والا از رفیقم 100 میلشو 25 تومن گرفتم 2 ماه پیش . همون موقع به همه 30 میداد الان فکر کنم گرونتر شده
کوچیکا رو چه عطری گرفتی ؟
والا از رفیقم 100 میلشو 25 تومن گرفتم 2 ماه پیش . همون موقع به همه 30 میداد الان فکر کنم گرونتر شده
کوچیکا رو چه عطری گرفتی ؟
من عطر ریو کوچیک کنزو رو دارم خیلی عالیه از لحاظ موندگاری یعنی به جرات میتونم بگم که نسبت به بعضی از عطرهای اصلی که دارم موندگاریش بیشتره!
بنابراین شاید شاید بستگی به خود عطر هم داشته باشه و همه عطرهاش اینجوری که شما میگید موندگاری پایین نداشته باشن!
خودش هم گیر نمیاد راحت.تقلبیشو تا حالا ندیدم.
کنزوشو دارم!! اونم زیاد همچین موندگار نیست...
پخش بوشون که افتضاحه
والا اون چیزی که شما از موندگاری و پخش بو توقع داری خیلی متفاوت با معیارهای امثال من هست(منظورم اشاره به همون قضیه که میخواستید عطر بعد از رد شدنتون در محیط حس بشه و این حرفا!)
نمیدونم ولی برای من راضی کننده بود
بله خب...
پخش بوی عالی و فوق العاده یعنی وقتی از یه محیطی عبور میکنی تمام کسایی که در فاصله 3-4 متری شما هستن بو رو حس کنن!
بقیش میشه پخش بوی خوب و خیلی خوب!
ممکنه یکی با پخش بوی خوب و خیلی خوب هم راضی بشه به قول شما...اون دیگه به خود شخص مربوطه...
Last edited by Ali_softcenter; 01-09-2012 at 23:58.
la nuit perfume بوش مهشره
حیف نیست 50 بدی بیژن بگیری !؟ خب این 50 تومن رو بزار رو پولت به دفعه همون la nuit رو بگیر دیگه - این دو تا اصلا در یک سطح نیستن ها !
دادا مایه دار نیستیم آخه50 تومن خیلیه واسه ما ..البته 50 تومن گرون تر بود خوب بود...بیشتره.
البته به این هم فکر کردم...البته اون 100 تومن بیشتره...140 ایناس
احتمال زیاد همین کارو بکنم..
البته من این la nuit perfume رو میخوام از یکی بخرم که چند بار اسپری کرده..و میخواد 120 بفروشش....
ارزش داره بخرم ازش؟ 100 میلش هست.
فکر کنم مغازه 140 باشه...
Last edited by Ali_softcenter; 02-09-2012 at 16:13.
کلا آدم پولاشو جمع کنه یه چیز بهتر بخره خیلی بهتره
شما این 50 تومن بیژن رو بزار روی همون پولت
مغازه من دو تا تو کرمان قیمت کردم یکی 100 میل پرفیوم رو 140 میداد یکی دیگه 130
اگه تونستی بیشتر تخفیف بگیر چون بالاخره استفاده شده و باید قیمتش کمتر باشه
اگه هنوز تستشم نکردی حتما تستش کن که ببینی بوش چقدر خوبه
آقا محمد شما بیژن بلک رو تست کردی؟میشه در مورد بوش بگی و چی تو لانویت دیدی که تو بیژن ندیدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)