تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 743 از 1219 اولاول ... 243643693733739740741742743744745746747753793843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,421 به 7,430 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

[QUOTE=samgun;6145420]شما زمانی که کنسول خودتون رو ه ک کنید اگر اونو با آپدیت داشبورد از حالت ه ک خارج کنید دیگه نمیتونید اونو به حالت ه ک شده در بیارید و باید منتظر باشید تا نسخه ی بعدی OFW رو هم ه ک کنن.

درجه ی سنی به خاطر نیاز به زبان نسبتا قوی و صحنه های بسیار طبیعی و از همه مهم تر (مانند بازی سریه قبل Fahrenheit) دارای صحنه های S*E*X#Y هست.

اینم نسخه SE که دارای مواردی چون شکلک Origami , پوستر , توضیحات بازی و مثل اینکه یکسری DLC هست.

ميدونم---اما ديسكي كه من دارم روش درجه 16 زده---البته من دو تا دارم يكي ريجن 2 و يكي ريجن 3
    بعد اينكه كارگردان قرار بود يه نسخه مخصوص (بدون سانسور---جزئياته تصادف جيسون و خفه كردن مادر شلبي و و جزئيات حمام و هر چي كه سوني باعثه حذفشون شد)منتشر كنه!!!اين سوني ام حرصه آدمو در مياره آخه به شما چه مربوطه كه سانسور شه!!!
    اينم متن خبر
    • مسوولان سونی از تیم تولید بازی خواسته بودند با حذف برخی از صحنه‌های نامتعارف، همانند بخشی از فصل آپارتمان مدیسن (Madison شخصیت زن بازی و یکی از چهار شخصیت قابل بازی) از کسب درجه‌ی سنی فقط بزرگسال (AO در ESRB و 25+ در ESRA) جلوگیری کنند.

• همچنین سونی از تیم تولید خواسته بود صحنه‌ی مرگ جیسون مارس (پسر بزرگ Ethan Mars، یکی از چهار شخصیت قابل بازی) حذف شود. پیش از این قرار بود جیسون در اثر برخورد با اتومبیل در حال حرکت بروی زمین پرتاب شود که با توجه به سن کم جیسون این صحنه با صلاحدید تیم تولید حذف شد.

• در مراحل پایانی پروژه‌ی تولید بازی گمانه‌زنی‌هایی در خصوص انتشار نسخه‌ی ویژه‌ی کارگردان (Directors Cut) از سوی دیوید کیج مطرح شد اما تابحال هیچ‌گونه تاییدیه‌ای در خصوص این نسخه صورت نگرفته است. شاید در آینده اخبار بیشتری در خصوص نسخه‌ی ویژه‌ی کارگردان هوی‌رین منتشر شود.
    Last edited by BATMAN-LOVE; 02-06-2011 at 15:28.

2. 4 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تمامی متخصصان و دکترای PS3

در موقع خرید PS3 به چه نکاتی باید دقت کرد . مثلا دست دوم بهم نندازه (جای معتبری هم نمیشناسم میخوام برم ولیعصر از اونجا بخرم)

آیا الان بخرم یا صبر کنم تا یکی دو ماه بعد .

اگر سوالات تکراری بود شما ببخشید

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ميدونم---اما ديسكي كه من دارم روش درجه 16 زده---البته من دو تا دارم يكي ريجن 2 و يكي ريجن 3
    بعد اينكه كارگردان قرار بود يه نسخه مخصوص (بدون سانسور---جزئياته تصادف جيسون و خفه كردن مادر شلبي و و جزئيات حمام و هر چي كه سوني باعثه حذفشون شد)منتشر كنه!!!اين سوني ام حرصه آدمو در مياره آخه به شما چه مربوطه كه سانسور شه!!!
    اينم متن خبر
    • مسوولان سونی از تیم تولید بازی خواسته بودند با حذف برخی از صحنه‌های نامتعارف، همانند بخشی از فصل آپارتمان مدیسن (Madison شخصیت زن بازی و یکی از چهار شخصیت قابل بازی) از کسب درجه‌ی سنی فقط بزرگسال (AO در ESRB و 25+ در ESRA) جلوگیری کنند.

• همچنین سونی از تیم تولید خواسته بود صحنه‌ی مرگ جیسون مارس (پسر بزرگ Ethan Mars، یکی از چهار شخصیت قابل بازی) حذف شود. پیش از این قرار بود جیسون در اثر برخورد با اتومبیل در حال حرکت بروی زمین پرتاب شود که با توجه به سن کم جیسون این صحنه با صلاحدید تیم تولید حذف شد.

• در مراحل پایانی پروژه‌ی تولید بازی گمانه‌زنی‌هایی در خصوص انتشار نسخه‌ی ویژه‌ی کارگردان (Directors Cut) از سوی دیوید کیج مطرح شد اما تابحال هیچ‌گونه تاییدیه‌ای در خصوص این نسخه صورت نگرفته است. شاید در آینده اخبار بیشتری در خصوص نسخه‌ی ویژه‌ی کارگردان هوی‌رین منتشر شود.
    آهان تازه متوجه منظورت شدم !
    الان دیسکی که من دارم روش درجه سنی (18+) زده . تمام صحنه هارو هم کامل داره مگر اینکه صحنه ای کلا از بازی حذف شده باشه.

این مسئله ای که شما میگی دقیقا مربوط به همین ریجن میشه !! که ریجن های اروپا روی این قضیه خیلی حساس هستن برای همین

این بازی رو ریجن های مختلف سفارشی ساخته شد و مسائل مربوطه تا حدودی حذف شد.

البته خب مواردی رو که گفتی اشتباهاتی بوده که نباید صورت میگرفته چون این بازی کلا برای سنین +20 هست و باید طبیعی جلوه بده.

در موقع خرید PS3 به چه نکاتی باید دقت کرد . مثلا دست دوم بهم نندازه (جای معتبری هم نمیشناسم میخوام برم ولیعصر از اونجا بخرم)

سلام عزیزم

شما سعی کن از این 3 جایی که بهت میگم بخری

میثم صیام تو توپ خونه

پویا تو توپخونه

محسن تو جمهوری.
    Last edited by SamGun; 02-06-2011 at 18:58.

5. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

یه سر بزن اینجا هم درسته هم مطمئن »
    xboxworld.ir

7. 3 کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام در مورد ه-ک یه سوال.
    اول ps3 رو 3.55 آپدیت میکنیم بعد با cwf کنسول رو آپدیت میکنیم بعد multiman میریزیم.ترتیبش همینجوریه که گفتم؟
    راستی یه سوال اگه الان کنسول بخرم روش مثلا 3.60 باشه چیکار کنم چطوری دانگرید کنم؟

cfw رو از این لینک دانلود کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و فریمور 3.55 اصلی رو از این لینک:

کد:
    و multiman رو از این لینک :

کد:
    البته این multiman رو هم دانلود کردم ولی نمیدونم چه فرقی با قبلی داره:

کد:
    لطفا چک کنید ببینید درست دانلود کردم یا نه؟
    خیلی ممنون.
    Last edited by hosein ati; 02-06-2011 at 21:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نه عزیزم !! این نسخه ها هم زمان با Release بازی عرضه میشن و در Pack های مخصوص و Limit تولید میشن که خب قیمت نسبتا بالاتری نسبت به نسخه ی معمولی دارن.

از نظر Gameplay و مراحل هم با هم هیچ گونه فرقی ندارن مگر اینکه در آخر دارای DLC یا در Menu بازی دارای فیلم های بیشتر از مراحل ساخت و توضیحات بیشتر باشن.

این بازی فکر کنم بیش تر از 1 سال هست که اومده و خیلی از بچه ها هم مثل خودم بلافاصه خریدن و تمومش کردن

البته تموم کردن این بازی با 1بارو 2 بار آدم رو ارضا نمیکنه چون بین 28 تا 30 تا پایان داره !!

نه اونطوری هم نیست که نتونی بازی کنی داستان بازی جوری برات بیان میشه که میتونی تو داستان غرق بشی.
    حیف نمیشه به صورت کپی بازی کرد

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام در مورد ه-ک یه سوال.
    اول ps3 رو 3.55 آپدیت میکنیم بعد با cwf کنسول رو آپدیت میکنیم بعد multiman میریزیم.ترتیبش همینجوریه که گفتم؟
    راستی یه سوال اگه الان کنسول بخرم روش مثلا 3.60 باشه چیکار کنم چطوری دانگرید کنم؟
    نمی‌شه دانگرد کرد

ترتیب درسته

11. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اگه میشه اون لینک ها رو هم یه چکی بکنید ممنون میشم.چون 500mb دانلود کردم .میخواستم ببینم به هدر نرفته باشه؟
    Last edited by hosein ati; 02-06-2011 at 21:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    میشه یه راهنمایی درباره ی ریجنهای ps3 بکنید و بگید هر کدوم از عددها ماله چه مناطقی هستن؟؟؟و اگه بخوام ps3 بخرم کدومشو بخرم بهتره؟؟
    اینکه میگن ریجن برای اجرای بازیها فرقی نداره و فقط روی فیلمهای blue ray تاثیر داره درسته؟؟؟

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

ريجن 1 آمريكا
    2 اروپا
    3 آسيا
    ريجن 2 بگيري بهتره
    واسه بازي فرقي نداره اما اگه بخواي دي ال سي يا چيزي بهش اضافه كني بايد ريجن بازي با دسگات يكي باشه كه اين مهم نيست چون بيشتر بازيها ريجن 2 هستن---پس بهتره كنسول هم 2 بگيري---

15. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •