای این خوب نیست...این سطحش متوسط رو به بالاست...

گاج سبز هم واسه کساییه که تازه میخوان فیزیکو یاد بگیرن! یعنی خوب پایشون قوی نیست تو سوم!

18. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

دوستان میشه یک کتاب خوب آموزش مفهومی فیزیک 3 به من معرفی کنید؟؟؟
    اگر هم یک کتاب تست فیزیک پایه و پیش که تست هاش چندان مبحثی و تفکیکی نباشه و پاسخ تشریحی خوبی هم داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم.
    فقط یک کتاب آموزش فیزیک 3 رمزینه را پیدا کردم که نمیدونم آیا همونی هست که میخوام یا نه ؟ که یک جایی هم در یکی از پست هایی که داده بودم یادم هست یکی از دوستان گفته بود که هر کتابی را بگیرم جز این فیزیک 3 رمزینه.
    با تمامی بررسی هایی که کردم در حال حاضر برای فیزیک 1 و فیزیک 2 و فیزیک پیش 1 و 2 کاملا خیالم راحت و مطمئن هستش و هم فقط از برای آموزش فیزیک 3 دنبال یک کتاب یا یک راهکار مطمئن هستم.
    Last edited by esilovexp; 09-08-2011 at 18:08.

20. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •