کتابایی که انتخاب کردی خوبن
+برای هندسه 2 گاج سفید رو پیشنهاد میدم
+برای فیزیک 3 اگه میخوای تست بزنی خیلی سبز و انرژی اتمی خوبه ( من خودم انرژی اتمی رو کامل و خیلی سبز رو بعضی جاهاش رو خوندم)
البته من کتابای رمزینه رو ندیدم ....
کتابایی که انتخاب کردی خوبن
+برای هندسه 2 گاج سفید رو پیشنهاد میدم
+برای فیزیک 3 اگه میخوای تست بزنی خیلی سبز و انرژی اتمی خوبه ( من خودم انرژی اتمی رو کامل و خیلی سبز رو بعضی جاهاش رو خوندم)
البته من کتابای رمزینه رو ندیدم ....
سلام.
1)زبان فارسی فقط دریافت کافیه . هم سوال تشریحی و هم تستی داره . من که تو تابستون نصفش رو خوندم و تو سال تحصیلی تقریبن زبان فارسی رو رها کرده بودم . ولی نهایی رو 20 شدم (فقط به خاطر دریافت)
2) کتابهای گاج مشکی و گلواژه ماهیتشون یکی هست. سعی کن یکی بیشتر نخری چون وقتت بیخود تلف میشه. سوالاتشون اغلب ساده هستن و بعضن تکراری.
3)فیزیک 3 رمزینه هم کامله کامله. سعی کنید یه کتاب تست خوب در کنارش بگیرید. مثل خیلی سبز.
4) دین و زندگی هم یه همگامان برای کل دوره دبیرستان کفایت میکنه (جامع). من همینو خوندم و نهایی 20 شدم. قلمچی هم وقتی اینو میخوندم 93 میزدم !
5)ادبیات 3 گاج سبز سوال تشریحی داره به مقدار کافی.
6) حسابان که عوض شده و گاج سیاه جدید هم که من دیدم سطحش یکمی زیادی پایین بود !!!حسابان رو سعی کنید تو تابستون امسال تمومش کنید .(اگه واقعن دنبال درصدای عالی در آزمون ها هستین). حداقل فصل 1 و2 رو بخونید چون خیلی از بقیه جلو می افتین. فصل 3 و4 و 5 چیزی نیست. برای نهایی کتاب درسی خوبه . خیلی سبز (آموزش) کتاب بسیار خوبیه برای افزایش قدرت تحلیل شما.
#######################################
من اگه جای شما بودم برای دروس عمومی فقط یک کتاب انتخاب میکردم. تو سال تحصیلی متوجه میشین که واقعن وقت زیادی نمی تونید براشون بذارید و از خریدن این همه کتاب پشیمون میشین. عید و بعد از عید میتونید امتحانات نهایی سال های گذشته رو حل کنید و این همه کتاب نیازی نیست.
نظر من :
زبان3: مبتکران
عربی : گاج سبز
ادبیات:گاج سبز
دینی : همگامان
زبان فارسی : همگامان
.............................
حسابان : خیلی سبز (آموزش و سوال تشریحی) + گاج سفید(تست)+ کتاب درسی !!
فیزیک 3 : رمزینه+خیلی سبز
شیمی 3 : مبتکران
هندسه : کتاب درسی خالی ( 10 -20 ساله که سوالات امتحان نهایی خارج از کتاب نبوده.)+گاج سفید در سال آینده!
جبر: گاج مشکی
+ حد و مشتق کتاب حسابان جدید خیلی ضعیفه+ جزئ صحیح ، اینا رو میتونید از دیفرانسیل بخونید ( البته اگه وقت داشتید و خواستید از بعضیا جلو بیفتید !! )
++ به جای خوندن زیاد عمومی ها بیشتر رو فیزیک و حسابان وقت بذارید خواهشن. همینطور بخش 1 شیمی 3 !
سلام
به نظر من اصلا خوب انتخاب نکردی. یه تغییر مثبت این بوده که پرسمان گاج که واقعا برا سوم کتابهای خوبین رو اضافه کردی. در عوض با پرسمان گاج دیگه گلواژه نیازی نیست ( چون تکراری میشن )
اما باز کار خودت رو کردی. این همه کتاب؟؟؟؟؟؟ ضمنا من واقعا برا خودت گفتم حسابان رو ده استاد بگیر که فردا گله نکنی. شما برو ببین کتابش اگه خوشت نیومد، اونوقت برو سر وقت گاج . ( حسابان گاج اصلا به نظرم جالب نیومد و روند آموزشی خوبی هم نداره ) .
البته از دوستان عذرخواهی می کنم من کل پست ها رو نخوندم که ببینم چیا گفته شده، فقط جواب همین پست رو دادم.
وحید راست میگه. نظر منم همونه.
واسه حسابان و فیزیک و جبر اگه پرسمان گاج رو میگیری، اصلا نیازی به گلواژه نیست. واسه هندسه 2 هم پرسمان و گاج سفید بگیر( گلواژه و رمزینه نمیخواد.) . اصلا من نمیدونم چرا انقدر به گلواژه علاقه داری؟! خدایی انقدر انتشارات توپ هست که گلواژه در مقابلشون سوسکه.
در مورد سوال دومت. خیلی سبز اکثر کتاباش واسه کنکوره. اصلا ربطی به گاج مشکی نداره.
نظر شخصی خودم: خیلی سبز بین انتشارات دیگه (واسه کنکور) اگه اول نباشه، دومه.
در مورد پ.ن: من معلمای خوبی داشتم ولی خیلی خیلی کم ازشون استفاده میکردم. و سر کلاس اکثرا مسخره بازی در میوردم. با این حال از خیلی از دوستام جلو بودم. می دونی چرا؟ چون : (نظر شخصی خودم!) اگه آدم یه کتاب خوب (تاکید میکنم فقط 1 کتاب خوب) داشته باشه، و هوش متوسطی هم داشته باشه، این براش از معلم مفیدتره. پس نگران نباش.
ولی باز هم میگم. از پس این همه کتاب برنمیای.
با تشکر از همه به خصوص از این دوست عزیز lohrasbi
من قبلا چند بار برای فیزیک پست داده بودم و پاسخ های خوبی هم دوستان داشتند و بعضی از دوستان کتاب فیزیک 3 خیلی سبز را برایم پیشنهاد کرده بودند و من تا همین دیروز تصور می کردم که این یک کتاب آموزشی هستش که اگر در کنارش این کتاب فیزیک 3 دکتر فرین کمانگر مبتکران که تست هستش را داشته باشم دیگه برای فیزیک 3 کاملا خیالم راحت هستش.
ولی حال میشه به غیر از کتاب فیزیک 3 غلامعلی محمود زاده مبتکران و فیزیک 3 سید مجتبی سادات نشر الگو یک کتاب خوب و مفهومی آموزش فیزیک 3 برایم معرفی کنید.
یعنی در واقع میخوام برای فیزیک 3 سه مرحله زیر را دنبال کنم:
1) از روی یک کتاب آموزشی خوب به صورت مفهومی بر مباحث تسلط پیدا کنم
2) از روی یک کتاب تست خوب مثل همین فیزیک 3 دکتر فرین کمانگر مبتکران یا خیلی سبز! تست تمرین کنم
3) از روی یک کتاب سطح بالا مثل همین فیزیک 3 نشر الگو تست های سخت حل کنم
این را هم بگم که کتاب فیزیک 3 ریاضی و تجربی برایم تفاوتی نمی کند هرکدام باشد برایم یکی است.
حسابان : خیلی سبز - ده استاد
فیزیک 3 : خیلی سبز - رمزینه ( یک سوال : خیلی سبز ، پاسخنامه تشریحی داره ؟ )
شیمی 3 : گلواژه - مبتکران
جبر و احتمال : گلواژه - گاج مشکی ( پرسمان )
دین و زندگی 3 : همگامان
زبان فارسی 3 : رمزینه - هامون سبطی ( 2 جلد )
ادبیات فارسی 3 : گاج سبز
عربی 3 : گاج سبز
هندسه 2 : پرسمان - گاج سفید
دوستان ، قهوه ای ها کتابهایی هستند که ویرایش شدند ، حالا بهتر شدش ؟
اگه میشه به فیزیک و حسابان یک نگاه دیگه ای بندازید ، ببینید که این 2 جفت کتاب برای هر درس کامل و مکمل هم هستند ؟
مرسی ...
ببخشید ، دریافت اسم انتشارات هست ؟!
1)زبان فارسی فقط دریافت کافیه . هم سوال تشریحی و هم تستی داره . من که تو تابستون نصفش رو خوندم و تو سال تحصیلی تقریبن زبان فارسی رو رها کرده بودم . ولی نهایی رو 20 شدم (فقط به خاطر دریافت)
من تا حالا اسمش رو نشنیدم ، توی گوگل هم با عناوین مختلف سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم !
بیشتر راهنمایی میکنید ؟
Last edited by Gam3r; 27-07-2011 at 20:16.
ببین دوست عزیر حسابان واسه تست فقط ده استاد بگیر.واقعا کتاب محشریه.
واسه زبان فارسی هم یه نگاه به خیلی سبز بنداز.البته خودم از این کتاب استفاده نکردم.ولی این کتابو دیدم به نظرم کتاب خوبی میومد.خودم از رمزینه استفاده کردم و مشکلش اینه که تست کم داره
خب. در خوب بودن ده استاد شکی نیست . ولی یکی از بچه ها چند روز پیش گرفته بود که منطبق بر کتاب قدیم بودش. حالا شما برو ببین اگه منطبق بر کتاب جدید بود خیلی خوبه.حسابان : خیلی سبز - ده استاد
ضمنن سوالات خیلی سبز هم که وسط آموزشش آورده واقعا بعضیاش نفس گیره . اصلن ناامید نشید و هر چی میتونید فکر کنید رو سوال تا ذهنتون قوی بشه.
ببخشید ، دریافت اسم انتشارات هست ؟!
من تا حالا اسمش رو نشنیدم ، توی گوگل هم با عناوین مختلف سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم !
بیشتر راهنمایی میکنید ؟دریافت همون هامون سبطیه !!زبان فارسی 3 : گلواژه - رمزینه - هامون سبطی ( 2 جلد )شما تو گوگل بنویس Daryaft Publisher اولین گزینه همینه !
بله . کاملن تشریحی ! نه مثل بعضیا که فقط اسمشون کاملن تشریحیه ولی در عمل ... !یک سوال : خیلی سبز ، پاسخنامه تشریحی داره ؟
Last edited by Professor Massoud; 27-07-2011 at 19:55.
سلام بچه ها...
بجه های کنکوری 91 فقط خط هایب نفش رو بخونن!چون تجربه هام از کتاباست.(وقتتون تلف نشه)
آقا ما به پیشنهاد مشاور وقتی که دیدیم شیمی2 مبتکران نیست رفتیم نوبل گرفیتم! ولی کلا اصلا باهاش حال نکردم! فقط تسته با اون ورق های نازکش!
واسه قرابت هم مونده بودم چی بگیرم که رفتم دیدم هامون قشنگ نشسته روش های تشخیص رو گفته ولی بقیه اکثرا بیشتر تو تست یاد دادن که مفت نمیارزه! باید 5 تا تست بزنی تازه بفهمی چی هست!!!
ادبیات 2 هم مشاور گفت گاج سبز بگیر! ولی واقعا حالم از این یکی بهم خورد! چرا اینجوریه؟! مگه من میخوام شب امتحانی بخونم که نشسته بیت به بیت درس رو معنی کرده؟!!!
ادبیات2 خیلی سبز فقط تسته یا تشریحی هم داره؟! کلا ادبیات چی بگیرم؟ هامون چیزی داره؟میخوام ادبیات رو پس بدم شاید شیمی نوبل رو هم همینطور..
راستی واسه گسسته هم فار گرفتم! ولی با اون هم حال نکردم...پاسخ نامه تشریحیش واسه هر تست 15 خطه! حالا چرا؟ چون اینکه واسه هر تست از اول میگه خوب ما 5 تا نقطه داریم یعنی 5 تا راس هم که همون P پس از رابطه فلان استفاده میکنیم و اضافات وقتگیر دیگه!
واسه این یکی چی بگیرم؟!
ببخشید طولانی شد...نظرمو گفتم که بچ ها مث خودم اینا رو نخرن!
راستی من تا با کتابی ارتباط برقرار نکنم نمیتونم بخونمش! هر چقد هم همه بگن عالیه...
پاسخ Gam3r
من خیلی سبز دارم عالیه...حسابان : خیلی سبز - ده استاد
موافقم...خیلی سخته بعضیهاش...کلا تکراری نداره که با اینش کلی خال میکنم..همش تست جدید!ضمنن سوالات خیلی سبز هم که وسط آموزشش آورده واقعا بعضیاش نفس گیره . اصلن ناامید نشید و هر چی میتونید فکر کنید رو سوال تا ذهنتون قوی بشه.
شک نکن خیلی سبز...پاسخ نامه تشریحی هم داره عین هلو...فیزیک 3 : خیلی سبز - رمزینه ( یک سوال : خیلی سبز ، پاسخنامه تشریحی داره ؟ )
کتاب جدا نگیری بهتره...وقت گیر میشه...یه گسسته بگیر که توش جبر هم هست...جبر و احتمال : گلواژه - گاج مشکی ( پرسمان )
من خیلی سبز گرفتم به نظر خوب میاد...دین و زندگی 3 : همگامان
فقط هامون...هر جا که میمونی در جا هامون ظاهر میشه و با فونت دیگه به زبون خودمونی برات توضیح میده! برا من که اینطوری بود!زبان فارسی 3 : رمزینه - هامون سبطی ( 2 جلد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)