سلام..تک کانکشن ....ساعت 12:30 ظهر... سرعت من 8 مگ هست ..من با وای فای به سیستم کانکت هستم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..تک کانکشن ....ساعت 12:30 ظهر... سرعت من 8 مگ هست ..من با وای فای به سیستم کانکت هستم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m123f; 13-01-2019 at 12:34.
ممنون از پاسختون..میتونید لطف کنید بگید همیشه سرعت تک کانکشن به همین ترتیبه و ثبات داره؟مخصوصا بین ساعت ده تا دوازده شب هم اگر بتونید چک کنید خیلی ممنون میشم..چون بعضی دوستان از سرعت تک کانکشن پارس انلاین خیلی ناراضی بودند.شما از کدوم شهر هستید؟
خواهش میکنم..شیراز..همیشه برا من سرعت همینه بجز همین ساعات ده تا دوازده که فرمودید گاهی هم از ساعت 9 شب افت سرعت شروع میشه...قبلا های وب داشتم که از ساعت 6 عصر افت سرعت داشتم..ساعت 23:45. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعت 12 شب..البته اینم بگم افت سرعتش همیشگی نیست برا من ..دو سه شب خوبه ..دو سه شب افت سرعت داره
Last edited by m123f; 14-01-2019 at 12:10.
سلام
هیچ شرکت adsl برای استریم خوب نیست چون سرعت آپلود و روی 1 مگابیت محدود کردن روی تمام سرویس ها بهترین گزینه برای استریم اینترنت سیم کارت هست
[QUOTE=David4None;9095194]سلام
هیچ شرکت adsl برای استریم خوب نیست چون سرعت آپلود و روی 1 مگابیت محدود کردن روی تمام سرویس ها بهترین گزینه برای استریم اینترنت سیم کارت هست[/QUOadslسلام،تشکر از پاسختون،اتفاقا استریم نیاز به اپلود بالا نداره،واینترنت ای دی اس ال برای استریم مناسبتره،البته باید سرعت ده مگ به بالا داشته باشی،القصه،شما از پارس انلاین برای استریم استفاده کردید و الان این نظر رو دارید یا حدس و گمانتون رو گفتید؟
دقیقا اینترنت ADSL یک اینترنت بی کیفیت و کم سرعت است که از آن اینترنت مرده در حال حاضر نام برده می شود. استفاده از اینترنت کم سرعت برای نیاز روز نظیر استریم پیشنهاد نمیشود.
سرخ پوستا یه ضرب المثل دارن که میگه از اسب مرده پیاده شو،و بله همه ما میدونیم ای دی اس ال تلنولوژی قدیمیه،اما شما یه جایگزین معرفی کن تا منم دست از سر این جنازه بردارم،نکنه پیشنهاد شما اینترنت هرگیگ سه هزارتومانی شرکتهای تلفن همراهه؟بحث هزینه فایده است،فقط همین،القصه سوال بنده رو جواب ندادید،ایا شما از پارس انلاین برای استریم استفاده کردید،یا فقط حدس و گمانتون اینه که جوابگو نیست؟
خیر وقتی ADSL کم سرعت اصلا برای این منظور (استریم) استفاده نمی شود پس استفاده ای ازش ندارم. نه پارس نه هر کی دیگه
شما برای نیاز و کیفیت بالا بهتر است بیشتر خرج کنید. حقیقت جامعه ما همین است چونکه ما ایرانیها یک ضرب المثل زیبا داریم که هست:
هر بیشتر بدی بیشتر آش میخوری
واقعا آموزنده است.![]()
دوستان من دیروز دوباره به پارس آنلاین برگشتم بعد از چند سال بخاطر سرویس گیمینگ اما نمیدونم چرا وقتی دیروز سفارش رو ثبت کردم امروز تلفن از صبح قطع شده و بوق نداره ... طبیعی هستش؟ یادم نمیاد قبلا هم همچین اتفاقی افتاده بوده یا نه
چند روز پیش بهم زنگ زدن گفتن به جای اینکه ماه به ماه سرویس میخری 3 ماهه یا 6 ماهه بخر
من گفتم تخفیفی که نداره پس چه فرقی میکنه !؟ گفت تو جشنواره ها و این چیزا ! ( دقیق متوجه نشدم )
حالا میخواستم بدونم کسی میدونه فرقش چیه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)