یه عکس از health برنامه HD TUNE گرفتم آیا هارد لپ تاپ بدسکتور دارد؟در صورت مثبت بودن چجوری آنرا برطرف کنم.پیشاپیش از راهنمایی های شما متشکرم![]()
یه عکس از health برنامه HD TUNE گرفتم آیا هارد لپ تاپ بدسکتور دارد؟در صورت مثبت بودن چجوری آنرا برطرف کنم.پیشاپیش از راهنمایی های شما متشکرم![]()
نه مشکلی نداره هارد سالم است
هارد که سالمه
به نظرت با ویندوز عوض کردن رفع میشه
راستی از هارد 1ترا 700 گیگش پره شایدم از اون باشه به نظرت از پر بودن هارده ؟
نه به اون مورد ربط نداره بله موارد که گفتم بررسی کنید شاید درست بشه
هارد 2 ترا بایت سیگیت اگه هدش خراب شده باشه قابل تعمیر است؟
هزینه تعمیرش چقدره؟
اطلاعاتش به صورت نرم افزاری بعد تعمیر قابل بازیابی است؟
ممنون میشم پاسخ بدید
خواهشا جواب منو بدید لطفا!!!!
باشه
خدای نکرده نشد چی کار کنیم ؟
لطفاً هارد WD Black را از لحاظ سرعت با هارد Seagate 7200.12 مقایسه نکنید . WD Black به خاطر بعضی خصوصیاتی که داره مثل Dual processor عملکرد بهتر و access time پایینتری دارد . فقط هاردهای سیگیت سری 7200.14 هست که میتونه با این مدل رقابت کنه نه هارد شما که قدیمی و از سری 7200.12 هست !
البته برای یک سیستم معمولی و برای کارهایی مثل وبگردی و تماشای فیلم و بازی و موارد مشابه هارد شما کاملاً کفایت میکند .
راستش بعد از یک ماه از تعویض کابل و حل مقطعی مشکل interface crc error دوباره امروز تعداد ارور افزایش پیدا کرد!! در نرم افزار hd senetinel سر برگ smat نوشته شده یک عاملش بخاطر کابل ساتا هست ودیگری power supply منظورش همان پاور سیستمم هست که مارک گرین 430 وات هست به نظر شما مشکل از کجاست؟از فروشگاهی که خریدم سوال کردم گفتند این نرم افزار ها کشکن!واقعیت ندارند!ضمنا سیستمم هنگ نمیکنه؟!
سلام به دوستان
امروز اومدم 2تا پارتیشن هارد اکسترنالم رو با هم یکی کنم با نرم افزار paragon partition manager 11 se که اوایل داشت کار بخوبی انجام میشد ولی بعدش سرعت خیلی کند شد و برنامه رو گذاشته بودم کارشو انجام بده. یه 2 ساعتی گذشته بود و در حال استفاده از سیستم بودم که یک دفته ویندوز هنگ کرد و ارور آبی داد و ............ من به فنا رفتم.
حالا وقتی هارد رو به سیستم وصل میکنم تو مای کامپیوتر که ندارمش ولی با پارتیشن منیجر که نگاه میکنم هارد به صورت unalocated در اومده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید که بیچاره شدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)