تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 743 از 2014 اولاول ... 24364369373373974074174274374474574674775379384312431743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,421 به 7,430 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صفيري:قضاوت دربي بسيار سخت است

اسماعيل صفيري در گفت و گويي درباره قضاوت در دربي اظهار داشت: ديروز بازي خوبي را ديديم. كارشناسان بايد در مورد نحوه قضاوت ما اظهار نظر كنند. البته انتقاد هم هميشه هست.
    وي درباره يك صحنه كه اعلام به آفاسيد برهاني كرد، اظهار داشت: در آن موقعيت تشخيص درستي داشتم. در مورد دو صحنه اي هم كه گفته مي شود پنالتي بوده، نظري نمي توانم بدهم چون از آن صحنه ها دور بودم.
    اين كمك داور كه بعد از مدت ها استفاده از سه داور خارجي در دربي اين موقعيت را پيدا كرده بود قضاوت كند، گفت: قضاوت در اين مسابقه با همه بازي ها فرق مي كند. كوچكترين اتفاق در اين ديدار زير ذره بين است. نمي توانم اظهار نظر كنم كه داوران ايراني بايد اين مسابقه را قضاوت كنند و صلاح اين موضوع در اختيار فدراسيون است.
    صفيري خاطر نشان ساخت: خوشحالم تجربه قضاوت در اين بازي را پيدا كردم. آرزوي ما اين است كه داوران ايراني اين ديدار را قضاوت كنند؛ اما اين كار كمك همه را مي خواهد.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ادبیات مربی گردن کش: شما به من فوتبال یاد ندهید/ قطبی حق ندارد درباره من صحبت کند/ پرسپولیس یک موقعیت گل هم نداشت

مرجع خبری پرسپولیس(19:25): امير قلعه‌نويي پس از تساوي تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بايد به تماشاگران تبريك بگويم كه شاهد يك بازي جوانمردانه بودند و خوشحالم تمامي كساني كه به ورزشگاه آمدند و چه در پاي گيرنده‌ها، اين بازي را ديدند و از تماشاي جذابيت‌هاي آن لذت بردند.
    امیر قلعه نویی سرمربی تیم استقلال در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت تصاحب توپ در میدان خطاب به خبرنگاران گفت: درست است كه پرسپوليس سوار بر بازي بوده است، اما اگر شما مربي‌گري بلد بوديد، مي‌دانستيد كه سوار بازي بودن با موقعيت ساختن تفاوت مي‌كند. پرسپوليس در نيمه‌ي دوم همان طور كه ما مي‌خواستيم بازي مي‌كرد البته تعويض جباري تا اندازه‌اي بر كار تيمي ما تاثيرگذار بود. ما ابتدا با آوردن كوشكي قصد داشتيم تا علي كريمي را از بازي خارج كنيم كه اين كار به خوبي انجام شد سپس قصد داشتيم تا در 20 دقيقه‌ي پاياني علي عليزاده را به جاي جان‌واريو خارج از زمين كنيم تا نتيجه را به دست آوريم و حتي تعداد گل‌هايمان را افزايش دهيم اما، زماني كه جباري مصدوم شد، چاره‌اي نداشتيم كه در سومين تعويض او را از زمين خارج كنيم. در واقع ما قصد داشتيم مانند بازي با راه‌آهن بازي را با دو مهاجم به پايان برسانيم اما اينگونه نشد و بازي به تساوي كشيده شد.
    قلعه‌نويي درباره‌ي وقت كشي بازيكنان استقلال گفت: من نمي‌دانم بازي 15 دقيقه وقت اضافي داشت يا چهار دقيقه. تصور مي‌كنم اين سوالات مغرضانه است. از اين چهار دقيقه، دو دقيقه‌ي آن هم براي مصدوميت واعظي دروازه‌بان پرسپوليس گذشت.
    وي هم‌چنين در پاسخ به سوال خبرنگاري پيرامون استفاده نكردن از بازيكنان با تجربه‌ي استقلال چون فرهاد مجيدي و تعويض سياوش اكبرپور نيز گفت: شما نبايد راجع به اينكه چه كسي به ميدان مي‌رود، سوال كنيد. شما تنها حق داريد درباره‌ي حركت كلي تيم سوال كنيد. من يك هفته با اين بازيكنان بوده‌ام و مي‌دانم كه بايد از كدام بازيكن استفاده كنم. سوالات شما كارشناسانه نيست و من كه روزي چهار ساعت بازيكنان را مي‌بينم، بهتر مي‌دانم كه بايد چه نفراتي به ميدان بروند.
    سرمربي تيم استقلال تهران ادامه داد: به هيچ عنوان از نتيجه‌ي بازي راضي نيستم. زماني كه رقيب اصلي ما مساوي مي‌كند و جشن مي‌گيرد، طبيعي است كه ما بايد ناراحت باشيم. بايد روند بازي و موقعيت‌هايي كه از دست رفته است را بشماريد تا قدرت تيم استقلال مشخص شود.
    قلعه‌نويي ادامه داد: ما در اين بازي چهار موقعيت بالاي 80 درصد را از دست داديم. ضمن ‌آنكه يك پنالتي به نفع ما گرفته نشد و داور در صحنه‌ي اعلام آفسايد نيز اشتباه كرد. ما بايد جريان بازي را كنترل مي‌كرديم و يك سوم دفاعي فضاي تيم حريف را براي آرش برهاني باز مي‌كرديم كه پرسپوليس هيچ گاه متوجه اين موضوع نشد.
    قلعه‌نويي ادامه داد: گلي كه تيم پرسپوليس به ثمر رساندن بر روي يك پاس 70 متري و در واقع يك توپ "بكش زيرش" بود كه بيژن كوشكي يار مستقيم خود را نگرفت اما،‌ در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپوليس تك به تك شديم.
    قلعه‌نويي درباره‌ي قضاوت بازي نيز گفت: تصور مي‌كنم در دقيقه‌ 60 بازي زماني كه تماشاگران پرسپوليس شروع به اعتراض و پرتاب صندلي كردند، روند سوت‌هاي داور بازي تغيير كرد و به ضرر تيم استقلال چرخيد. در هر صورت ما بايد با اين شرايط كنار مي‌آمديم.
    قلعه‌نويي درباره‌ي تعداد موقعيت‌هاي دو تيم نيز گفت: من كامپيوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم اين سوال را جواب دهم اما، آنها يك موقعيت بيشتر نداشتند در حالي كه استقلال دو موقعيت گل صد درصد داشت.
    خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعه‌نويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعه‌نويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند درباره‌ي من صحبت كند.
    او سپس به يكي از خبرنگاران كه سوالاتي را مطرح مي‌كرد، گفت: يا يك سوال بپرس و يا ساكت باش.
    در شرايطي كه اطرافيان امير قلعه‌نويي در كنفرانس مطبوعاتي بارها نظم اين نشست را در انتقاد به سوالاتي كه از سرمربي استقلال پرسيده مي‌شد، برهم مي‌زدند در نهايت درگيري لفظي ميان خبرنگاران بالا گرفت و قلعه‌نويي نيز محل كنفرانس مطبوعاتي را ترك كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به جريان مسابقه بايد دربي 65 را مي برديم
    ابراهيم توره درباره تساوي تيم هاي استقلال و پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر ايران اظهار داشت: بدون شك ما بازي خيلي بهتري را نسبت به حريف ارائه كرديم و جريان بازي در اختيار ما بود.
    وي ادامه داد: پيروزي و كسب 3 امتياز مسابقه حق مسلم پرسپوليس بود زيرا خيلي بهتر از استقلال بازي كرديم و همگان شاهد برتري تيم ما بر حريف بودند.
    توره تاكيد كرد: با وجود آنكه اين مسابقه با تساوي به پايان رسيد؛ ‌اما هواداران شاهد يك مسابقه زيبا و جذاب در ورزشگاه آزادي بودند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرسپوليس يك ميليون تومان پاداش مي گيرد

با وجود اينكه مقرر نبود بازيكنان اين تيم در دربي 65 پاداشي دريافت كنند، پس از جلسه شب گذشته هيئت مديره با بازيكنان در هتل استقلال، با قول مديرعامل قرار شد به كليه بازيكنان به دليل درخشش در نيمه دوم، نفري يك ميليون توماني پاداش تعلق گيرد.
    اين پاداش در دو روز آينده به بازيكنان پرداخت خواهد شد.
    ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: برتري پرسپوليس در داربي شصت و پنجم؛ هفتاد و هشت به بيست و دو بود.

داريوش مصطفوي پس از تساوي تيم پرسپوليس مقابل استقلال گفت: ما بسيار بهتر از تيم استقلال بازي كرديم و صاحب موقعيت‌هاي بسياري شديم. فكر مي‌كنم بچه‌هاي ما حدود هفت، هشت موقعيت صد درصد را گل نكردند و به خصوص در نيمه‌ي دوم تيم برتر و حاكم ميدان بودند.

وي افزود: شك نكنيد كه اگر نيمي از موقعيت‌هاي ما تبديل به گل مي‌شد ما بايد استقلال را امروز با اختلاف سه يا چهار گل مي‌برديم. تصور مي‌كنم برتري ما در اين بازي به ويژه در نيمه‌ي دوم نسبت به استقلال 78 به 22 بود.

مصطفوي ادامه داد: نتيجه‌ي عادلانه براي اين بازي برد پرسپوليس بود. اما، به هر حال بايد از گلي كه علي كريمي به ثمر رساند نيز خوشحال باشيم. چرا كه خيلي تاسف بار بود كه انبوهي از هواداران پرسپوليس امروز دست خالي به خانه‌هاي‌شان برمي‌گشتند.

وي همچنين درباره‌ي ضعف نقاط ضعف پرسپوليس در بازي امروز خاطرنشان كرد: فكر مي‌كنم مثل گذشته ما از دفاع چپ ضربه خورديم البته اين مساله را به اطلاع كادرفني نيز رسانده بوديم كه بايد براي آن چاره‌اي انديشيد زيرا حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا نيز ديگر شوخي بردار نيست و اين نقطه‌ ضعف بايد حل شود.

واقعاً هواداران شاهد يك دربي زيبا بودند اگر چه ما هرگز دوست نداشتيم با تساوي اين مسابقه به پايان برسد.اگر برنده مي شديم قول داده بوديم كه به بازيكنان پاداش خوبي را بدهيم؛ اما با وجود آنكه بستر براي غلبه بر استقلال فراهم بود متاسفانه به هدف نهايي مان نرسيديم.
    وي ادامه داد: از عملكرد بازيكنانم راضي هستند. آنها در هفته گذشته تمرينات خوبي را انجام دادند؛ ‌اما من شرمنده هواداران هستم.آنها از بامداد امروز خودشان را براي حمايت از پررسپوليس به ورزشگاه آزادي رساندند و در حالي كه بستر را براي پيروزي پرسپوليس فراهم كرده بو ديم، چنين اتفاقي رخ نداد. بايد پذيرفت كه چنين اتفاق هايي امري طبيعي است.

وي درباره درگيري لفظي عليرضا نيكبخت واحدي با سرمربي پرسپوليس خاطر نشان كرد: وي با قطبي درگير نشد بلكه دوست نداشت پرسپوليس در اين ديدار برابر استقلال بازنده باشد و به همين دليل با تعصب زيادي بازي كرد.نيكبخت واحدي نيز مانند همه بازيكنان پرسپوليس براي برتري مقابل استقلال تلاش زيادي را انجام داد و همه نفرات به فكر موفقيت تيمي هستند و من فكر نمي كنم وي نسبت به كادر فني بي احترامي كرده باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حيدري:استقلال ضد فوتبال بازي كرد

سپهر حيدري در گفت و گويي اظهار داشت: يكي از قشنگ ترين بازي هاي دربي در 4 سال گذشته را انجام داديم كه خيلي‌ها تصور آن نداشتند. متاسفانه با وجود برتري، باز هم بازي به تساوي كشيده شد.
    وي افزود: در نيمه اول و دوم كاملا توپ و ميدان در دست بازيكنان ما بود؛ اما متاسفانه با شروع نيمه دوم، كمي تمركزمان را از دست داديم تا يك گل غير قابل تصور دريافت كنيم.
    حيدري عنوان كرد: پس از خوردن گل، فقط دو يا سه توپ را در نيمه زمين خودمان ديدم. براي استقلالي ها متاسفم كه با توجه به برتري 100 درصدمان و شعارهاي زيادي در روزهاي گذشته، با حضور 10 نفر در مقابل محوطه جريمه خود فقط ضد فوتبال بازي كردند.
    وي افزود: در چند سال گذشته چنين بازي از استقلال نديده بودم. فكر كنم تاكتيك خوبي براي متوقف كردن ما در نظر گرفته بودند.
    سپهر حيدري خاطر نشان ساخت: به اشتباهات خط دفاعي پرسپوليس ايرادي نمي‌گيريم چون اين دربي با ساير بازي‌ها فرق داشت. مطمئن باشيد در بازي هاي آينده جبران خواهيم كرد. فكر كنم ميل گلزني زياد بين بازيكنان ما باعث شد تا استقلالي ها فقط با يك مهاجم حمله كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مهاجم برزيلي پرسپوليس گفت: حق ما كسب سه امتياز مسابقه با استقلال بود
    دي‌كارمو اظهار داشت: در اين دربي ما بازي خيلي خوبي را انجام داديم و پيروزي حق مسلم پرسپوليس بود. من سهم خيلي كمي نسبت به ساير همبازي‌هايم داشتم اگرچه دربي سرخابي‌ها تجربه جالبي برايم بود.
    مهاجم برزيلي خاطرنشان كرد: برخلاف برخي از انتقادها عملكرد بدي در نيمه دوم نداشتم. من معجزه‌گر نيستم كه بتوانم كارهاي خارق‌العاده انجام دهم و فكر نمي‌كنم كه مقابل استقلال اشتباه فاحشي انجام داده باشم.
    وي افزود: در نيمه دوم با همه وجودم در ميدان تلاش كردم و تصور نمي‌كنم كه كادر فني پرسپوليس از عملكردم ناراضي باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: گل تساوي ثمره‌ي زحمت تمامي بازيكنان پرسپوليس بود و من تنها آخرين نقش را داشتم.

به گزار ش مرجع خبری علي كريمی درباره‌ي حضورش مقابل استقلال پس از مدت طولاني اظهار كرد: خوشحال هستم كه باز هم در استاديوم آزادي و در حضور تماشاگران بسياري در داربي شركت مي‌كنم و بيشتر خوشحال هستم كه توانستم براي تيم محبوبم گلزني كرده و هواداران را خوشحال كنم.
    وي افزود: اين بازي بسيار قشنگ بود و فكر مي‌كنم يكي از بي‌سابقه‌ترين داربي‌هاي تاريخ دو تيم به شمار مي‌رفت. هواداران پرسپوليس فوتبال بسيار زيبايي را از پيروزي ديدند. ما در نيمه‌ي اول و به خصوص در نيمه‌ي دوم هم موقعيت‌هاي بسياري داشتيم و فشار زيادي را روي دروازه‌ي حريف ايجاد كرديم كه متاسفانه ثمره‌اش فقط يك گل بود. روي اين گل تمامي با زيكنان پرسپوليس زحمت كشيدند و من تنها به عنوان آخرين نقش وظيفه‌ام را انجام دادم.
    كريمي هم‌چنين درباره‌ي شرايط بازي‌اش در اين مسابقه نيز گفت: من نسبت به بازي كيش بهتر شده‌ام و فكر مي‌كنم جا افتادنم در تركيب پرسپوليس نيازمند زمان است. اكنون از نظر بدني شرايط بدني فوق‌العاده خوبي دارم و فكر مي‌كنم در آينده‌ي نزديك به يك وضعيت آرماني برسم.
    وي هم‌چنين درباره‌ي نقاط ضعف پرسپوليس گفت: فكر مي‌كنم نبود تمركز لازم در خط دفاعي پرسپوليس تنها ضعف اين تيم باشد كه مسلما مربيان و كادرفني به اين مساله خواهند انديشيد.
    كريمي همچنين درباره‌ي شرايط پرسپوليس در ادامه‌ي رقابت‌هاي ليگ برتر و قولي افشين قطبي بابت قهرماني اين تيم در ليگ هشتم داده است، نيز خاطرنشان كرد: من عادت ندارم از اين قول‌ها به كسي بدهم و فكر مي‌كنم هنوز كمي زود است كه بخواهم درباره‌ي قهرماني پرسپوليس در ليگ امسال صحبت كنم. هنوز بازي‌هاي بسياري باقي مانده كه بايد صبر كنيم و شرايط تيم را در آينده بسنجيم. تنها اميدوارم كه پرسپوليس بتواند موفقيت فصل پيش را با نفرات فعلي تكرار كند.
    علي كريمي در پايان درباره‌ي انگيزه‌اش براي حضور در تيم ملی گفت: من هنوز سر حرف خودم هستم و هيچ علاقه‌اي به صحبت كردن درمورد تيم ملي ندارم. اكنون تنها تمركزم معطوف به موفقيت پرسپوليس است كه تمام تلاشم را براي اين مهم خواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سايت گل:كريمي هواداران خشمگين را شاد كرد

به نقل از سايت گل، استقلال در دقايق اول نيمه دوم از سوي آرش برهاني به گل رسيد و تا آخرين دقايق، برابر پرسپوليس پيروز بود. در حالي كه فقط 2 دقيقه به پايان مسابقه مانده بود، علي كريمي با يك ضربه سر دروازه حريف را گشود تا اين تيم تهراني از شكست رهايي يابد.
    هر دو تيم در اين مسابقه شانس هاي زيادي براي گلزني در اختيار داشتند و اين مسابقه مي توانست با گل هاي بيشتري به پايان برسد. كريمي در نيمه اول يك فرصت استثنايي را از دست داد و برهاني مي توانست بيش از يك گل به ثمر رساند؛ اما موقعيت ها به راحتي از دست رفتند.
    به هر حال، كريمي با گل دقايق پاياني خود هواداران خشمگين را شاد كرد تا از شكست برابر رقيب ديرينه خود نجات پيدا كنند.
    تا پايان هفته نهم پرسپوليس در رده چهارم و استقلال در رده هفتم قرار دارد. تيم هاي برق شيراز و ذوب آهن با 17 امتياز در رتبه هاي اول و دوم جدول ليگ برتر قرار دارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

يكي از اعضا هيئت مديره باشگاه پرسپوليس پس از شنيدن فوت يكي از اقوامش نتوانست دربي 65 را از نزديك تماشا كند.
    مجيد فرخ زادي از جمله مسئولان باشگاه پرسپوليس بود كه براي تماشاي دربي 65 ساعت ها قبل از شروع مسابقه به ورزشگاه آزادي آمد؛ اما ساعت 12 ظهر به وي خبر دادند كه پدر خانم وي فوت كرده است.
    وي پس از شنيدن اين خبر مجبور شد ورزشگاه آزادي را ترك كند و بدون انكه هيچ يك از بازيكنان پرسپوليس متوجه اين خبر شوند وي آزادي را ترك كرد و رفت.
    دربي 65 سرخابي ها در هفته نهم ليگ برتر ايران با تساوي يك بر يك با پايان رسيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •