تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 742 از 1049 اولاول ... 242642692732738739740741742743744745746752792842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,411 به 7,420 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا مهرداد چی شد گل پسر؟ آدرس به دردت خورد؟ چیکار کردی؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان گیرنده سما هارد اکسترنال بدون منبع تغذیه هم ساپورت میکنه؟
    بعد اینکه میگین رنگهارو تغییر میده یعنی چطور میشه و این حالت فقط روی پلیر اتفاق می افته؟
    حداقل هارد اکسترنال سیگیت گوفلکس رو که من دارم و یک ترا هست رو ساپورت می کنه!
    احساس من اینه که در مورد پلیر کمی رنگ ها افت پیدا می کنه. در مورد تصویر تی وی من چیزی متوجه نشدم. ولله اعلم!

3. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این گیرنده دیجیتال جدید ایکس ویژن x-vision 353 که اخرین مدل ارائه شده هست از نظر ساپورت زیرنویس فارسی و اندازه فونت چه جوری ها هست؟؟
    از نظر کلی و کیفیت به چه صورت؟
    ممنون
    سلام
    زیرنویس باید همنام فایل ویدیویی باشه. اندازه فونتها ریزه؛ حتا در حالت درشت. من نتونستم به اندازه کافی درشتش کنم.
    مشکل خاصی ندیدم ازش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

با سلام
    من یک مدل stb327hd شرکت denay دارم. وقتی هارد وصل می کنم خیلی از فیلمای hd 720p یا بالاتر رو بذون صدا پخش میکنه با کابل hdmi هم وصلش کردم به tv . می خواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه؟ میشه برطرفش کرد یا نه؟
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون.همه جا 110 تومنه.چه آنلاین بخری چه از فروشگاه های مجازش.من بران مهم بود mkv , mp4 رو خوب پخش کنه که انواعشو تست کردم بدون اشکال بود.مهمتر اینکه زیرنویسو خوب وبافونت مناسب نشون بده.ازین نظرم خوبه بخصوص برای زیرنویس فارسی سه سایز داره که بزرگش خیلی خوبه فونتشم قشنگه و خوانا.تصویرشم خوبه.طبعا باید با هم رده های خودش از نظر قیمت مقایسه بشه.اگه چیز خاصی براتون مهمه بگید تست کنم.من هنوز مشکل خاصی باهاش نداشتم.من زیاد فیلم میبینم برام این موارد مهم بود.راستی کنترلشم قویه برعکسم بگیری جواب میده.از نظر سایز دستگاه بنظرم کوچیکترین ممکنه. از مودمم یه کم بزرگتره!
    دوست عزیز این که میگند رنگها رو قاطی میکنه یعنی چی؟ آیا کیفیت تصویر پلیر سما پایینه؟ بلو ری هم پخش میکنه ؟ موقع پخش فیلم های فول اچ دی (1280) تصویر دچار لگ یا لرزشهای خفیف نیست ؟ همچنین به راحتی فیلمها رو جلو و عقب میبرد؟

ممنون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

z5500 مد نظرم بود که یک پرس و جو کردم فهمیدم قیمت خیلی فضایی شده :(
    با 800 900 تومن سینما خانگی با صدای خوب چی می شه گرفت
    مدل 424 پایونیر مناسب هست براتون

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام
    بنده به دنبال یک سیستم خونگی با کیفیت صوتی بالا هستم. صدای دالبی میخوام . بیشتر برای فیلم می خوام تا موزیک. بودجه هم 1 تومن با تلورانس 300 تومن.
    تلویزیون 3d شارپ داریم با بلوری پلیر. ترجیحا می خوام پول دوباره واسه پلیر ندم.
    در ضمن دستی هم تو سیستم های حرفه ای صوتی ماشین دارم. الان یه پروسسور حرفه ای jbl ms8 دارم . که تا دالبی 7.1 رو ساپورت میکنه (هر باند رو میتونه جدا کنترل و تنظیم کنه) و اتو تیون هم داره. البته آمپ ماشینی هم دارم .اگه بخوام یه ست بلندگو جمع کنم که دالبی 5.1 رو اجرا کنه چه اجزایی رو پیشنهاد میدین؟
    سوالارو مرتب می کنم.
    1) سینما خانگی کیفیتی تا حدود 1300
    2) بلندگو و آمپ برای ساخت سینما خانگی (چون میشه تیکه تیکه خرید سقفش خیلی مهم نیست ولی بالا هم نره زیاد)
    3) امکان استفاده از آمپ ماشینی واسه سیستم خونگی مثلا آمپم رو 4 اهم 120 تا میده که رو 8 اهم حدود 50 تا میده.(آمپم 24 بیت هست)
    4)امکان استفاده از پروسسور ماشینی 32 بیت لا اتوتیون واسه کنترل سیستم
    من فقط سوال اولتون رو میتون جواب بدم.
    پکیج 1312 دنون و rs33 پایونیر

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوست عزیز این که میگند رنگها رو قاطی میکنه یعنی چی؟ آیا کیفیت تصویر پلیر سما پایینه؟ بلو ری هم پخش میکنه ؟ موقع پخش فیلم های فول اچ دی (1280) تصویر دچار لگ یا لرزشهای خفیف نیست ؟ همچنین به راحتی فیلمها رو جلو و عقب میبرد؟
    ممنون
    دوست عزیز پردازنده به هیچ وجه در مورد پخش فیلم ها کم نمیاره من بت من 11 گیگی را بدون هیچ لگی پخش کردم. و فیلم های بلوری ریپ رو هم مثل هلو پخش می کنه.
    یه مقداری کنتراست تصویر کم می شه و این قضیه بسیار نامحسوس هست که حداقل به نظر من اهمیت چندانی نداره. این رو جدی می گم. راستی اگه تی وی شما زیر 40 اینچه اصلا این قضیه رو متوجه نمی شی

11. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    بهترین مدلی که الان توی بازار هست (کامل کامل ) چه مدلی و قیمتش چنده؟
    اگه اصفهان جایی رو سراغ دارید لطفا معرفی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

هیچ بهترینی در رقابت این گیرنده های چینی مارک خورده وطنی وجود نداره و هرکدوم مزایا و معایبی نسبت یه هم دارند. شما بهتره تصمیم بگیری که کدوم فاکتور برجسته تره برات!

14. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •