تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 742 از 949 اولاول ... 242642692732738739740741742743744745746752792842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,411 به 7,420 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نگرد که نیست چنین چیزی . اسیاتک که دیدم میگن خیلی خب نیست تو اصفهان شبانشم محدوده . شبانه مخابرات بدک نیست ولی اونم باز خیلیه شانسیه انگار و کلا سرعت پیج باز کردن و تک کانکشن و... داغونه. نمیدونم دیگه کجا شبانه داره ؟
    من خودم واقعا موندم چه کنم دیگه اگه واقعا جایی پیدا نکنم 512gu خود فن اوا را بزارم شاید :|
    البته برنزیش فیکس رو همون ۶۰-۷۰ منم گزاشتم تو این مدت روزی ۷-۸ گیگ راحت میگیرم مشکلیم نداشته تا حالا.

اما من قبلا حدود ۱ سال پیش گفتم تو این تاپیک به بعضیا هی نیاین بگین نامحدود فن اوا خوبه این فن اوا رو هیچ کسی نمیشناخت فقط تهران میشناختن از بس اومدن گفتن مشتری زیاد شد اخر و عاقبت این شد دقیقا دقیقا همچین قضیه ای قبل انتخابات تو تاپیک اسیاتر بود.....‌.یکی نیس بگه عاقا میای میخری میبینی خوبه سرتو بنداز پایین استفاده کن حالشو ببر دیگه گفتن نداره که.ملت ما بی جنبن متاسفاته!!!!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

[QUOTE=linuxx2011;8631741]پیشگاملن داغونه من‌۲ سال پیش نامحدوداشو داشتم‌مدام‌قطع و وصل میشد تازه همین پیشگامان اصفهان هم قانون مصرف منصفانه گذاشته

توی پخ بهتون توضیح دادم که بهترین برای دانلود فعلا همون آسیاتک هست با روشی که گفتم
    کلا آسیاتک یک سالی هست اینترنتش عالی شده من الان 6 ماه هست دارم توی همین اصفهان حتی یک دقیقه قطعی
    هم نداشته
    اگر هم نمیخوای از آسیاتک بگیری طرح حرفه ای مخابرات اصفهان بگیر شبانه رایگان خوبی داره البته اصلا ثبات سرعت نداره
    قطعی اینها هم زیاد داره

سمت پارس آنلاین و شاتل و صبانت هم اصلا نرو که فقط توی کار محدود کردن کاربر هستند ...

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE=masoudboy;8631762]
    پیشگاملن داغونه من‌۲ سال پیش نامحدوداشو داشتم‌مدام‌قطع و وصل میشد تازه همین پیشگامان اصفهان هم قانون مصرف منصفانه گذاشته

توی پخ بهتون توضیح دادم که بهترین برای دانلود فعلا همون آسیاتک هست با روشی که گفتم
    کلا آسیاتک یک سالی هست اینترنتش عالی شده من الان 6 ماه هست دارم توی همین اصفهان حتی یک دقیقه قطعی
    هم نداشته
    اگر هم نمیخوای از آسیاتک بگیری طرح حرفه ای مخابرات اصفهان بگیر شبانه رایگان خوبی داره البته اصلا ثبات سرعت نداره
    قطعی اینها هم زیاد داره

سمت پارس آنلاین و شاتل و صبانت هم اصلا نرو که فقط توی کار محدود کردن کاربر هستند ...
    دوست عزیز من بیشتر واسه کنسولم (ps4) دانلود میکنم اون روشم‌که شما گفتی یه لیچری چیزی میخواد یا سرور مجازی تو ایران که بشه ریموت کرد لینکارو روش که همچین چیزی قیمتش بالا در میاد و حتی اگرم‌باشه محدودیت دانلود داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[QUOTE=linuxx2011;8631778]

دوست عزیز من بیشتر واسه کنسولم (ps4) دانلود میکنم اون روشم‌که شما گفتی یه لیچری چیزی میخواد یا سرور مجازی تو ایران که بشه ریموت کرد لینکارو روش که همچین چیزی قیمتش بالا در میاد و حتی اگرم‌باشه محدودیت دانلود داره.
    اگه واسه ps4 میخوای مخابرات بزارو یه سر به فایل نیکو بزن . جزئیتاش هست .

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE=mansoor 7;8631783]
    اگه واسه ps4 میخوای مخابرات بزارو یه سر به فایل نیکو بزن . جزئیتاش هست .
    اره داداش دیدم اما اون بیشتر واسه بازیای دیجیتالیشه و اپدیتاشو و انلاینشو متاسفانه پشتیبانی نمیکنه.البته احتمالا شاید من حرفه ای هاشو بگیرم و این طرح و تمدید کنم و رو اون یه خطم که الان فن اواس اسیاتک ببندم واسه اپلود رایگانش چون اپلود هم زیاد دارم بخاطر سایتی که دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشگاملن داغونه من‌۲ سال پیش نامحدوداشو داشتم‌مدام‌قطع و وصل میشد تازه همین پیشگامان اصفهان هم قانون مصرف منصفانه گذاشته

اقایون من امروز سرویسم تموم شد ۵ روز اضافه رو زدم با این اوصاف الان کجا بریم بهترین گزینس که اگه شبانه م داشته باشه بشه حداقل شبی ۷-۸ گیگ گرفت؟ممنون
    دوسال پیش پارس انلاین هم خوب بود الان تغییر کرده این دلیلی نمیشه که....
    من سرویس حجمی پیشگامان دارم راضیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا من خیلی گشتم به 3 مورد رسیدم اما باز شما بگرد به ما هم خبر بده
    من مبنام این بوده که قیمت خوب سرویس خوب باشه اگه نه سرویس 200 تومنی هم هست اما از نظر من ارزش نداره.

یکی سرویس محدود مخابرات طرح بهار تا بهار شبانه رایگان داره - 1 مگ تا 10 مگ هم ارائه میده
    یکی نامحدود 512 مخابرات
    یکی نامحدود 512 پارس آنلاین - 20 گیگ اول سرعت روی نت 4 مگ . 10 گیگ بعد سرعت روی 2 مگ بعد 35 گیگ سرعت اینترنت 512

آسیاتک ،پیشگامان و های وب و... به تاپیک ها سر بزنید یا کاهش سرعت دارند شدید یا قطعی و...
    این 3 مورد به نظرم مناسبه
    من که پیشگامان دارم تهران هستم تا الان قطعی نداشته سرعت دانلودم هم صبح و شب یکی بود و افت سرعت نداشته - مسلئه قطعی هم بلاخره همه ی شرکت ها تو برخی از مناطق و مراکز مخابراتی یه تعدای از کابران کاهش سرعت و قطعی دارن و این فقط محدود به یکی دوتا شرکت نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من که پیشگامان دارم تهران هستم تا الان قطعی نداشته سرعت دانلودم هم صبح و شب یکی بود و افت سرعت نداشته - مسلئه قطعی هم بلاخره همه ی شرکت ها تو برخی از مناطق و مراکز مخابراتی یه تعدای از کابران کاهش سرعت و قطعی دارن و این فقط محدود به یکی دوتا شرکت نمیشه.
    من از تاپیک پیشگامان گفتم عزیز ، اگه نه خودم نداشتم و اینکه در انتها همشون مثِ همن

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من از تاپیک پیشگامان گفتم عزیز ، اگه نه خودم نداشتم و اینکه در انتها همشون مثِ همن
    پیشگامان اصفهان دو سال پیش من داشتم قطعی هاش زیاد بود شاید روزانه ۱۰-۱۵ بار کلا قطع میشد. یا سرعت میشد ۵ کیلوبایت اما تو بعضی از ساعات روز جبران میشد مثلا یادمه تو یه روز که قطعی زیاد بود تو ۲ ساعت حدود ۱۶ گیگ دانلود کردم.اعصاب خوردیش زیاده.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چی شد دیگه همه ناامید شدن دیگه نمیان اعتراض خودشونو بیان کنن شرکت هم همینو میخواد میگه یک چند مدتی اعتراض میکنن بعد آروم میشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •