خدا صبر بهت بده!
خدا صبر بهت بده!
پینگ ما که خوب هست تو یک هفته دوبار گرفتم ثابت هم بوده.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
هاهاهاها این پینگ داخلیه مهم خارجیه!!!!!!!!!!!![]()
کلا سیاست پشتیبانی شاتل بر دو کلمه استوار است یک بگن طبیعیه دو انکار کنند. یعنی شما هر مشکلی رو عنوان کنی یا میگن چه خوب اینکه طبیعیه یا کلا وجود مشکل رو انکار میکنند میگن اصلا چنین چیزی وجود نداره! ظاهرا بعد سالها هنوز تغییر نکردن. من سالها پیش مشترک شاتل بودم اونزمان سر ساعت یک شب که ساعت رایگان بود چنان سرعت رو محدود میکردند که وارد یاهو مسنجر که اون موقع ها باب بود نمیتونستی بشی یعنی عملا نت تعطیل. هرچقدر هم تماس میگرفتم پشتیبانی خوب برخورد میکردند بظاهر مشکل رو بررسی و یک ساعتی هم پای تلفن بودی اما آخر سر میگفتند هیچ مشکلی در خط شما وجود نداره همه چیز طبیعیه و محدود نشده سرعت هم خوبه! میگفتم پس چرا نمیتونم یه یاهو رو لاگین کنم میگفت اونش دیگه ما نمیدونیم مشکل خودته! طوری ما رو بخودمون شک انداختند که حتی ویندوز هم عوض کردم گفتم شاید کامپیوترم خرابه! دیدم نخیر نهایت پاشدم حضوری رفتم دفتر مرکزیشون پیش مدیرش اول کارشان فنیش رو خواست اونهم بحساب خودش بررسی کرد و گفت هیچ مشکلی وجود نداره! منهم دیگه عصبی شدم زدم سیم آخر دادو بیداد که مسخرم کردید من نمیتونم از اینترنی که خریدم استفاده کنم شما میگید مشکلی وجود نداره! کار میخواست به پلیس 110 بکشه آخر کار مدیره با یدونه سر رسید شاتل و یک کارت اینترنت هدیه 250 ساعته خرمون کرد گفت شبها با کارت دایلاپ کانکت بشو. هیچی دیگه تا پایان سرویس شبها با دایلاپ نت میرفتیم که از adsl خیلی بهتر بود حداقل لاگین میشد. بعد هم دیگه سرویس رو تمدید نکردم رفتم شرکت دیگه تا اخیرا که دوباره برگشتم شاتل فعلا اوضاع خوبه امیدوارم همینطور بمونه و نیازی به پشتیبانی پیدا نکنم.
افتضاحه![]()
خارجیش هم زیاد بد نیست
لندن و فرانکفورت
اینجا شاتل وایرلس راه اندازی کرده از کجا میشه تعرفه های وایرلسشو دید؟
تعرفه هاش مثل تعرفه های Adsl هست.
فقط ممکنه بسته به سیاست هر شهر بعضی بسته ها رو ارائه ندن و یکساله مجبور باشی تهیه کنی
جهت اطلاع دقیقتر با نمایندگی شهرت تماس بگیر 1525
دوستان شبا با لود محتوا در تلگرام مشکل ندارید؟ کلا برای من شبها تلگرام شدیدا افت سرعت پیدا میکنه :(
2 روز بود که برای منم سرعت تلگرام کند شده!
البته الان تست کردم خوب شده!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)