کلا ادبیات های خیلی سبز، فقط تسته. ولی درسنامه های خوبی داره. یعنی بد نیست. من رو حساب تعریف بچه ها رفتم خریدم (ادبیات پیشش رو) و 5 درس اول رو تستاش رو زدم. ولی بعدش احساس میکردم که فقط وقتم تلف شده.
اگه ادبیات رو مبحثی بخونی ، یعنی واسه هر قسمت مثل املا و آرایه و ... یه کتاب بگیری، بهتره.
آقا نظرت اینه نگیرم؟! بدرد نمیخوره پس؟!
چیزی که مهدی ستایش (رتبه 66 کشوری 89) و مشاورا میگن اینه: اول ادبیات رو یه دور سریع از روی کتاب درسی بخونید و کنارش هم یه کتاب مثل گاج سبز یا ژرف اندیشان و... که کتاب رو تحلیل کردن بزارید تا اگه جایی مشکل پیش اومد (مثلا اگه معنی یه بیت رو متوجه نشدید) از اون کمک بگیرید. فقط سعی کنید این کار زیاد طول نکشه. توی خوندن کتاب، خوندن توضیحات از همه مهم تره. بعد از این، شروع کنید به مبحثی خوندن. البته میشه این دوتا کار رو با هم پیش برد. شما هر جور راحتتری عمل کن. طوری که به آزمون هات هم حداقل صدمه رو بزنه.
با این حساب نمیشه که که هم کتاب رو بخونی هم طول نکشه!!! با اون همه شعر کتاب سوم...آخه گاج سبز خیلی ستمه! فقط معنی شعر و نثر و کلمه! بعدشم که تمرین داده!!! انگار فقط واسه امتحان نهایی طراحی شده! حداثل کلک یه سری تست داره!
(نکته تستی! : خوندن کتاب درسی به تنهایی توی ادبیات، تاثیر بسیار کمی روی افزایش درصد داره.) اصلا اگه شما یه نگاه به تستای کنکور بندازی، متوجه میشی که چیکار کنی بهتره.
نظرت چیه کتاب ادبیات رو نخونم برم سراغ تست هاش؟!یه کتاب بگیرم که توش تست ادبیات باشه با پاسخ تشریحی کامل؟!
راستی کلمه چقدر میاد تو کنکور؟ 1 تست بیشتر میاد؟!
در مورد کتاب های مبحثی توی ادبیات | املاو لغت : هامون | آرایه: کلک ، رمزینه هم خیلی تعریفش رو شنیدم | قرابت: یا هامون(حجمش زیاده) یا الگو (حجمش کمه) | تاریخ ادبیات: میگن رمزینه خوبه، البته اگه حافظت خوبه، نیازی به کتاب نیست | زبان فارسی: خیلی سبز ، رمزینه ، الگو (خیلی مختصر و مفید و کوچولو! من زیاد حال نکردم باهاش |
هامون هارو باهات موافقم...زبان فارسی هم فقط هامون...تست کم داره ولی درس داره اساسی...
شیمی هم سعی کن نوبل رو بدی، مبتکران بگیری. الان این کار رو کنی بهتره تا 4 ماه دیگه.
یکی از بچه ها امروز میگفت که مبتکران چاپ شده و اومده!میرم میگیرم...
واسه گسسته هم کتابای خوب زیاده، ولی تا حالا از فار چیزی نشنیده بودم. بگو چجور کتابی نیاز داری و بگو درک ریاضیت در چه اندازه ایه تا بگیم کدوم کتاب واست بهتره.
یه کتابی باشه که هم درس داشته باشه هم تست...ولی جنبه تستیش بیشتر باشه...یه جوری باشه که اول کاری پایه رو قوی کنه(آخه درس جدیده!) و همچنین خیلی آبکی نباشه...یه جوری که همه فن حریف باشه دیگه...
ممنون...
|||==============|||==============|||============= =|||==============|||================|||=======
اینم یه سری عکس از گسسته فار!
سوال 6 رو با جوابش دقت کنید!!!

اینم یکی از درس نامه هاش(چون عکسش بزرگ بود لینکشو گذاشتم):
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید