ای ول رفیق پس وضعیت اندیشه تو لنگرود از چند ماه پیش خیلی بهتر شده البته تست با این سایت دقیق نیست و معمولا کمتر از واقعیت نشون می ده بهتره یه فایل دانلود کنی مطمین شی دقیقا تا چقدر سرعتت بالا می ره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای ول رفیق پس وضعیت اندیشه تو لنگرود از چند ماه پیش خیلی بهتر شده البته تست با این سایت دقیق نیست و معمولا کمتر از واقعیت نشون می ده بهتره یه فایل دانلود کنی مطمین شی دقیقا تا چقدر سرعتت بالا می ره![]()
آره داداش کلا اول صبح خوبه ولی شبا کلا تعطیل میشه
الان که فعلا خوبه 1 به بعد دیدن داره
information technology کجاست؟![]()
.:فعلا که خوبه نیم ساعت دیگه هم میذارم مقایسه کنیم:.
من اندیشه هستم، فکر کنم با V.P.N وصل شدم اینو نوشته !
![]()
اره از دیروز خوب شده. فکر کنم اون پهنای باندی که مدتها بود صحبتش بود اومده. واسه دانلودم تست کردم حدود 60 تا 70 می چرخه.
اندیشه خط 5
امشب اینترنت هی قطع و وصل میشه ... از اون عجیب تر اینکه چراغ Status خاموش میشه یا چشمک میزنه ولی DC نمیشه
این چندمین شبه که اینطوری میشه ... تمام تجهیزات داخلی رو هم چک کردم موردی نداشتند
(اصولا اگه تجیهزات داخل خونه عیب داشت خب باید در روز و یا ساعات دیگه هم چنین مشکلی داشته باشم ولی ندارم)
پشتیبانی گفت باید کارشناس بیاد خونه و مشکل رو بررسی کنه (نمیدونم وقتی مشکل در خونه نیست کارشناس چی رو میخواد بررسی کنه)
راستی این کارشناس پشتیبانی بیاد خونه هزینه میگیره ؟ چقدر؟
در ضمن دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارند زنگ بزنند پشتیبانی فنی حداقل اعلام کنند
چون هر وقت زنگ میزنم میگن هیچ گزارشی مبنی بر قطع و وصل اینترنت از سوی کاربران نداریم!!!!
عجیبه که در همین تاپیک حداقل چندین نفر از کابران اندیشه از قطع و وصل اینترنت گلایه داشتند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)