"ميلان باروش" مهاجم جديد باشگاه ---- فرانسه مدعي شد اگر "شان رايت فيليپس" عضويت در استون ويلا را پذيرفته بود، او اكنون ميتوانست به جاي ---- در چلسي بازي كند.
به گزارش سايت گل، باروش روز دوشنبه بر اساس قرارداد مبادلهاي كه يك طرف آن "جان كارو" بود، عازم فرانسه شد اما اگر رايت فيليپس با رفتن به استون ويلا مخالفت نكرده بود، شايد باروش در مسير ديگري قرار ميگرفت.
مهاجم سابق استون ويلا گفت: من با عضويت در چلسي موافقت كرده بودم و تقريبا موضوع تمام شده بود اما با مخالفت رايت فيليپس، همه چيز بهم ريخت. "مارتين اونيل" سرمربي تيم هم به من اعلام كرد چون جانشيني براي من ندارد و تيم خالي از مهاجم است، عضويت در چلسي منتفي است.
باروش تصديق كرد كه بعد از تساوي بدون گل با چلسي در روز ۱۲ديماه، با "خوزه مورينيو" سرمربي پرتغالي اين تيم نيز گفت و گو كرده ولي فقط در مورد مسابقه.
مهاجم ---- ادامه داد: بعد از مسابقه در راهرو از من پرسيد آيا مايلم به چلسي ملحق شوم و من پاسخ مثبت دادم اما اين اتفاق نيفتاد.
وي در مورد وضعيت باشگاه استون ويلا نيز توضيح داد: من آسيب ديده بودم و تيم براي جلوگيري از سقوط خود ميجنگيد. اكنون باز هم نزديك به قعر جدول قرار دارد. اين شرايط كمكي به درخشش يك بازيكن نميكند. نمي خواهم بهانه تراشه كنم اما استون ويلا انتقال خوبي برايم نبود و خوشحالم كه تمام شده است.