با سلام و خسته نباشید
همراه اول در شهر اهواز به افزایش ظرفیت سایت های bts خود پرداخته این در حالی است که کیفیت شبکه ی ایرانسل حدود 1 ماه است که در اهواز به سطح خیلی نامطلوب رسیده است
با سلام و خسته نباشید
همراه اول در شهر اهواز به افزایش ظرفیت سایت های bts خود پرداخته این در حالی است که کیفیت شبکه ی ایرانسل حدود 1 ماه است که در اهواز به سطح خیلی نامطلوب رسیده است
سرعت اینترنتش که این هفته شدیدان پایین اومده!!
طبق آخرین آمار 5 میلیون و 250 هزار نفر .
با سلام ما نماينده اصلي ايرانسل در سه استان بزرگ ايران هستيم
يزد - كرمان - زاهدان
در صورتيكه نياز به كمك ...
داشتيد ميتونيد از طريق وب سايت اصلي ماو تالار گفتمان ايرانسل تالار موبايلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر در خواست كه داشتيد بنده و همكاران در خدمت دوستان هستيم يا حقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اهان فهمیدم .....
طرحت را هر وقتی که فعال کنی به مدت 30 روز برات فعال خواهد ماند........
----------------------------
کی گفته طرحها فعال نمیشه؟؟
پس چطور برای من فعال شده ؟؟؟؟
هزينه ش روزانه حساب ميشه يعني هر وقت غير فعالش كني روزي 500 تومن به ازاي روزايي كه تو طرح بودي به حسابت اضافه ميشه. البته توي صورتحساب بعديت مياد و 130 درست نشون نميده.
توی سایت ایستنا یه خبر نوشته بود که متاسفانه سایته الان باز نمیشه که کپی پیست کنم.
خبر این بود که گویا این دعوای ایرانسل و دولتی فقط بین مشترکا نیست بلکه توی نمایشگاه بین غرفه ها هم جر و دعواست.اگه یه نفر بره و از یه غرفه چیزی گرفته باشه و بره سر غرفه اون یکی اونا میگیرن تبلیغات توی دست طرف رو با ناراحتی پاره میکنن!!!!!!!
مثل اینکه این یه ویروسه!
فك نميكنم اينقدر بي فرهنگ و بي ادب باشيم
منطقي به نظر نميرسه
Last edited by New World; 02-11-2007 at 18:09.
دوست من این ایرانسل رو هم که میبینی این همه سرویس میده به خاطر اینه که باید
به اون حد نصابی که توی قراردادش با شرکت MTN داره برسه
حالا صبر کن به اون حد برسه ببین بازم اینقدر سرویس میده
در ضمن من خودم هم ایرانسل دارم هم همراه اول
ایرانسل همیشه انتن داره ولی هیچ وقت نمیشه گرفتش!!
اين بحثا رو بذار كنار. 14 سال مخابرات رس مردم رو كشيد صداتون در نيومد ازش طرفداري هم ميكنيد حالا ايرانسل كه الان داره حال ميده از آينده ما رو ميترسوني و قصه اون گربه هه رو ميگي كه براي رضاي خدا موش نميگيره. اگه هم اينطور باشه بازم مقايسه ي بد و بدتره كه قطعا ايرانسل اون بدتره نيست. ضمنا اگه MTN شركت مطرحي هستش ايرانسلرو همينجور ول نميكنه ضمن اينكه بحث تعداد مشتركت منطقي نيس. خيليا اعتباري ميگيرن و اگه روزي ايرانسل سرويس خوبي ارائه نده شارژش كه تموم شد ميندازن دور.
ولي جدا ميدوني همراه اول چيه ؟ هموني كه از اول بوده و داشته پدر ملت رو در مي آورده. ياد اون سيمكارتاي يه مليوني كه مي افتم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)