سلام
من یه TV میخاستم برای برادرم
که حدود 1.5 باشه و کیفیت تصویر خوبی داشته باشه سه بعدی بودن اصلا برام مهم نیست
چون هزینه فیلم و دستگاه بلوری پلیر کم نیست 40-47 اینچ هم رنج سایزی هست که میخام
سلام
من یه TV میخاستم برای برادرم
که حدود 1.5 باشه و کیفیت تصویر خوبی داشته باشه سه بعدی بودن اصلا برام مهم نیست
چون هزینه فیلم و دستگاه بلوری پلیر کم نیست 40-47 اینچ هم رنج سایزی هست که میخام
ممنون میشم اساتید به سوال من هم یه نظر بندازند.
چون شما سه بعدی نمیخوای من panasonic U30 مدل 46 یا50 رو به شما توصیه میکنم کیفیت بالا تصویر و ظاهر زیبا و با اباهت
سلام دوستان
یه tv تا حدود 5 تومان کیفیت تصویر بالا و دوام خوب برای شهرستان میخوام . 3d و اسمارت مهم نیست .
ممنون ( غیر از پلاسما لطفا )
سلام دوستان
این انتخاب برای خرید تلویزیون به خاطر مباحث گسترده ای که داره و تنوع زیاد مدل های بازار خیلی سخت شده....
1-می خواستم کمی در مورد عینک های پسیو و اکتیو اطلاعات بدین که واقعا کدوم یکی برتری داره بعضی از دوستان می گن عینکهای اکتیو پرش تصویر و لرزش داره و البته سردرد و ضعیف شدن چشم ها هم هستش و عینکهای پسیو درسته این مسائل رو نداره ولی کیفیت تصاویر اکتیو رو نداره....
2-مصرف برق تلویزیون های پلاسما خیلی بالاست و با این وضع اشفته انتظار قبض های انچنانی اخر ماه رو داشته باشیم ولی میبینیم که همچنان رغبت برای خرید پلاسماهای پانا بسیار بالاست؟؟؟
3-ایا این فن اوری سه بعدی به حد قابل قبولی رسیده که بخوایم هزینه زیادی بابتش متحمل بشیم و ارزششو داره یا نه...(تصاویر مطلوب و با کیفیت بدون دردسرهای جانبی از قبیل سردردو...)
4-**در کلام اخر میتونین مزیتهای تلویزیون های پلاسما و ال ای دی ها رو نسبت به هم به صورت خلاصه بگین......
ممنون
HX-925 .
بالاترین کیفیت در حال حاضر بین LED های بازاره ایران داره.
تاپیک جدید:
بحث و بررسی در مورد تکنولوژی های جدید tv{تمام برند ها} [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که شرکت کنید
دوستان یک مدل lcd با سایز 37 میخوام که بعد از تحقیق مدل samsung 37d585 رو پیدا کردم که هم به بودجم میخورد هم ----t داشت هم تو همین انجمن تاپیکی هست که ازش تعریف زیاد شده
LA37D550K7MSHD
اما مشکلش به نظرم 4ms بودن response time اش هست
من با مدل های 2ms از lg و samsung و ... کار کردم با وجود 2 بودن تو فوتبال و بازی ها دنباله و تار شدن داشت
این مدل با وجود جدید بودن چرا 4 هست و تاثیر زیادی داره ؟
من d5540 رو واسه مادربزرگ خریدم با dvd هدیه شد 1149.......... این قیمت جدیدشه
تیونر دیجیتال داره.........
46هم داره و بیشتر فرمت ها رو ساپورت میکنه..........
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
تراکتور که نیست...........
میانگین 100 وات بیشتر مصرف میکنه... درعوض کیفیتش خوبه و تصاویر واقعی و طبیعی نشون میده.........
Last edited by mzy; 10-02-2012 at 17:29.
ال ای دی های سری 5 هم همینجورن.........
ال جی تو response time پیشرفت خوبی داشته..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)