تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 742 از 1178 اولاول ... 242642692732738739740741742743744745746752792842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,411 به 7,420 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

من ميخوام يه لپ تاپ بخرم و سه ماه ديگه ميبرم سوئد پس گارانتيش برام مهم نيست

براي كاراهاي برنامه نويسي و كاربرد معمولي تو matlab و استفاده هاي عمومي ميخوام استفاده كنم

بيشتر دوست دارم بين 13 تا 14 اينچ باشه برا وزن كمتر و خركار باشه يعني هر روز حدود 6-7 ساعت يكسره كار كنه

و احتمال خرابي كم باشه دو سال هم اونجا ميخوام كار كنه خودم بيشتر اين سري ها رو در نظر دارم
    1 vaio sr , cs
    2 dell latitude
    3 Lenovo sl , r , t
    اساتيد راهنمايي كنن كدوم مدل از هر كدوم از سري ها مناسبه قيمتش هم ميخوام بين 1200 تا 1400 باشه
    در مورد hp مدل خاصي بود ممنون ميشم راهنمايي كنين

ضمنا گارانتي بين اللملي laptop كجاها ميشه استفاده كرد مختص خاورميانه هست يا كشورهاي ديگه هم ميشه استفاده كرد

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام

براي كاراهاي برنامه نويسي و كاربرد معمولي تو matlab و استفاده هاي عمومي ميخوام استفاده كنم

بيشتر دوست دارم بين 13 تا 14 اينچ باشه برا وزن كمتر و خركار باشه يعني هر روز حدود 6-7 ساعت يكسره كار كنه

و احتمال خرابي كم باشه دو سال هم اونجا ميخوام كار كنه خودم بيشتر اين سري ها رو در نظر دارم
    1 vaio sr , cs
    2 dell latitude
    3 Lenovo sl , r , t
    اساتيد راهنمايي كنن كدوم مدل از هر كدوم از سري ها مناسبه قيمتش هم ميخوام بين 1200 تا 1400 باشه

ضمنا گارانتي بين اللملي laptop كجاها ميشه استفاده كرد مختص خاورميانه هست يا كشورهاي ديگه هم ميشه استفاده كرد
    به نظر من اگه می خوای خر کار باشه مدل زیر بهترین انتخابه (البته توی خرکاری نباید از Lenovo گذشت!)

Dell Latitude E6400
    CPU: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz, 6MB Cache
    RAM: 4 GB
    HDD: 250GB ++
    LCD: 14.1" WXGA+
    VGA: nVidia NVS160 256GB Dedicated
    Price: 1,650,000 Tomans

فقط قیمتش یه کم بالاست که ممکنه بتونی با کانفیگ های پایین تر هم پیدا کنی.

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بین 1 و نیم تا 2 تومن چیزی میشه پیدا کرد که جای کامپیوتر رو بگیره؟
    سیستم خودم رم 4 هست سی پی یو 3 و6 گرافیک 1 و هارد 500
    همین تابستون سال پیش بستم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

1 vaio sr , cs
    2 dell latitude
    3 Lenovo sl , r , t

سری های CS سونی رو که بیخیالش بشید بهتره چون اصلا برای اینکار ساخته نشده و نمیتونید ازش استفاده سنگین کنید . سری SR هم فقط با یک مدلش موافقم اونم SR390PDB هست ...

برای اینکه بی نیاز باشید از خدمات گارانتی و بتونید رو لپ تاپتون حساب کنید بهتره برید سراغ همون Latitude و یا لپ تاپ های IBM/Lenovo
    پیشنهاد من به شما Dell Latitude E6500 ارزش هزینه ای که میکنید رو داره

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

1 vaio sr , cs
    2 dell latitude
    3 Lenovo sl , r , t

اگه خرکاری براتون خیلی مهمه لپ تاپ های Lenovo و همچنین Latitude واقعا عالی هستند.
    خرکاری به چند تا چیز بستگی داره. یکی جنس قطعات و مواد استفاده شده. یکی کیفیت ساخت و نحوه ی سرهم کردن و بستن لپ تاپ و دیگری خرکار بودن خود قطعات و نوعشون. مثلا این که هارد SSD داشته باشه و مثلا سنسور سقوط و از این جور چیزها...
    ولی دلیل نمیشه مدل های دیگه تحمل استفاده های سنگین رو نداشته باشن. من خودم یه Studio XPS دارم روزی 15 ساعت روشنه. فکر هم نکنم حالا حالاها مشکلی واسش پیش بیاد.
    و اگه دوام باتری براتون مهمه باز هم Dell و Lenovo پیشنهاد میشه.
    E6400 به نظر گزینه ی خوبی از dell میاد.

این هم یکی از خرکارترین لپ تاپ های بازار...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by prowler88; 22-05-2009 at 22:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد تبلتهای جدید hp سری TX2 چیه با صفحه led و قابلیت مولتی تاج
    منبع فارسی که اونو بررسی کرده باشه سراغ دارید
    در مورد قیمتشم اگه اطلاعاتی داشته باشید که خیلی خوبه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

Scorpion88‏ ‏
    از چه لحاظ ‏compaqکیفت نداره?
    ظاهری که خیلی بیریخته؛فنی چه طور?
    یعنی کلا بیخیالش بشم?

زمانی که دو شرکت compaq و pavilion را اچ پی خرید دو محصول متنوع زد :

سری compaq : سری قوی ای که ساده طراحی شده و امکانات خیلی بالایی نداره از جمله گرافیک و سی پی یو خیلی قوی و هدف ارزانی هست ولی کیفیت خوبی داره .... مونتاژش کمی کیفیت پایین داره ولی قیمتش بسار خوبه و در صورت نگهداری لپ تاپ خوبیه و بدرد کارهای اداری می خوره

باتری اش هم زیاد جالب نیست ولی قطعات خوبی داره

سری pavilion و DV ها : هدف قدرت ، استحکام ، عمر بالا و شیک بودن هست که بهترین محصولات اچ پی هست ولی قیمت بالاست ... این لپ تاپ ها با هدف مولتی مدیا عرضه میشوند و نه قیمت ارزان و کارهای اداری

حالا ما تصمیم بگیر ... من هر دوی اینا را داشتم و میگم ارزش داره پول بدی و یک pavilion DV بگیری

8. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد تبلتهای جدید hp سری TX2 چیه با صفحه led و قابلیت مولتی تاج
    منبع فارسی که اونو بررسی کرده باشه سراغ دارید
    در مورد قیمتشم اگه اطلاعاتی داشته باشید که خیلی خوبه

سی پی یو AMD و گرافیک geforce 9200GS هست و با این بودجه که 1.300.000 به بالاست انتخاب های بهتری هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

زمانی که دو شرکت compaq و pavilion را اچ پی خرید دو محصول متنوع زد :

سری compaq : سری قوی ای که ساده طراحی شده و امکانات خیلی بالایی نداره از جمله گرافیک و سی پی یو خیلی قوی و هدف ارزانی هست ولی کیفیت خوبی داره .... مونتاژش کمی کیفیت پایین داره ولی قیمتش بسار خوبه و در صورت نگهداری لپ تاپ خوبیه و بدرد کارهای اداری می خوره

باتری اش هم زیاد جالب نیست ولی قطعات خوبی داره

سری pavilion و DV ها : هدف قدرت ، استحکام ، عمر بالا و شیک بودن هست که بهترین محصولات اچ پی هست ولی قیمت بالاست ... این لپ تاپ ها با هدف مولتی مدیا عرضه میشوند و نه قیمت ارزان و کارهای اداری

حالا ما تصمیم بگیر ... من هر دوی اینا را داشتم و میگم ارزش داره پول بدی و یک pavilion DV بگیری
    ممنون
    امروز تو نت مدل HP Paviolon Dv3510NR رو دیدم خیلی از اون کامپگه قشنگ تره و امکاناتش بیشتره قیمتشو تو cnet زده 899 دلار.اینجا چنده؟اصلا لپ تاپ خوبی هست؟
    من فامیلم تو مالزیه میتونه برام لپ تاپ بفرسته اگه مدل های خوبی هست که تو ایران نیست معرفی بفرمایید
    با تشکر

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون
    امروز تو نت مدل HP Paviolon Dv3510NR رو دیدم خیلی از اون کامپگه قشنگ تره و امکاناتش بیشتره قیمتشو تو cnet زده 899 دلار.اینجا چنده؟اصلا لپ تاپ خوبی هست؟
    من فامیلم تو مالزیه میتونه برام لپ تاپ بفرسته اگه مدل های خوبی هست که تو ایران نیست معرفی بفرمایید
    با تشکر
    اگه از مالزی میشه برات بفرستن میتونی مدل Dell Studio 14 رو از اینترنت سفارش بدی. از 630 تومن شروع میشه تا بالای 1700. بستگی به قطعاتی داره که انتخاب میکنی. مثلا یه همچین مشخصاتی قیمتش میشه 1 تومن.

CPU: T6600 2.2 2mb Cache 800
    Ram: 4GB
    GPU: ATI 3450 256mb
    LCD: WXGA+ LED
    Hard: 250
    Audio: Creative X-Fi

12. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •