تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 742 از 905 اولاول ... 242642692732738739740741742743744745746752792842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,411 به 7,420 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . لاستیک بدون تیوب رو که پنچریش رو میگرن بهتره بلافاصله بندازیم زیر ماشین که اون قسمتی که چسب زده خوب آببندی شه یا نه اصلا نیازی به این کار نیست و میشه با خیال راحت لاستیک و بزاریم صندوق ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    لاستیک بدون تیوب رو که پنچریش رو میگرن بهتره بلافاصله بندازیم زیر ماشین که اون قسمتی که چسب زده خوب آببندی شه یا نه اصلا نیازی به این کار نیست و میشه با خیال راحت لاستیک و بزاریم صندوق ؟
    سلام
    نیازی به آببندی نداره
    میشه همون موقع استفاده کرد و یا گذاشت صندوق عقب
    درضمن , اونطرفِ آب خریدِ کیتِ پنچرگیری تیوبلِس tubeless , باصرفه تر از مراجعه به مغازه پنجرگیری هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آموزشش هم در یوتیوب هست
    بنویسید
    how to use tubeless repair kit
    میخ رو خارج میکنین
    با ابزار میخ مانند , سوراخ رو تمیز میکنین
    یک قطعه از لاستیکها رو به سوزن وصل میکنین به طوری که سک سرش بلندتر باشه و میزنین توی تایر و سوزن رو درمیارین . فقط همین

اگر جای پنچری بزرگ باشه باید لاستیک دولا باشه

3. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

خه بحث اینجاست که چطور تا هفته پیش این اتصال ها کافی بوده و الان باید تقویت بشن؟من تمیز کردم و بازشون کردم اما افاقه نکرد.اگر فقط سکن در شب روشن باشه مشکل نداره. اگر مرحله دوم سکن(یعنی چراغ های جلو کامل ) روشن بشه . ان وقت امپر میره روی 5من میگم چراغ های جلو مشکل نداشته باشه؟ اتصالی چیزی؟و گرنه تقویت اتصال بدنه کاری نداره اما میخواهم مطمئن بشم و ریشه ای درست بشه
    سلام
    برای اینکه مطمئن بشین از مدار چراغهای جلو هست یا نه:
    همه چیز رو روشن کنین با هم غیر از چراغهای جلو
    یعنی بزنین دنده عقب و پا روی ترمز , برف پاک کن و شیشه گرم کن و فن یخاری با دور تند و چراغ سقف و ضبط و همه رو روشن کنین ببینین مثلِ موقع روشن کردن چراغ جلو میشه ؟
    اگر بله , پس مشکل از کثیفی یا شُلی سیمهای باتری و یا بدنه هست و یا ضعف باتری و یا ضعف دینام
    برای تست قدرت دینام هم موتور رو روشن کنین , سر منفی باتری رو بردارین تا باتری از مدار خارج بشه , حالا چراغ جلو رو روشن کنین و وضعیت آمپر رو ببینین
    یک بار هم میتونین با موتور خامئش و سوئیچ باز , با باتری تست کنین . البته باتری اگر کم جون باشه موقع استارت زدن مشخص میشه اما اگر سیمهای سر باتری و یا سیم اتصال بدنه مشکل داشته باشه موتور خوب استارت میخوره اما چراغها مشکل داره

5. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    نیازی به آببندی نداره
    میشه همون موقع استفاده کرد و یا گذاشت صندوق عقب
    درضمن , اونطرفِ آب خریدِ کیتِ پنچرگیری تیوبلِس tubeless , باصرفه تر از مراجعه به مغازه پنجرگیری هست

آموزشش هم در یوتیوب هست
    بنویسید
    how to use tubeless repair kit
    میخ رو خارج میکنین
    با ابزار میخ مانند , سوراخ رو تمیز میکنین
    یک قطعه از لاستیکها رو به سوزن وصل میکنین به طوری که سک سرش بلندتر باشه و میزنین توی تایر و سوزن رو درمیارین . فقط همین

اگر جای پنچری بزرگ باشه باید لاستیک دولا باشه
    سلام
    این ور آب هم دقیقا همینطوره یه پنچری رو 10 تومن میگیرن در حالیکه همین کیت 10 تومنه و براحتی یه عمر کار میکنه

7. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درودد
    وستان ماشین دست من نبود و وایرشمع خریدن و عوض کردند این مارک هست
    میخواستم ببینم چطور هست؟

پراید 91

Last edited by Life24; 25-04-2016 at 14:02.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با درودد
    وستان ماشین دست من نبود و وایرشمع خریدن و عوض کردند این مارک هست
    میخواستم ببینم چطور هست؟

پراید 91

درود

این مارک خیلی زیاد شده تو بازار و دیدم اکثرا تعمیرکارهای cng به مردم پیشنهاد میدن و روی ماشینا میبندن. من خودم تا حالا این مارک رو تست نکردم ولی ظاهرش رو دیدم و به نظر نمیاد جنس بدی باشه. هم شمعش تو بازار هست و هم وایر و اگر هم اشتباه نکنم به اسم ترکیه به مردم میفروشن، راست و دروغش پای اونا

راستی مشکل ماشینت حل شد؟؟؟ منتظر بودم بیای خبر بدی تا اگه درست نشده مرحله بعد وایر رو پیشنهاد بدم. مشکل وایر هم تو پراید خیلی روی وسایل برقی تاثیر میذاره و خودش رو نشون میده

10. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود

این مارک خیلی زیاد شده تو بازار و دیدم اکثرا تعمیرکارهای cng به مردم پیشنهاد میدن و روی ماشینا میبندن. من خودم تا حالا این مارک رو تست نکردم ولی ظاهرش رو دیدم و به نظر نمیاد جنس بدی باشه. هم شمعش تو بازار هست و هم وایر و اگر هم اشتباه نکنم به اسم ترکیه به مردم میفروشن، راست و دروغش پای اونا

راستی مشکل ماشینت حل شد؟؟؟ منتظر بودم بیای خبر بدی تا اگه درست نشده مرحله بعد وایر رو پیشنهاد بدم. مشکل وایر هم تو پراید خیلی روی وسایل برقی تاثیر میذاره و خودش رو نشون میده
    سلام اقای امیر عزیز
    راستش منتظر بودم نتیجه رو ببینم. و نتیجه قطعی رو اعلام کنم. چون
    امروز اتصال بدنه اضافه کردم و وایرشمع عوض کردم.
    وایرشمع را در منزل با مولتی متر تست کردم. مقاومتشون زیر 3000 اهم بود اما یک شون اصلا مقاومت نداشت و هیچ عکس العملی نداشت فکر کنم یکیش کامل قطع بوده!!!

12. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام اقای امیر عزیز
    راستش منتظر بودم نتیجه رو ببینم. و نتیجه قطعی رو اعلام کنم. چون
    امروز اتصال بدنه اضافه کردم و وایرشمع عوض کردم.
    وایرشمع را در منزل با مولتی متر تست کردم. مقاومتشون زیر 3000 اهم بود اما یک شون اصلا مقاومت نداشت و هیچ عکس العملی نداشت فکر کنم یکیش کامل قطع بوده!!!
    درود
    امیدوارم درست شده باشه

در مورد مقاومت وایر، اگه قطع باشه مقاومت بی نهایت میشه و درواقع جریانی قابل عبور نیست! و ماشین هم 3 کار میکنه. ولی مقاومت خیلی پایین وایر هم مثل بالا بودن اون خودش مشکل سازه و باعث ایجاد نویز میشه (گرچه برق رسانی بهتر میشه)
    Last edited by amir z; 25-04-2016 at 19:15.

14. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود
    امیدوارم درست شده باشه

در مورد مقاومت وایر، اگه قطع باشه مقاومت بی نهایت میشه و درواقع جریانی قابل عبور نیست! و ماشین هم 3 کار میکنه. ولی مقاومت خیلی پایین وایر هم مثل بالا بودن اون خودش مشکل سازه و باعث ایجاد نویز میشه (گرچه برق رسانی بهتر میشه)
    والا یکی از وایر ها هر کار ی کردم اصلا مولتی متر ، تکون نمیخورد. هیچ تغیری نمی کرد. انگار نه انگار مولتی متر به جایی وصل هست.
    یعنی وایر خراب بوده؟ اگر نه پس چرا مولتی متر ، عکس العملی نشان نمیداد به این وایر
    بقیه هم زیر 3000 بودند.
    میگویند باید زیر 4000 باشد درست است؟

16. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا یکی از وایر ها هر کار ی کردم اصلا مولتی متر ، تکون نمیخورد. هیچ تغیری نمی کرد. انگار نه انگار مولتی متر به جایی وصل هست.
    یعنی وایر خراب بوده؟ اگر نه پس چرا مولتی متر ، عکس العملی نشان نمیداد به این وایر
    بقیه هم زیر 3000 بودند.
    میگویند باید زیر 4000 باشد درست است؟
    شاید رنج مولتی متر برای اون مقاومت نبوده.به هر حال زیاد مهم نیست. مقاومت وایر بستگی به جنس و طول وایر و مدت کارکرد و... داره و فقط یکی از چیزهایی هست که میشه تست کرد و 100 درصد نشون دهنده سلامت اون نیست. خیلی از مواقع قسمت سر شمع وایر خشک میشه و جرقه رد میکنه و ماشین ریپ یا عطسه میزنه و اگه دقت بشه دیده میشه که روی چینی شمع ها خط سیاه که اثر جرقه هست به جا مونده. وایر هم عمر محدودی داره و بهتره بعد از چندین سال کارکرد عوض بشه (مخصوصا جنس های داخل ایران)

18. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •