مديرفني فدراسيون فوتبال فرانسه گفت كنفدراسيون فوتبال آسيا ، تلاش ميكند شكاف موجود بين مربيان آسيايي و اروپايي را به حداقل كاهش دهد.
" ژان پير مورلانز " كه براي تدريس در سمينار آموزش برتر كنفدراسيون فوتبال آسيا به كوالالامپور - مالزي سفر كردهاست روز چهارشنبه در گفت وگو با سايت اين كنفدراسيون شركت كرد كه در زير آمده است.
س : سطح مربيگري در آسيا را چگونه ميبينيد.
ج : چيزي كه ميتوانم بگويم اين است كه كنفدراسيون فوتبال تلاش زيادي ميكند تا داوران، مربيان، اهالي فوتسال و مسئولان مسابقات را به هم نزديك كند و دانش آنان را بالا ببرد. براي اولين بار است كه من به اينجا آمدهام و واقعا تحت تاثير قرار گرفتهام.
س : وضع فعلي مربيان آسيايي به نظرتان چگونه است؟
ج : برنامههاي مربيگري و دروس دورههاي آموزشي afcدر سطح بالايي هستند.
شما براي دورههاي سني مختلف دروس متفاوتي داريد. تمرينات بچههاي ۸ - ۶ ساله با تمرينات بازيكنان ۱۲-۱۰ساله متفاوت است. ما در اروپا مدارك پيشرفته a , Bهم داريم. يوفا از جولاي - تير ماه آينده مدرك پيشرفته براي رده سني جوانان را هم پياده ميكند. چيزي كه شبيه دوره cدر آسياست.
س : تفاوتي بين استانداردهاي مربيگري در آسيا و اروپا هم پيدا كرديد؟ ج : من از استاندارد اروپا اطلاعات دقيقي دارم و مشخص است كه afcتلاش مي كند تا شكاف موجود بين دو كنفدراسيون را به حداقل برساند.
س : سطح مدرسان آسيايي كه در اين دوره شركت كرده بودند چطور است ؟ اينكه عدهاي دور هم جمع شدهاند تا دانش خود را به هم منتقل كنند مهم است. مربيان آسيايي نه تنها در آسيا بلكه هر جاي ديگري ميتوانند با تلاشي كه دارند موفق باشند. بعد از موفقيت فرانسه در جام جهاني ۱۹۹۸بعضي از مردم گمان كردند كه ما صاحب فوتبال پيشرفتهاي هستيم. اما من اينگونه فكر نميكنم. شما بايد هميشه فوتبال ديگران را زير نظر داشته باشي و از آن بياموزي تا صاحب دانش جهاني باشي و فوتبال خود را به سطح آنها برساني.
س : فكر ميكنيد حداقل نتيجه كلاسهاي شما چه خواهد بود؟
ج : رفتن به سوي جريانهاي تازه براي بالاتر بردن سطح مربيگري. ما با دادن علامتهاي جديد شوق و شور جديدي بوجود ميآوريم. شما قدم به قدم به آنچه مي خواهيد ميرسيد.