دو جا برای عوض کردن لباس هست فروشگاه و خانه
شما هر دو تاش گشتی؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
دو جا برای عوض کردن لباس هست فروشگاه و خانه
شما هر دو تاش گشتی؟
من فقط لباسای خودمو دیدم که تو خونست.دو جا برای عوض کردن لباس هست فروشگاه و خانه
شما هر دو تاش گشتی؟
یعنی باید همه ی فروشگاه هارو ببینم تا پیداش کنم؟![]()
آره باید دوتا شون رو بگردی.
من دیشب هر بار جواب شما رو فرستادم چون اینجا نشون نمی داد بازم می فرستادم فکر کردم مشکل از مرورگرم هست واسه همین سه جواب دادم.
سلام دوستان من یکی از دوستان هستم که اقا افیسر فکر کنم منو میشناسند ؟؟؟؟ همون که جنرال اخرش بود ها !!!!!!!
خوب دستان من کارب سیار فوری با دسوت داران جی تی ای دارم بخصوص جی تی ای سان اندریاس و iv !
خوب اقا افیسر و دسوتان دیگر مثل دوست خوبم king of kings لطفا تو یاهو حتما بیایید کار بسیار مهمی درمورد جی تی ای دارم
اینم ای دی منه : javadempratoor@yahoo.com
از تمام کسانی که عشق جی تی ای هستند لطفا بیان که کار خیلی فوریه موضوع از این قراراه که من یک انجمن وبیلتون با هاست 600 مگ و دامین ir برای ادیت و پچ برای حی تی ای ساختم که نیاز به همکاری شما عزیزان دارم انجمن تا امشب باز میشه
و فقط مخصوص جی تی ای هستش با توجه به این که قبلا توسط خود افیسر و ... انجمنی برای جی تی ای ساخته شده بود ولی چون مجانی بود بدرد نمیخورد
من گفتم بزار کار دوستام رو کامل کنم و کردم لطفا با ایمیل من تماس بگیرید
ببخشید می خواستم بدونم چه جوری میشه مکان های 3D از 3d max به بازی اضافه کنیم؟
با تشکر
اسم سایتتو با پخ بهم بگو میام.
متاسفانه من هنوز عضو جدید هستم و نمیتونم بخ کسی پیام ارسال کنم ! لطفا با این ایمیل تماس بگیرید : javadempratoor
اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم باید از پلاگین استفاده کنی که فیلهای dff رو از از همون برانامه خارج کنه.
dff exporter
ماشین های من تو امضام هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)