بدون شرح!
بدون شرح!
افا سرعت سایت های خارجی به گند کشیده شده
یک دقیقه صبر می کنم تا صفحه لود بشه
معلوم نیست دارن دوباره چه فیلمی سرمون درمیارن
من نمیدونم این ماجرای اقای ملک جعفریان چیه ؟
ایا قراره به کاربران کمک بشه تا کیفیت بالاتری را تجربه کنن یا راه های فرار از کاهش سرعت اینترنت که توسط کاربران کشف شده به گوش پرسنل زحمت کش مخابرات برسه و عیب ها را برطرف کنن البته به نفع خودشون
الان حدود یک هفته ای هست از ساعت 12.30 شب به بعد سرعت دیگه از 20-30 بالاتر نمره و حتی نمیشه صفحه ای را باز کرد چه برسه به دانلود کردن
دوستان من می خوام واسه یکی از اقوام طرح یک ساله رو با مودم رایگان بگیر توضیحات خود مخابرات کمه
2030 هم سرش شلوغه کسی از جزئیات طرح خبر داره؟
مقدار حجم
سرعتش
رایگان شبانه
هزینه اش
بازم نوده. کم فروشها همچنان کم فروشی میکنند. توی قران گفته وای بر کم فروشان. آه و نفرین ما بخصوص طرح یک ساله یک جایی یک بلایی سر اینا در میاره.حالا هی حروم خوری کنید، هی وعده دروغ بدید.
نابود هم شد. این صفحه بزور. گوگل که اصلا باز نمیشه و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین از خبر 2030 شنیدم که پهنای باند کشور را می خواهند اتوبان کنند.یعنی 30 گیگ بیان روش.
همان لحظه خواستم خود سوزی کنم که به اینا بفمونم که دست به اینترنت نزنن.معلوم نیست اینا جنوبا یا ما جنوب که هروقت اینا گفتن پهنای باند سرعت ما تقسیم بر سپرده های بانکی این حروم خورا شد و تهش هیچی به ما مردم نرسید.
حالا با روستایی چیکار دارید.ما شهری هارو خوب چاپیدید حالا نوبت اون زحمت کشا شده.چشم ندارید ببینید دارند پول حلال در میارند.
من شخصا نفهمیدم.رگولاتور کیه؟ چیکارست؟شورای تنظیم مقررات رادیویی؟چه کاری الآن دارند انجام میدن؟
این حرف های مخابرات با مطبوعات است
مردم شریف همیشه یاور و بزرگ ایران هستند و ما که بیش از 60 سال است، نسل اندر نسل، بر سر این سفره خدمتگذاری ایستادهایم، یاد گرفتهایم که در برابر پرداختهای مردم خدمت با کیفیت و متناسب انجام داده و زیادهخواهی نداشته باشیم. دوستان تازه وارد به بازار مخابرات، که بدون هیچ آوردهای، ضمن عدم پرداخت حقوق بیتالمال، از دست رنج مردم نیز زیادهخواهی دارند بدانند که؛
من نمی دونم کی این ......... گفته فقط می دونم که خیلی قشنگ خالی می بنده.
60 ساله دارن می چاپن و هنوز هم دوست ندارند از سر سفر بلند شن.
گنجشکو بجای قناری انداختن، برم خدامو شکر کنم. هر جا برسه اینا رو رسوا میکنم. تبلیغات منفی و پیگیری شکایت. متاسفم که زنگ میزنم به 2020 نفر اول میشم. چرا پیگیر نیستید؟؟؟ 8413535 هم که جواب نمیده (اینم یک دزدی دیگه طلایی با پشتییبانی ویژه 8413535 بود حالا کسی جواب نمیه) حالا جوابشون چیه خاک بر سرشون. مودمو ریست کن.....سراسریه....شبانه همینه..................![]()
مجبورم خودم رو کنترل کنم. والا فقط باید دو صفحه کامل فحش و توهین نثار این آدم هایی که مثلا اسمشون رو گذاشتند مسئولین داد .
آخه کجای دنیا میان واسه 100 کیلو بایت اینقدر بحثت میکننند.
به خدا این سرعت کوفتی هم مثلا بیان بکنند همون 250 بازم دردی رو دوا نمیکنه .
توف به این شانس که خیر سرمون رفتیم بازی اورجینال خریدیم که بی دغدغه بشینیم بازی کنیم . الان با این پینگ به این افتضاحی آدم خجالت میکشه بره تو سرور.
اقا میخواین باور کنین ،میخوین باور نکنین سرعت دانلود از سرور های داخلی8کیلوبایت در ثانیه خارجی رو هم که خجالت می کشم بگم.اقای ملک جعفریان شکر خوردیم حقمونو خواستیم شما به بزرگواری خودتون ببخشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)