آقا کارت دی وی بی یکم خطری امنیت ADSL رو نداره....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا کارت دی وی بی یکم خطری امنیت ADSL رو نداره....
این که میگید از شرکت میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟منظور چه گواهی باید بده؟؟؟
نه
من منظورم با رپيد بدون اكانت بود عزيز
شما رشتتون چيه؟
كنجكاو شدم ببينم اطلاعات عموميتون اينقدر بالاست يا رشته ي درسيتونه اين شبكه!
بايد يه شركت كه مهر ثبت داره به نامش adsl بگيري
نميدونم درسته يا نه اما من از يكي شنيدم ميگفت ديگه به شركت نميدن
درست يا غلط بودنشا نميدونم!!!!
d___VB اينترنت__آ_فلاين هست و كاربردش با ADSL متفاوت هست. تجهيزاتش هم متفاوت هست. شما نميتوني صفحه مرور كني باهاش و...
خب در اون صورت شما بايد يه خط ADSL يا dial up براي سند داشته باشي چون فقط ميتوني ريسيو انجام بدي.
512 شاتل به نظر من بهترين گزينه براي ADSL هست به خصوص حالا كه كرده 3 گيگ معركه شده.
دوستان سلام
یک سوال
دانلود در سرویس رایگان شبانه ی شاتل در ترافیک محدود ماهانه تاثیری داره؟
به هيچ وجه.
ميتونين توي صفحه كاربريتون نگاه كنين جدا جدا محاصبه ميشه.
بروبچز شاتلی شما هم شبها تو زمان ترافیک مجانی شده سند و ریسیو صفر بشه؟واسه من اینجوری میشه و یکبار که مودمasus am602 رو روشن خاموش میکنم درست میشه!قبلا اینجوری نبود چند شبی اینجوری شده!(اکو-128)
علت چی میتونه باشه؟
راستی برای دوره بعد میخوام اکو 512 بگیرم،این قضیه نامه از شرکت چجوریاس؟یه نامه میخواد که تقاضای اینترنت پرسرعت کنه برای من؟با سربرگ و مهر؟
من صنایع خوندم- یه ضربالمثل چینیشما رشتتون چيه؟
كنجكاو شدم ببينم اطلاعات عموميتون اينقدر بالاست يا رشته ي درسيتونه اين شبكه!![]()
میگه جواب همه سوالها با کمی سرچ تو اینترنت(مخصوصا Wikipedia) پیدا میشه!
![]()
سرعت دانلودش هم همین حدوده واقعا ؟؟ آخه من شنیدم که از اونچیزی که روش اسم میذارن خیلی پایینتره....اکو 512 سرعت دانلود حدود 64 هست(حالا یه کم پایینو بالا داره).
ترافیک یعنی اینکه میتونیم چقدر دان کنیم دیگه ؛ یکم کم نیستش ؟؟اگر یک ماهه بگیری ماهی 18900 و 3 گیگ ترافیک، اگر 3 ماهه بگیری حدود 14 تومن و مجموع 3 ماه 5 گیگ
یعنی هر چقدر بخواهیم دانلود میکنیم تو این مدت ؟؟ خب اینجوری خوبه....شبها از ساعت 1 تا هفت صبح هم رایگانه
خب داش سیامک گل یه کارت بهم داده که بر میگرده به همون 7-6 ماه پیش...انقضا ندارن اینا؟؟؟هزینه راه اندازی که برای تهران 25000 و برای شهرستان 15000هست میتونی 1 کارت طلایی از همشهری هات بگیری که 10000 تومن بهت تخفیف میدن و همچنین میتونی اینترنتی ثبت نام کنی که 5000 تخفیف میدن
3- فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد![]()
از اینترنت هم که هیچی...یعنی هزینه نصبش میفته 10 تومن برای من دیگه؟؟؟
eco-512 سرعت دانلود باید 64 باشه که بین 55-65 میچرخه معمولا البته به مرکز مخابراتی هم بستگی داره
ترافیک همون مجموع ارسال ودریافت هست . خب این مقدار را فقط میزاری برای وبگردی و دانلود را میزاری برای شب
اره دیگه هرچقدر خاصی میتونی 1 تا 7 دانلود کنی
فکر کنم منقضی شده چون 3 ماه اعتبار داره
اره دیگه 10 تومن میدی
راستی اگه تا 18 خرداد ثبت نام کنی 1 ماه رایگان میدن
![]()
Last edited by vroom; 03-06-2009 at 16:58.
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)