آره دوست عزیز، ملاک رتبه در منطقست. حتمن می تونی زیر 600 بیاری , ایشالا که شریف رو بیاری.
در رابطه با مشکلی که گفتی :
نفس عمیق 2-4-1 : به این صورت که تو 2 شماره عمل دم رو انجام میدی , 4 شماره نفستو حبس می کنی , و 1 شماره بازدم رو انجام میدی . این نفس کشیدن ر و 3 بار در روز ( بخصوص وقتی تپش قلب داری) و هربار 10 مرتبه انجام بده.
سر جلسه آزمون وقتی دچار تپش قلب شدی 4-5 بار بصورتی که گفته شد نفس می کشی و بعدش آب می خوری؛ مطمئن باش که آرامش خوبی پیدا می کنی .
هر شب بعد از اینکه درس خوندت تموم شد ؛ دراز بکش , چشماتو ببند, و دقیقن روز کنکور رو تجسم کن!
از همون لحظه ای که بیدار میشی از خواب تا وقتی که ساعت 12 از جلسه بیرون میای.
حدود 10-15 دقیقه طول می کشه . سعی کن حالات مختلف رو تجسم کنی, ولی همرو بصورت مثبت مدیریت کن.
مثلن یه بار هوا گرمه , یه بار صندلی مشکل داره , بغل دستیت نچ نچ می کنه ..... ببین با این مشکلات چطور بهترین حالتت رو حفظ می کنی.
نتیجه ی کار رو حتمن بم بگو
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
خواهش محسن جان ,
بازم اگه امری بود من در خدمتم

.gif)
.gif)

.gif)

من الان دارم تخمین رتبه تو با مال سال 84 آپ کردم (چون مال 83 رو نداره نرم افزار) ولی اگه مال شما هم بیشتر درساتون با سوالای 88 ریاضی جایگزین شدن بگو با مال سال 88 بذارم واست تخمین رتبه رو (در ضمن رتبت خیلی عالیه تبریک می گم آقا/خانم دکتر)

.gif)
.gif)