سلام
اونهائی که زیر 3000 هست عالیه اما باز هم موقعی که عقربه داره اهم رو نشون میده , وایر رو تکون بدین تا مطمئن بشین مشکل قطعی از دو سرش نداره
اما اونی که اصلاً عقربه تکون نمیخوره پس یا سوخته یا یکی از سرهاش مشکل داره
سلام
اونهائی که زیر 3000 هست عالیه اما باز هم موقعی که عقربه داره اهم رو نشون میده , وایر رو تکون بدین تا مطمئن بشین مشکل قطعی از دو سرش نداره
اما اونی که اصلاً عقربه تکون نمیخوره پس یا سوخته یا یکی از سرهاش مشکل داره
آره یکی شون هر چی تکون دادم و ترفند زدیم. اصلتا هیچی نشون نمیداد. بعد دیدم حتی اون لاستیک دورش هم کاملا ترک خورده ...
پس چرا خودش رو زیاد نشون نمیداد؟ اما اواخر میخواست ریپ بزنه اما نه شدید...من فک میکردم از کیفیت بنزین هست...
البته کولر که میزدم صدای تراکتور میداد!!! الان باید کولر رو تست کنم مجدد.
سلام
برق شمعها بسیار فشارش بالا هست (فشار قوی - های ولتاژ) یعنی حدود 20.000 ولت که حتی از هوا هم با جهش عبور میکنه چه برسه به وایر شمع سوخته و قطع شده اما وقتی مقاومت وایر خیلی زیاد باشه , ولتاژ تا حد زیادی افت میکنه که باعث میشه جرقه ی شمع ضعیف بشه و انفجار بنزین ضعیف بشه و اون شیلندر قدرتش کم بشه
فقط با اهم متر میشه این عیب مخفی رو پیدا کرد
تازه خود شمع هم مقاومت داره .
بنده مقاومت شمع NGK اصل ژاپن نو رو گرفتم 4000 اهم هست (مقاومتِ سر شمع و الکترودِ وسطی)
پس اگر مقاومت وایر بیش از حد بالا باشه برق خیلی ضعیف میشه
اما محاله همه ی وایرها با هم نیم سوز بشه یا بسوزه . برای همین بیشتر وایرهای توی تعمیرگاهها سالمه و میشه ازش استفاده کرد و خیلیهاش از وایرهای مو و بنجلی که توی بازاره صد پله بهتره
===========================================
صرفه جوئی در هزینه های خودرو تا سقف میلیونها تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کولر هم اگر ایراد داشته باشه بیش از حد فشار میاره به موتور مثل کثیف بودن بیرون کندنسر , کثیفی درایر , کم روغنی کمپرسور , گرمای بیش از حد هوا , خرابی فن رادباتور , گاز بیش از حد , فیلتر مدادی کثیف , گاز بی کیفیت
باز هوا گرم شد مشکل دیر روشن شدن ماشین ما هم شروع شد.
نمیدونم چرا هوا که گرم میشه ماشین داغ میشه دیر تر روشن میشه درصورتی که زمستون تو بدترین شرایط با یه نیش استارت روشن میشد!!!(پراید131مدل 93)
Last edited by najee; 28-04-2016 at 12:48.
جدیدا سوت کشیدن ماشینم خیلی زیاد شده مغز آدم سوت میکشه ینی واسه لنته یا مشکل از جای دیگه اس .ضرری نداره واسه دیسک
مثل اینکه قدم ما نحس بود تا سوال پرسیدم انگار این فروم تعطیل شده![]()
درود
امروز صبح ماشین رو بردم بیرون و زدم دنده یک دیدم خیلی آروم حرکت میکنه اصلا قدرتی نداشت.مثل مورچه راه میرفت،دنده دو هم زدم باز سرعت تغییر نکرد.خاموش کردم و دوباره استارت زدم دیدم مشکل حل شد اما چراغ چک روشن موند،تقریبا بیست کیلومتری رفتم و خاموش کردم .بعد از چهار ساعتی دوباره روشن کردم ،چراغ چک دیگه روشن نموند.بردم نمایندگی گفتن احتمالا از سنسور اکسیژن باشه.
تایید میکنید یا حدس دیگه ای دارید؟
تعویض دوشاخ کلاچ چقدر زمان میبره،نیاز به باز کردن موتور نیست؟
قرار شده موقع تعویض دوشاخ کلاچ صفحه کلاچ هم اگه کمی ضعیف شده تعویض کنن،ظاهر صفحه کلاچ ضعیف شده چجوریه؟
ببخشید اگه سؤالاتم مبتدیانه بود،متاسفانه از تعمیرات خودرو هیچی نمیدونم.[emoji17] [emoji17] [emoji17]
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
Last edited by dvb595959; 01-05-2016 at 18:35.
عرض ادب خدمت ااساتید
دوستان بنده پارس elx مدل 82 دارم
ترمزدستی از کار افتاد به چنتا تعمیر کار نشون دادم بعد کلی ور رفتن گفتن سیلند ترمز مشکل داره باید تعویض بشه
افتادم دنبال خریدش اما یا پیدا نمی شد یا خیلی گرون بود
انبار مکانیزه ایساکو هم رفتم موجود نداشتن
فقط توو خیابون استاد معین نمایندگی ایساکو گفت میتونم پیدا کنم برات هر سمت 370 یه بنده خدا دیگه هم قیمت داد هر سمت 600
خلاصه الان موندم توو هچل
سیلندر ترمز امکان تعمیرش نیست؟ حنمن باید تعویض بشه ایا؟
و ایا قیمت همینه واقعا؟
لطفا راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
عرض ادب خدمت ااساتید
دوستان بنده پارس elx مدل 82 دارم
ترمزدستی از کار افتاد به چنتا تعمیر کار نشون دادم بعد کلی ور رفتن گفتن سیلند ترمز مشکل داره باید تعویض بشه
افتادم دنبال خریدش اما یا پیدا نمی شد یا خیلی گرون بود
انبار مکانیزه ایساکو هم رفتم موجود نداشتن
فقط توو خیابون استاد معین نمایندگی ایساکو گفت میتونم پیدا کنم برات هر سمت 370 یه بنده خدا دیگه هم قیمت داد هر سمت 600
خلاصه الان موندم توو هچل
سیلندر ترمز امکان تعمیرش نیست؟ حنمن باید تعویض بشه ایا؟
و ایا قیمت همینه واقعا؟
لطفا راهنمایی کنید
تکراری
لطفا حرف شود
Last edited by endoftime; 02-05-2016 at 19:55.
سلام
ترمز عقب دیسکی هست یا درام ؟
اگر درامه , ترمز دستی به پمپ ترمز ربطی نداره
اگر پمپ خراب باشه چرخهای عقب ترمز نمیگیره اصلاً
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)