مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: برتري پرسپوليس در داربي شصت و پنجم؛ هفتاد و هشت به بيست و دو بود.
داريوش مصطفوي پس از تساوي تيم پرسپوليس مقابل استقلال گفت: ما بسيار بهتر از تيم استقلال بازي كرديم و صاحب موقعيتهاي بسياري شديم. فكر ميكنم بچههاي ما حدود هفت، هشت موقعيت صد درصد را گل نكردند و به خصوص در نيمهي دوم تيم برتر و حاكم ميدان بودند.
وي افزود: شك نكنيد كه اگر نيمي از موقعيتهاي ما تبديل به گل ميشد ما بايد استقلال را امروز با اختلاف سه يا چهار گل ميبرديم. تصور ميكنم برتري ما در اين بازي به ويژه در نيمهي دوم نسبت به استقلال 78 به 22 بود.
مصطفوي ادامه داد: نتيجهي عادلانه براي اين بازي برد پرسپوليس بود. اما، به هر حال بايد از گلي كه علي كريمي به ثمر رساند نيز خوشحال باشيم. چرا كه خيلي تاسف بار بود كه انبوهي از هواداران پرسپوليس امروز دست خالي به خانههايشان برميگشتند.
وي همچنين دربارهي ضعف نقاط ضعف پرسپوليس در بازي امروز خاطرنشان كرد: فكر ميكنم مثل گذشته ما از دفاع چپ ضربه خورديم البته اين مساله را به اطلاع كادرفني نيز رسانده بوديم كه بايد براي آن چارهاي انديشيد زيرا حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا نيز ديگر شوخي بردار نيست و اين نقطه ضعف بايد حل شود.
واقعاً هواداران شاهد يك دربي زيبا بودند اگر چه ما هرگز دوست نداشتيم با تساوي اين مسابقه به پايان برسد.اگر برنده مي شديم قول داده بوديم كه به بازيكنان پاداش خوبي را بدهيم؛ اما با وجود آنكه بستر براي غلبه بر استقلال فراهم بود متاسفانه به هدف نهايي مان نرسيديم.
وي ادامه داد: از عملكرد بازيكنانم راضي هستند. آنها در هفته گذشته تمرينات خوبي را انجام دادند؛ اما من شرمنده هواداران هستم.آنها از بامداد امروز خودشان را براي حمايت از پررسپوليس به ورزشگاه آزادي رساندند و در حالي كه بستر را براي پيروزي پرسپوليس فراهم كرده بو ديم، چنين اتفاقي رخ نداد. بايد پذيرفت كه چنين اتفاق هايي امري طبيعي است.
وي درباره درگيري لفظي عليرضا نيكبخت واحدي با سرمربي پرسپوليس خاطر نشان كرد: وي با قطبي درگير نشد بلكه دوست نداشت پرسپوليس در اين ديدار برابر استقلال بازنده باشد و به همين دليل با تعصب زيادي بازي كرد.نيكبخت واحدي نيز مانند همه بازيكنان پرسپوليس براي برتري مقابل استقلال تلاش زيادي را انجام داد و همه نفرات به فكر موفقيت تيمي هستند و من فكر نمي كنم وي نسبت به كادر فني بي احترامي كرده باشد.