تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 742 از 858 اولاول ... 242642692732738739740741742743744745746752792842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,411 به 7,420 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

ممنون
    دوستم میخواد بخره، گفتم الکی هزینه ای ۶۰ نکنه....
    حالا بین مدل های ۶۰۰ ت موجود، کدومش خوبه؟ بدون ایراد!
    مدل های ارزون خوباش 2101 معمولی و 2510 معمولی -ولی مطمئن باش i60 هم سرعت بیشتری میده هم امکاناتش بیشتره هم قابل انلاکه و در اینده بدرد میخوره .الانم که ایرانسل نسبت به بقیه سایتا داره مفت میده .هیچ بعید نیست که این مودم به زودی گرونتر بشه یا کمیاب .ادم باید فکر اینده باشه نه فکر الان.

2. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

به عنوان شخصی که ۴-۵ تا مدل مختلف رو تست کردم،
    این صحبت که i60 سرعت بهتری داره یا حتی آنتن قوی تر رو رد میکنم... اصلا اینطور نیست.

4. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

به عنوان شخصی که ۴-۵ تا مدل مختلف رو تست کردم،
    این صحبت که i60 سرعت بهتری داره یا حتی آنتن قوی تر رو رد میکنم... اصلا اینطور نیست.
    چرا دیگه i60 تجمیع میکنه و سرعت بیشتر میشه .من خودم تست زدم .با مودم 2510 سرعت دانلود 2 مگابایت بود و با i60 حدود 5 مگابایت .

حالا از بین این مدلایی که تست زدی کدومشون انتن دهی بهتر و سرعت مطلوب تری داره ؟

6. 2 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

چرا دیگه i60 تجمیع میکنه و سرعت بیشتر میشه .من خودم تست زدم .با مودم 2510 سرعت دانلود 2 مگابایت بود و با i60 حدود 5 مگابایت .

حالا از بین این مدلایی که تست زدی کدومشون انتن دهی بهتر و سرعت مطلوب تری داره ؟
    نکته جالبی رو‌اشاره کردی... من از ابان پارسال دیگه استفاده نکردم.... یعنی تجمیع کار میکنه؟ همه جا؟ یادمه اون موقع میگفتن این مودم ۴.۵ نیستو صرفا تبلیغات هست که حالا دقیقش یادم نیست
    به هر حال، تجمیع رو TD مار میکنه؟ (FD نه)

چیزی که من تست کردم این مودم ها بوده
    i60
    i40
    ۵۱۴۲
    2101 معمولی (دو تاش)
    به جز i40 که مودم مزخرفی بود، و هم سرعت پایینی داشت و اینکه یه بارwifi ام پسورد ش خود به خود open شد ، تو تست ۳ روزه، بقیه هیچ تفاوتی نداشتن
    ۵۱۴۲ ، انتنش، حایی که من بودم ۵/۵ بود و i60 بعی اوقات ۳ بعضی اوقات ۴ هست، اما عملاً تفاوتی ندیدم

نکته جالب تست این بود که یه بار از FD این مودم استفاده کردم و از مودم جیبی huawei e5372 سرعت کمتری میداد، در حد 20 مگابیت

در مورد آنلاک که اشاره کردید، به نظر من این موضوع از نظر امنیتی کار کاملا خطرناک هست،
    به نظر شما چه سودی میتونه سازنده این فریم ور که معلوم نیست کیه ، از این کار ببره؟ این فریم اول کانکشن شما نشسته و خیلی راحت میتونه اطلاعات شخصی شما رو به شخص ثالث ارسال کنه

8. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

نکته جالبی رو‌اشاره کردی... من از ابان پارسال دیگه استفاده نکردم.... یعنی تجمیع کار میکنه؟ همه جا؟ یادمه اون موقع میگفتن این مودم ۴.۵ نیستو صرفا تبلیغات هست که حالا دقیقش یادم نیست
    به هر حال، تجمیع رو TD مار میکنه؟ (FD نه)

چیزی که من تست کردم این مودم ها بوده
    i60
    i40
    ۵۱۴۲
    2101 معمولی (دو تاش)
    به جز i40 که مودم مزخرفی بود، و هم سرعت پایینی داشت و اینکه یه بارwifi ام پسورد ش خود به خود open شد ، تو تست ۳ روزه، بقیه هیچ تفاوتی نداشتن
    ۵۱۴۲ ، انتنش، حایی که من بودم ۵/۵ بود و i60 بعی اوقات ۳ بعضی اوقات ۴ هست، اما عملاً تفاوتی ندیدم

نکته جالب تست این بود که یه بار از FD این مودم استفاده کردم و از مودم جیبی huawei e5372 سرعت کمتری میداد، در حد 20 مگابیت

در مورد آنلاک که اشاره کردید، به نظر من این موضوع از نظر امنیتی کار کاملا خطرناک هست،
    به نظر شما چه سودی میتونه سازنده این فریم ور که معلوم نیست کیه ، از این کار ببره؟ این فریم اول کانکشن شما نشسته و خیلی راحت میتونه اطلاعات شخصی شما رو به شخص ثالث ارسال کنه
    والا منم هنوز نمیدونم که این مودم تجمیع میکنه یا نه چون تا حالا نداشتم فقط یه بار مال یکی رو گرفتم و تی دی رو باهاش تست زدم .این طور که میگن فقط روی تی دی دارای تجمیع واقعی هست که درست هم هست چون شخصا تست کردم و حتی سرعتی که تو حالت تجمیع بهم داد از مجموع سرعت باند ها بیشتر بود .چون باند 42 بهم 1.5 مگ میداد و باند 43 هم 2 مگ که جمعش میشه 3.5 ولی من با i60 به طور ثابت 5 مگابایت گرفتم .فقط fdd نحوه تجمیعش فرق میکنه که اونم نصف مودم های دیگه سرعت میده .اما تی دی تجمیع واقعی میکنه.

فریمورهای دستکاری شده که تو اینترنت هست اره ولی اگه فریمور اورجینال و دستکاری نشده ی هواوی رو بزنی چرا باید امنیتش کم باشه ؟ مطمئن باش هر چی باشه امنیتش از فریمورهای ایرانسل بیشتره چون خیلی از مردم به دیتا بیس ایرانسل دسترسی دارن الان .اگه این شرکت امنیت حالیش بود کسی نمیتونست نفوذ کنه توش .

10. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

والا منم هنوز نمیدونم که این مودم تجمیع میکنه یا نه چون تا حالا نداشتم فقط یه بار مال یکی رو گرفتم و تی دی رو باهاش تست زدم .این طور که میگن فقط روی تی دی دارای تجمیع واقعی هست که درست هم هست چون شخصا تست کردم و حتی سرعتی که تو حالت تجمیع بهم داد از مجموع سرعت باند ها بیشتر بود .چون باند 42 بهم 1.5 مگ میداد و باند 43 هم 2 مگ که جمعش میشه 3.5 ولی من با i60 به طور ثابت 5 مگابایت گرفتم .فقط fdd نحوه تجمیعش فرق میکنه که اونم نصف مودم های دیگه سرعت میده .اما تی دی تجمیع واقعی میکنه.

فریمورهای دستکاری شده که تو اینترنت هست اره ولی اگه فریمور اورجینال و دستکاری نشده ی هواوی رو بزنی چرا باید امنیتش کم باشه ؟ مطمئن باش هر چی باشه امنیتش از فریمورهای ایرانسل بیشتره چون خیلی از مردم به دیتا بیس ایرانسل دسترسی دارن الان .اگه این شرکت امنیت حالیش بود کسی نمیتونست نفوذ کنه توش .
    چیزی که شما میگی درست، اما موضوع اینه که فریمور اصلی هوآوی کجاست؟ من تو فروم i60 سوال کردم، ظاهرا وحود نداره
    یه سری اشخاص، این دستکاری ها رو انجام دادن، و با اسم ایرانی های وب و فلان و فلان الان تو نت هست... آموزش و انجامش درسته سخت نیست اما ساده هم نیست. سوال من از شما اینه که این فرد ، چه سودی از این کار قراره ببره که مفت و مجانی داره انجام میده؟

12. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام اینترنت ایرانسل رو بگیرم. لطفا در خصوص خرید مودم من رو راهنمایی کنید. تو سایت ایرانسل پوشش منطقه ای که هستم رو در TD-LTE کامل پوشش می ده. البته تو منطقه 4.5G هم پوشش می ده. اولا کدوم بهتره؟ حالا بنظر شما کدوم مدل مودم رو بخرم که از همه بهتر باشه و مشکل سرعت نداشته باشم؟ معمولا سرعت دانلود تا چقدر می ده؟
    ممنون
    Last edited by payampop; 17-01-2020 at 20:32.

14. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنونتون میشم اگه کمکم کنید چون واقعا گیج شدم و گیر کردم الان من مودم 2101پلاس دارم تو بهترین حالت 7mbps بهم سرعت میده و فقط توی یک نقطه از خونه انتن دارم با یک چراغ و پوشش کمه یعنی فقط سرعت تو سالن خوبه بری تو اتاق کاملا کاهش سرعت محسوسه
    به نظرتون مودم i60 بگیرم فرقی میکنه توی پوشش خونه و سرعت دریافتی tdlte یا همونه
    اگه کسی تجربه ای داره خواهشا کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سرویس چند روزه رسما شده اینترانت. سرعت کانکشن خارجی زیر یک مگابیت هست با بالای ۳۰ درصد packet loss.

17. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنونتون میشم اگه کمکم کنید چون واقعا گیج شدم و گیر کردم الان من مودم 2101پلاس دارم تو بهترین حالت 7mbps بهم سرعت میده و فقط توی یک نقطه از خونه انتن دارم با یک چراغ و پوشش کمه یعنی فقط سرعت تو سالن خوبه بری تو اتاق کاملا کاهش سرعت محسوسه
    به نظرتون مودم i60 بگیرم فرقی میکنه توی پوشش خونه و سرعت دریافتی tdlte یا همونه
    اگه کسی تجربه ای داره خواهشا کمک کنه
    دوست عزیز در مورد اینکه i60قویتره شکی نیست اما چون شما در نقطه کور هستید و پوشش انتن دهی در منزل شما خرابه نهایت مودم i60میتونه بجای 7مگ 10مگ یا 12مگ بده ومعجره نمیکه
    شما باید مودم رو در بیرون ساختمان قرار بدی و تست بزنی ببینی ایا سرعت و سیگنالت بیشتر میشه یانه

19. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •