تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 741 از 1320 اولاول ... 2416416917317377387397407417427437447457517918411241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,401 به 7,410 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من تهران نیستم
    تبریز سکونت دارم من عزیز
    در ضمن ، دوباره بدون بسته نمیره روی نسل ۴ :|

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تهران نیستم
    تبریز سکونت دارم من عزیز
    در ضمن ، دوباره بدون بسته نمیره روی نسل ۴ :|
    خیلی خوب میشد اگر همراه اول این مسخره بازیو جمع می کرد .
    همینطور آلفا و آلفا پلاس رو هم جمع می کرد.

4. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    میشه بگین من چکارش کنم 4g بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

VoLTE
    از این پس مشترکین همراه اول می توانند مکالمه ای با بهترین کیفیت صدا (کیفیت HD) را تجربه نمایند. آخرین نسل شبکه تلفن همراه (LTE) همراه اول به امکان تماس صوتی مجهز شده است و به مشترکین این امکان را می دهد که بتوانند بر بستر آن شبکه مکالمه ای با آخرین استانداردهای جهانی داشته باشند.فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یا همان (VoLTE) یک فناوری نوین است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه ۴G یا LTE ضروری است و بدون استفاده از این فناوری نمی‌توان در شبکه‌ی نسل چهارم تماس برقرار کرد. به سبب آن که تماس VoLTE از بستر شبکه های ۲G و ۳G نمی گذرد، علاوه بر این که تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بسیار بالاتری را برای مشترکین به ارمغان می‌آورد ، امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم می‌کند. لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه صوتی از اینترنت استفاده نمایند. برای مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدیو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند.فناوریVoLTE در زمره‌ی فناوری‌های جدید ارتباطات همراه است که برای اولین بار توسط همراه اول در کشور راه اندازی گردیده است.

مزایای VoLTE چیست؟

• امکان برقراری تماس در شبکه LTE فراهم می شود.
    • کیفیت صدا بر روی سرویس VoLTE بسیار بالا و با کیفیت HD است.
    • زمان برقراری تماس (Call Setup) بسیار پایین است.
    • امکان استفاده همزمان از مکالمه و دیتا مقدور می باشد.

چگونه از VoLTE استفاده کنیم؟

سرویس VoLTE نیازی به فعالسازی ندارد. تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول باشند با قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت.تلفن همراه P۹ Huawei اولین تلفن همراهی است که دارای قابلیت VoLTE همراه اول می باشد. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت VoLTE اضافه خواهند شد.مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند لازم است بروزرسانی های تلفن های همراه خود را که به صورت خودکار برای ایشان ارسال می گردد، نصب نمایند.
    برای کسی VoLTE فعال شده یا دوباره تو آزمایشگاه راه انداختن!؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

VoLTE
    از این پس مشترکین همراه اول می توانند مکالمه ای با بهترین کیفیت صدا (کیفیت HD) را تجربه نمایند. آخرین نسل شبکه تلفن همراه (LTE) همراه اول به امکان تماس صوتی مجهز شده است و به مشترکین این امکان را می دهد که بتوانند بر بستر آن شبکه مکالمه ای با آخرین استانداردهای جهانی داشته باشند.فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یا همان (VoLTE) یک فناوری نوین است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه ۴G یا LTE ضروری است و بدون استفاده از این فناوری نمی‌توان در شبکه‌ی نسل چهارم تماس برقرار کرد. به سبب آن که تماس VoLTE از بستر شبکه های ۲G و ۳G نمی گذرد، علاوه بر این که تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بسیار بالاتری را برای مشترکین به ارمغان می‌آورد ، امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم می‌کند. لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه صوتی از اینترنت استفاده نمایند. برای مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدیو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند.فناوریVoLTE در زمره‌ی فناوری‌های جدید ارتباطات همراه است که برای اولین بار توسط همراه اول در کشور راه اندازی گردیده است.

مزایای VoLTE چیست؟

• امکان برقراری تماس در شبکه LTE فراهم می شود.
    • کیفیت صدا بر روی سرویس VoLTE بسیار بالا و با کیفیت HD است.
    • زمان برقراری تماس (Call Setup) بسیار پایین است.
    • امکان استفاده همزمان از مکالمه و دیتا مقدور می باشد.

چگونه از VoLTE استفاده کنیم؟

سرویس VoLTE نیازی به فعالسازی ندارد. تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول باشند با قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت.تلفن همراه P۹ Huawei اولین تلفن همراهی است که دارای قابلیت VoLTE همراه اول می باشد. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن های با قابلیت VoLTE اضافه خواهند شد.مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند لازم است بروزرسانی های تلفن های همراه خود را که به صورت خودکار برای ایشان ارسال می گردد، نصب نمایند.
    برای کسی VoLTE فعال شده یا دوباره تو آزمایشگاه راه انداختن!؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنده این اطلاعات رو امروز ظهر از تو سایت خود همراه اول اینجا کپی پیست کردم ولی الان چک کردم ظاهرا" لینکش رو غیر فعال کردن!
    درسته، پاکش کردن، اما هنوز تو کش گوگل هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

با توجه به تمهیدات انجام شده در راستای ازاد سازی فرکانس 1800 و تخلیه این فرکانس، پهنای باند فرکانسی سایت های نسل 4 همراه اول روی فرکانس 1800 در حال ارتقا به 20 مگاهرتز است. در نقاطی که پهنای باند و دیتای کافی وجود داشته باشد با ارتقا پهنای باند فرکانسی مشترک به طور محسوس ارتقا سرعت را حس خواهد کرد اما در نقاطی که پهنای باند و زیر ساخت مناسب وجود ندارد، پهنای باند فرکانسی ارتقا خواهد یافت اما سرعت دریافتی توسط کاربر تغییری نخواهد کرد و این دسته از کاربران باید منتظر ایجاد زیر ساخت مناسب و افزایش پهنای باند منطقشون باشند.

محتوای مخفی: screen 

12. 9 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم برای ما ارتقا دادن الان سرعت 8.5 مگابایت بر ثانیه هست

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

14. 3 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چرا برا ما ۲۰ مگاهرتز نشده.از ۵ مگاهرتز فقط ۱۰ مگاهرتز شده.

فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •