آقا تو رو خدا تو این تاپیک آموزش اول تا آخر ساخت ماشین و تبدیلش به gta رو بدین.
من بدنه ماشین رو میتونم با مکس درست کنم ولی بیشتر از این کاری بلد نیستم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
آقا تو رو خدا تو این تاپیک آموزش اول تا آخر ساخت ماشین و تبدیلش به gta رو بدین.
من بدنه ماشین رو میتونم با مکس درست کنم ولی بیشتر از این کاری بلد نیستم
پس تو همون جواد جنرالی
اگه من مدیر سایت بودم همین الان بنت می کردم
آقا کسی ماشین سمند تاکسی نداره. اگه دارین بذارین بابا
سلام. من بعد از حدود 2ماه برگشتم و میخوام یه حال اساسی به اونایی که میخوان zmodeler یاد بگیرن بدم. البته فقط این یه حال نیستا!! یه حال دیگه هم میخوام بهتون بدم. این اولیش:
یه راه باحال برای یاد گرفتن zmodeler.(البته برا اونایی که از این موضوع هنوز بی خبرن و انگلیسی هم زیاد خوب بلد نیستن). من بعد از کلی تحقیقات فهمیدم که اونایی که میخوان zmodeler یاد بگیرن و نمی تونن راحت یاد بگیرن، اول باید zmodeler v.1 رو یاد بگیرن، بعد برن سراغ ورژن 2.( قابل توجه Pr.hs). هیچ راه چاره ای واسه اینکار به ذهنم نمی رسید که چطور می تونم اینا رو همشو به این بنده های خدا یاد بدم. آخه خیلی آموزشش زیاده و تو تاپیک ها هم که نمیشه همشو یکجا توضیح داد.
تا اینکه :
یکشنبه این هفته رسید. آخه من هر یکشنبه روزنامه جام جم می خرم که توش فقط یکشنبه ها "کلیک" میزارن که اخبارهای جدید دنیای رایانه رو میزاره. بله تو یکی از صفحه هاش خوندم که نوشته بود گوگل یه سیستم جدید راه اندازی کرده که توش آدرس سایت رو می نویسی و کل سایت رو به هر زبونی که عشقت می کشه ترجمه می کنه (حتی فارسی). امروز رفتم و تو همین قسمتش آموزش zmodeler رو زدم که کل سایتش رو ترجمه کرد. البته خیلی باحال ترجمه نمی کنه ولی میشه فهمید چی به چیه. این از آموزش zmodeler1 به همراه برنامش:
ورژن1:
دانلود :آموزش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن2:
آموزش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون یکی رو هم بعدا میگم. الان کار دارم.
کسی نرم افزار زدمدلر رو نداره اگه دارین لینک دانلدشو بذارین.ممنون
تو همین تاپیک چندین بار گذاشته شده ..با اسم زمودلر سرچ کن
یک سوال:ایا میشه سرعت ماشین رو مثلا در 60 km/h ثابت نگه داشت؟با تشکر
ببخشيد چگونه مي شه مود هايي كه پسوند آن ها cs. است را به بازي اضافه كرد؟
سلام
سیو 100% این بازی رو از کجا دانلود کنم؟
باید فایل cleo داشته باشی بعد مود رو در پوشه cleo که در محل دایرکتوری بازی هست کپی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)