واي خدا مدار منطقي ترم قبل چقدر آسون دادن اصلا باورم نميشه! شايد 70 درصد از 5 فصل اول كه مثل آب خوردنه
ولي بعضي سالها همه تشريحي ها رو از چهار فصل آخر دادن كه اگه نوبت ما هم اينطوري بشه به زور بايد قبول شيم :-L
واي خدا مدار منطقي ترم قبل چقدر آسون دادن اصلا باورم نميشه! شايد 70 درصد از 5 فصل اول كه مثل آب خوردنه
ولي بعضي سالها همه تشريحي ها رو از چهار فصل آخر دادن كه اگه نوبت ما هم اينطوري بشه به زور بايد قبول شيم :-L
مدار منطقی را نرسیدم خوب بخونم مخصوصا بخش هاس آخر کتاب را خوب نخوندم.
دوستان دعاکنید تو امتحان فردا همه بچه ها بخصوص خود من با نمره خوب قبول بشیم.![]()
تا اینجا امتحانات نظریه گراف . پایگاه داده . ریاضی مهندسی . هوش مصنوعی و... از همه سختر بودن برای رشته کامپیوتر![]()
ME TOO ... فصل های آخر از همه مهمتره ... تشریحی ها اکثرا از اوناست![]()
چند درصد سوال ها دقیقا از مثال های کتاب و نمونه سوالات آخر کتاب هست ؟ آمار نگرفتی حسین عزیز ؟ سوال از خودشون طرح میکنن یا از تمرین های کتاب و سال های گذشته ی بیشتر ؟ که به احتمال زیاد دقیقا همین مثال ها و نمونه سوالات رو میدن
من که چشام در اومد از بس پژوهش عملیاتی خوندم ... صبح 8 و 30 امتحان دارم .
موافقم...چوب دو تاش رو حس كردم...رياضي مهندسي + هوش مصنوعي.
اقا حميد دستتون درد نكنه راهنمايتون منو نجات داد... اون قسمت هايي كه گفته بودي رو تشريحي داده بودن...يني فقط ذوق مي كردم...نرسيدم كل كتاب رو بخونم...چند تا نمونه سوال خوندم كه اونام تستاش اغلب تكراري بودن يا اسون...ولي چرا براي امتحان اين ترم اينقدر دارن تستها رو ميپيچونن؟!
يني سوال ميدن فقط 1 صفحه جواب بايد بنويسي![]()
از این بابت خیلی خورسندم....چ لفظ قلم!
در مورد تستها درست میگید...واقعا سختگیر شدن طراح سئوالها...تستهای هوش ک سرگیجه آور بود...
از اونجایی که این ترم دیگه نمیتونم ریسک کنم، از خیر پاس کردن مدار منطقی میگذرم(لب مرز مشروطیم احتمالا!)
ولی خوبه راحت ندن که من از نیومدنم پشیمون نشم
--------------------
الان نمره ها رو دیدم درجا خشکم زد!
خداییش حیف نیست ساختمان داده تستی بشی 4 بعد تشریحی رو یک !!! حداقل به اندازه 2-3 نوشته بودم
بعد همینطوری الکی زدم نمره مدار منطقی رو ببینم با کمال تعجب دیدم استاد میان ترم داده 4.5!!! حتی یه جلسه هم نرفتم دانشگاه یا اینکه میان ترم بدم!
استاد مدار خودش جلو جلو کمک کرده ولی استاد ساختمان داده بگم هم بعید میدونم کاری کنه!
مدار استاد دارهساختمان داده هم استاد
ساختمان داده رو خودمم انتظار داشتم بیوفتم ولی نه دیگه با تشریحی یک!!! عملا این استاد این ترم مشروط کرد بنده رو!
Last edited by I-Tech; 24-01-2013 at 04:48.
سلام
تازه اومدمخسته نباشم واقعا
مدار منطقی تشریحی هاش آسون بود ... سوال 1 که مفت ... سوال های 2 - 4 من جدول درستی واسشون کشیدم و یکی مالتی پلکسر بود و سوال 3 هم مدار جمع-تفریق کننده بود که من دقیقا شکلش رو از بر بودم و کشیدم و دیگه بقیه اش رو ادامه ندادم
تستی ها رو تعریفی نداشتم ولی بچه ها میگفتن چندتایی از سوال ها غلط بوده و اکثرا میشد ب - ج که من هم همینجوری زدم ... 25 تا تستی هر کدوم 0.28
خدا بخیر کنه
دوستان دیگه چطور دادن ؟
خسته نباشی nits جان
منم دادم ....منظورم امتحانه
![]()
تستی هاش زیاد جالب نبود اما تشریحی 5 تا سوال بود نوشتم و سیاه کردم
جواب درس ها نمیاد خیالمونو راحت کنه .... یکی دیگه مونده .... یکشنبه ( مالیه عمومی ) ......
کسی داره این درسو ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)