همچین میپرسی انگار من همه سرویسا رو دارم!128 طلایی نامحدود سرعت دانلودش چنده؟از کسی که داره پرسیدم میگفت 34-30 . حس میکنم آسیاتک شبانه حجمی ها رو خراب کرده تا همه بیان سمت نامحدود طلایی ها!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همچین میپرسی انگار من همه سرویسا رو دارم!128 طلایی نامحدود سرعت دانلودش چنده؟از کسی که داره پرسیدم میگفت 34-30 . حس میکنم آسیاتک شبانه حجمی ها رو خراب کرده تا همه بیان سمت نامحدود طلایی ها!
نظرتون چیه 6 ماهه اینو بگیرم:
سرویس اینترنت پرسرعت چابک با ضریب اشتراک 1به2 (1024 کیلوبیت)
اگه شما بودین با همین هزینه چی میگرفتید؟
اول یک ماهه بگیر راضی بودی 3 ماهه تمدید کن 6 ماهه نگیر پشیمون می شی
دوستان خسته نباشید سه تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
اولی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم سوال اینه اگه من تو این یه ماه 5 گیگ رو مصرف نکنم و مقداری از حجمم بمونه واسه ماهه بعد میشه انتقالش بدم؟
دومی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟
سومی : ماهی دیگه میتونم از طریقه سایت سرویس 2 مگ با ترفیک 5 گیگ رو انتخاب کنم مدرک دانشگاهی و نامه از شرکت و از این حرفا نمیخواد ؟
خاک تو سره آسیاتک از سرعتم اصلا راضی نیستم با idm روی هشت پورت و شانزده پورت از معتبرترین سایت ها دانلود میکنم تو روز سرعتم بین 60 تا 70 میره شب هم از ساعت 1 تا 9 که رایگانه بین 10 تا 15 افتضاحه !!!!من یک سال از شاتل سرویس داشتم 128 با ترافیک 3 گیگ تو روز 250 بود شب که رایگان بود 60 بود امیدوارم ماهیی دیگه که سرویس 2 مگ آسیاتک گرفتم حداقل اینجوری نباشه و گرنه دوباره باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج
Last edited by Arsenal2012; 06-09-2012 at 11:54.
سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید
اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟
دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟
سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیماگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟
سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیماگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
آقا ما دیشب یه پست زدیم متاسفانه دوستان مدیر تایید نکردن
دوباره می گم
من میخوام isp عوض کنم
اصفهان منطقه ولیعصر بخوام 128 بگیرم چطوریه؟
سرعتش تا چقدر بالا میره؟
شبای رایگانش محدود می کنن یا مثلا سرعت رو بیارن پایین؟؟
128 نامحدود چطوریه؟
نامحدود واقعیه یا مثل شاتل محدوده اونم؟
سرعت چقدر می ده؟
128 واقعی یا تا مثلا 512 باز گذاشتن پورتا رو؟
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
![]()
وضعیت 256 نامحدود طلایی هنوز خوبه سرعت شب و روز 60 تا 90راضیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)