Always the others ...
Always the others ...
یعنی هیچکس دیگه نیست ؟![]()
اسمت چیه؟ بده یه مچ هیستوری رو چک کنم شاید مشکل از دیگران نباشه.
وقتی مثلا 200 تا بازی رو میبازی یعنی مشکل از خودته نه دیگران. امکان نداره که 200 تا بازی پشت سر هم با نوب و کید بیفتی![]()
از کجا بدونم چند تا بازی باختم؟
و tryn ad هست یا adc?
Tyrn AD هست بیشتر Top میره. البته جانگل هم میشه
ADC tryndamere هست عزیزم این رفیقمون اشتباه گفته,از سایت هایی مثل lolking.net یا elophant.com
Last edited by pancha73; 28-07-2013 at 15:10.
دوست عزیزی که میگی always the others بله بله دقیقا برای من always the others ,تو همین دو روز گذشته 3 تا بازی afk داشت تیم ما هرچند همشو نباختیم و 4v5 تونستیم برد هم بگیریم,بنده شاهدم دارم آقای عزیز vampi 73 هم شاهدم هستن ایشون با چشمای خودش دید که چه آدمایی گیر ما میان, تو همین بازی امروز که vampi 73 داشت بازیمو watch میکرد من thresh داشتم میتونی از خودش بپورسی به جان خودم challenger اینطوری بازی نمیکرداما چه سود که .... در ضمن شما که میگی always the others میشه بهم بگی چرا وقتی من با 4 تا ایرانی دیگه میرم 99% بازی رو میبریم که اون 1% هم اگه ببازیم واسه اونه که حداقل یکیمون لگ یا dc میشه,در این زمینه هم شاهد دارم
دوست عزیزمون آقای nekater که چند روز پیش منو invite کرد و من هم 3 تا ایرانی دیگه رو که با هم شدیم 5تا و رفتیم تو بازی این رفیقمون لول 11 بود تازه(هرچند بازیش از سطح لولش بهتر بود) اونا همه 30 بودن تازه یکیشون که Gold I میزد اما بازی رو بردیم اینا فقط چند تا مثال در برابر دریایی از این اتفاقات مشابهی هست که برای حداقل من اتفاق افتاده
Last edited by pancha73; 28-07-2013 at 15:36.
این بیچاره گفت دو روز کجا گفت 200 تا بازییعنی میخوای بگی هر روز به طور متوسط 100 بار لول بازی میکنی
بابا ایولا
چطوری؟؟؟ به ما هم بگو
![]()
من تو East و West هر دو اکانت دارم .به نظرم تو East لیور و afk و Flamer خیلی خیلی خیلی ... بیشتر از West ست. اکثر پلیر های East از کشورهایی مثل صربستان و اسراییل و بوسنیایی و... اند که یه مشت کشور در پیت اند. در حالی که تو سرور وست بیشترشون آلمانی و اسپانیایی و فرانسوی و انگلیسی و .... اند در کل با فرهنگ ترند. نمیگم تو وست لیور و AFK اصلا نداریم ... ولی نسبت به بازی هایی که تو East داشتم تو وست کمتر دیدم. پیشنهاد می کنم بیایید سرور وست هرچند خود رایوت، ایران رو جز سرور ایست حساب می کنه. این لیست کشور هایی که بیشتر تو چه سروری بازی می کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... حالا نرید لیستو نگاه کنید بگین کشور های آفریقایی که در پیت ترند و جز وست هم هستند! نه ... اکثریت پلیرها مد نظرند که از آلمان و فرانسه هستند تو وست.
عزیز من شما پینگ رو هم در نظر بگیر مال ما همینجوره 400 هه بیایم اونجا که میشه 800!! بازیکن Challenger هم باشه حالش از بازی بهم میخوره اونجا![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)