سلام
کسانی که امریه میگیرن یا چیزی شبیه به این مثلا پذیرش ،در پادگان های خاصی دوره ی آموزشی را باید طی کنند در غیر اینصورت جزو امریه حساب نمیشن
سلام
کسانی که امریه میگیرن یا چیزی شبیه به این مثلا پذیرش ،در پادگان های خاصی دوره ی آموزشی را باید طی کنند در غیر اینصورت جزو امریه حساب نمیشن
سلام من 1دی هاشمی نژاد نیشابور بودم با سرمای 25 درجه زیر صفر ،روزی نبود که برف نیاد و یخبندون نشه تازه حالا اینا بماند ما 3تا زلزله اونجا تجربه کردیم که هر 3تاش رو من متوجه شدم مخصوصا آخریش که خیلی هم خسارت به روستاهای اطراف زد،من تاحالا زلزله رو تجربه نکرده بودم چون تاحالا اصفهان زلزله نیومده
با این حال الان زندمو دارم تو این تاپیک چرخ میزنم
دوره ی شما دوره ی طلاییه برید حالشو ببرید و از هیچی نترسید البته پست های خودم هم قبل از اعزام هم تقریبا همینطور بود
سلام من 1دی هاشمی نژاد نیشابور بودم با سرمای 25 درجه زیر صفر ،روزی نبود که برف نیاد و یخبندون نشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
جانم ؟؟؟؟؟؟؟!
برادر سیبری نبودی که ، کجای اون هوا 25 درجه زیر صفر بود ؟ یا همیشه برف و یخبندون بود ؟!
شما اگه پارسال بودی و شرایط ما رو داشتی میگفتی من توی قطب شمال آموزشی رو سپری کردم
خواهشا یکم واقع گرانه حرف بزن
زلزله رو قبول دارم اومد و یکی آخری واقعا شدید بود و به یکی دو گردان هم آسیب زد ولی اینی که شما داری در مورد هوا میگی بیخیال دیگه
حداقل من که اونجا بودم و دارم خدمت رو میگذرونم
من که از خودم نمیگم داداش وقتی خود فرمانده میاد میگه من تو رادیو شنیدم یعنی دروغ میگه؟؟؟
حالا اینا بماند منم اگه مثل شما سرباز بودم و آموزشی نبودم همینو میگفتم شما که نیومدی مانور ، اومدی؟؟؟؟نیومدی دیگه ،شما میومدی میدون تیر؟؟؟؟نمیومدی دیگه
منم اگه جام گرم ونرم بود همین حرفو میزدم داداش
سلام
در مورد دما که خبر ندارم ولی غٌلٌوی بیش نبوده و بس چون خود من کلا ماه دی رو نیشابور بودم و خونه نیومدم درسته بعضی روزا شدید سوز داشت و سرد ولی 25 درجه زیر صفر ؟! بی خیال بابا
ولی در مورد هوا که با چشمای خودم دیدم دیگه
جانم ؟ مانور ؟ میدون تیر ؟
خوبه که دارم میگم پارسال من همون موقع آموزشی بودم و هوا سردتر و بدتر
شرایط شما رو بدتر از این ما داشتیم
شما کجا اردو رفتین ؟ مثل پیکنیک شب توی پادگان خوابیدید
پارسال زمانی که دو شب توی برف و بارون توی اردو پست داشتم و با 3 تا جوراب و 3 تا شلوار و 6 تا بلوز و اوور کت و دستکش و کلاه زیر پتو داشتم سگ لرز میزدم شما هم جای گرم و نرم بودی
میدون تیری که ما رو بردن هیچ وقت یادم نمیره میدون تیر دومی بود که شما رو هیچ وقت نبردن میدون تیری که از بس هوا سرد بود دستم رفت لای گلنگدن و اصلا متوجه نشدم دستم بی حس شده بود
هنوز یادم نمیره برف میومد و از میانه راه من رو بچه ها هل دادن تا میدون تیر چون نایی نداشتم ولی شما هم یک چیکی برف میزد میدون تیر کنسل حداقل نگو اینا رو که کسی ندونه میگه فلان
منی که توی آموزش بودم و از جیک و پیک برنامه ریزی هاییی که برای شما گرفته شد خبر داشتم خیلی خوب میدونم به هیچ وجه سختی نکشدین
نخیر مثل اینکه شما تو خواب زمستانی رفته بودی کدوم میدون تیر رو ما نرفتیم؟؟؟؟؟؟شما نکنه تو گردان ما بودی؟؟؟اگه بودی چطور میگی کنسل شد در صورتی که حتی اون میدون تیری که تو شب بود و همه داشتن یخ میزدن به خاطر اینکه زیر پاشون برف بود برگزار شد پس یه کم کمتر خالی ببندید
میگم نکنه شما سرهنگی که از همه ی برنامه ریزی ها خبر داشتی؟؟؟در صورتی که تا چیزی قطعی نمیشد مربی هامون هم خبر نداشتن چه برسه به شما که درجت .......
و اما سختی فقط به این نیست که شب تو چادر بخوابی ،اگه شما رو هم هر روز صبح برای اردو 3 4 کیلومتر میبردن بیرون از پادگان و ظهر دوباره همون 3 4 کیلومتر رو برمیگردوندن تو پادگان و دوباره عصر هم خسته و کوفته به همین صورت ادامه میدادن اونوقت نمیگفتی سختی نکشیدیم.
طوری صحبت نکنید که انگار شما تو آمریکا دوره ی آموزشی رو گذروندید و ما ............ .
یه چیکه برف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه بارش یادمه که 2 روز پشت سر هم برف اومد یه بارش یادمه بعد از میان دوره برگشتیم پادگان 10 سانت برف نشسته بود و سر کلاس تاکتیک تو همین برف سینه خیز و پشت خیز رفتیم.فکر کنم شما بازم خواب بودی.راستی شما میدونی پشت خیز یعنی چی اونم رو برف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر نکنم.............
شما اصلا پست های من رو میخونی ؟
برادر من اصلا چرا دارم با شما بحث میکنم ؟
کلا این رو بهت بگم میدون تیر شبانه هیچ وقت کنسل نمیشه
شما اگه یک دوره اونجا بودی من 7 دوره اونجا بودم سنگ هم بباره شبانه برگزار میشه و فکر نکنم هیچ وقت توی شب هیچ گروهانی توی هیچ دوره ای توی هاشمی نژاد مثل ما میدون تیر داشت که برای پیدا نشدن یک پوکه اونم توی شب ! چیزی حدود 1 ساعت نگهشون داشتن توی هوای سرد
پشت خیز روی برف ؟ مربی تاکتیکت کی بود عمو ؟ تمام اون مربی های شما رو من باهاشون سلام علیک دارم و هیچ کدوم آدمی نیستند که بیش از حد اذیت کنند حیف که نمیشه نام برد ولی نه مهدی.و نه بهزاد.ع نه احمد.د نه علی .ت و یا حتی حمیدرضا.م و م.ح چنین افرادی نیستند و 3 تا از مربی های تاکتیک هم زمان شما نبودند
مربی تاکتیک ما توی دوره شما دوره سرپرستی بود و نصیب هیچ گروهانی نشد
میدون موانعی که شما رفتین میدون موانع بود ؟ بی خیال
حداقل دوتا از گروهان های 300 رو من بال سرشون بودم موقع میدون موانع
تمام مربی هاتون از برنامه ها خبر داشتن اونهایی که مربی نظامی بودند ولی هیچ وقت این چیزها رو به آموزشی نمیگند
درجه رو چیکار داری ؟ من اونقدر برش داشتم و دارم که کل نمره های نیروهای آموزشی از زیر دست من رد بشه و توی سیستم وارد کنم
اونقدر برش داشتم که کل پادگان رو نظرخواهی کنم که فقط کادری باید انجام بده
بی خیال دیگه همه چیز رو که نمیشه گفت در مورد این پیاده روی اینا هم این روال عادی هر دوره هست من گفتم به نسبت دوره های قبل مخصوصا دوره ای که ما بودیم سختی نکشیدین چون اردوتون کشک بود
خیلی هم بهتون حال دادن بردنتون اردو پایین
بدبخت ها دوره قبل شما که رفته بودن بالای کوه چی بگن یا بچه های دوره سرپرستی که اردو کوهستان داشتن
من هم نگفتم میدون تیر نرفتین من گفتم میدون تیر بوده که کنسل شده و هیچ وقت هم اسم گروهان گردان رو نبردم که مال گروهان یا گردان شما رو گفته باشم
شما که میگی مربی تاکتیک ها سخت نمیگیرن ،مربی ما دستجردی و وکیلی بودن ،شما میگی سخت نمیگیرن ولی همین آقای وکیلی این کارو با ما کرد شما خبر نداری ولی همین وکیلی با این که سخت میگرفت همه از جمله خود من خیلی دوستش داشتیم ،همین آقای دستجردی یه بار باهاش زیر بهداری کلاس داشتیم برفا تازه آب شده بود و اونجا هم گل بود فقط و فقط به خاطر اینکه 1 دقیقه سر کلاسش دیر رسیدیم (فقط یک دقیقه) گفت سر گرو ه ها بلند شن (منم سر گروه بودم) و توی همون گلا ما رو سینه خیز برد در صورتی که بعد از همون کلاس باید میرفتیم نماز ولی بازم هیچی نگفتیم .بازم بیخیال چون من هرچی بگم شما باورت نمیشه.
برای اردو هم قابل توجه شما که میگی ما رو اصلا بالا نبردن باید بگم ما رو 3بار بردن بالا بازم شما خبر نداشتی.
یه سوال یه نفر تو این پادگان بود که اورکت پلنگی کرمی میپوشید ولی شلوارش پلنگی سبز بود همیشه هم بالا سر آموزشی ها بود اونو میشناسیش؟؟؟؟؟اخلاقش هم زیاد جالب نبود
کسی سپاه بیرجند نیفتاده ....؟
دوستان من بالاخره نفهمیدم فردا داوطلب برم منو میبرن یا نه ؟
فقط برگ سبزم امده که تاریخ اعزام توش هست اول اردیبهشت
اون کد پادگان هنوز نیومده , خودم هم نرفتم جلو بندازم
لطفا راهنمایی کنید که ساک و ببندم یا نه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)