تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 741 از 827 اولاول ... 241641691731737738739740741742743744745751791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,401 به 7,410 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این مدل از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد .

در مورد نرم افزارها و کاربردهای آن میتونید پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را را مطالعه کنید .

سلام .

مدلی که انتخاب کردید ، گزینه کاملاً مناسبی هست ولی در مقایسه یا Seagate Backup plus Slim ضخامت بیشتری هم دارد (عکس زیر جهت مقایسه) . حتماً یک کیف مناسب برای این مدل هم بخرید .

ممنونم.به نظرتون
    Seagate Backup plus Slim ارزش خرید بیشتری نسبت به وسترن داره؟ برای من پاک نشودن اطلاعات در الویت هست و هارد Seagate Backup plus Slim این قابلیت رو داره که بصورت ساتا به سیستم متصل بشه؟

با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم.به نظرتون
    Seagate Backup plus Slim ارزش خرید بیشتری نسبت به وسترن داره؟ برای من پاک نشودن اطلاعات در الویت هست و هارد Seagate Backup plus Slim این قابلیت رو داره که بصورت ساتا به سیستم متصل بشه؟

با تشکر
    1. از نظر ارزش خريد ، فرقي بين ايندو مدل نيست (هر دو مدلهاي خوبي هستند) .
    2. در مورد سوال آخر ؛ فقط با باز كردن باكس ميتوان هارد ديسك را از طريق SATA به سيستم متصل كرد كه گارانتي هم باطل ميشه . مدلهاي قديمي كه USM بودند ميشد با جدا كردن قسمت انتهايي از طريق SATA به مادربرد متصل كرد و برق را هم از پاور گرفت ولي مدلهاي جديد ديگه USM نيستند .

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

هارد اکسترنال WD من هر بار توی لپ تاپ Unallocated میشه. با کلیک راست زدن هم بجز help هیچ گزینه ای فعال نیست اما توی PC مشکل نداره. چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
    من به تازگی یه هارد WD My Passport Ultra 1TB خریدم.می خواستم بدونم باید فرمتش کنم حتما یا NTFS هست؟و اینکه اگه با برنامه Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 پارتیشن بندی کنم مشکلی نداره؟
    در کل برای اولین استفاده باید چیکار کنم؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
    من به تازگی یه هارد WD My Passport Ultra 1TB خریدم.می خواستم بدونم باید فرمتش کنم حتما یا NTFS هست؟و اینکه اگه با برنامه Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 پارتیشن بندی کنم مشکلی نداره؟
    در کل برای اولین استفاده باید چیکار کنم؟

ممنون
    سلام .

این مدل از قبل پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد .
    علاوه بر اینکه از طریق Disk management ویندوز هم میتوانید پارتیشن بندی کنید با برنامه ای که گفتید هم میتوانید پارتیشن بندی کنید و مشکلی نیست .

1. در مورد نرم افزارها و کاربردهای آن میتونید پست 6622# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید .
    2. چند نکته نگهداری و استفاده جهت عمر مفید بیشتر در پست 1# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجود هست ، پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .

هارد اکسترنال WD من هر بار توی لپ تاپ Unallocated میشه. با کلیک راست زدن هم بجز help هیچ گزینه ای فعال نیست اما توی PC مشکل نداره. چی کار کنم؟
    1. روی پورتهای دیگر USB هم تست کنید .
    2. از USB Hub یا کابلهای رابط استفاده نکنید .
    3. لپتاپ را به برق شهر متصل و روی حالت High Performance تنظیم کنید .
    4. در صورتیکه برای شما امکانپذیر هست مجدداً ویندوز نصب کنید به همراه آخرین ورژن درایورها .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=ata.royalfalcon;8532230]سلام .

این مدل از قبل پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد .
    علاوه بر اینکه از طریق Disk management ویندوز هم میتوانید پارتیشن بندی کنید با برنامه ای که گفتید هم میتوانید پارتیشن بندی کنید و مشکلی نیست .

1. در مورد نرم افزارها و کاربردهای آن میتونید پست 6622# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید .
    2. چند نکته نگهداری و استفاده جهت عمر مفید بیشتر در پست 1# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجود هست ، پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .

خیلی ممنونم ازتون.
    این هارد تازه امروز به دستم رسید.می خواستم با برنامه ashampoo HDD control سلامت هارد رو چک کنم.ولی نمی شناختش.راه دیگه ای هست برای دیدن میزان health هارد؟

و اینکه من امروز یه فولدر آهنگ به حجم 7.87GB رو داخل هارد کپی کردم،سرعتش 13.8MB/s بود.و تقریبا 7دقیقه طول کشید.می خواستم بپرسم این میزان طبیعیه؟
    با این توضیحات که ویندوزم سون و پورت لپ تاپم usb2 هست.و کمی بیشتر از یکساله که ویندوزشو عوض نکردم.از نرم افزارایی مثل tera copy هم استفاده نـکردم.

شنیدم سرعت نوشتن فایلایی مثل همین mp3 ها که تعدادشون زیاد و کم حجمن پایینتر هست.درسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم ازتون.
    این هارد تازه امروز به دستم رسید.می خواستم با برنامه ashampoo HDD control سلامت هارد رو چک کنم.ولی نمی شناختش.راه دیگه ای هست برای دیدن میزان health هارد؟

و اینکه من امروز یه فولدر آهنگ به حجم 7.87GB رو داخل هارد کپی کردم،سرعتش 13.8MB/s بود.و تقریبا 7دقیقه طول کشید.می خواستم بپرسم این میزان طبیعیه؟
    با این توضیحات که ویندوزم سون و پورت لپ تاپم usb2 هست.و کمی بیشتر از یکساله که ویندوزشو عوض نکردم.از نرم افزارایی مثل tera copy هم استفاده نـکردم.

شنیدم سرعت نوشتن فایلایی مثل همین mp3 ها که تعدادشون زیاد و کم حجمن پایینتر هست.درسته؟
    1. ميتونيد از برنامه HDtune Pro و از قسمت Healthد، SMART Status هارد ديسك را چك كنيد كه OK هستند يا خير . البته اين به تنهايي كافي نيست . ديده شده كه SMART Status هارد ديسك OK هست ولي در يك محدوده خاص سرعت خواندن و نوشتن بشدت كند ميشود و در نتيجه بايد بررسيهاي بيشتري مثلاً تست سرعت خواندن و نوشتن سكتورها و ... هم انجام شود ولي با توجه به اينكه نو هست بنظر من ضرورتي ندارد .

2. با استفاده از برنامه HDtune Pro و از قسمت Benchmark يك تست Read بگيريد . اگر نمودار در محدوده 30MB/s بود پس مشكل خاصي نيست (با توجه به USB2 بودن) . معمولاً هرچه حجم فايل بيشتر و تعداد آنهم كمتر باشد در Copy/Pasteـها بيشتر به حداكثر سرعت ميرسد .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام اقا عطا خوبین.من هارد رو خریداری کردم....چند تا سوال داشتم...
    1برای اولین بار که کپی کردم یک فایل نسبتا یک پارچه 117 گیگابایتی رو توی کمتر از 13 دقیقه کپی کرد که فکر میکنم خیلی خوب باشه چون بصورت میانگین سرعت انتقال 101 مگابایت بر ثانیه بود...
    2من که نرم افزار wd smart ware رو نصب کردم بعدش برای خروج و safly remove کردن اول از طریق ویندوز ejekt کردم بعدش خواستم ببینم که هارد safly شده دیدم که توی ویندوز معلوم نیستش یعنی به حساب ویندوز هارد به سیستم وصل نبود اما هنوز آیکون wd samart ware رو پایین میدیدم.بعدش هر کاری خواستم بکنم که قطع شه کلا پیدا نکردک روشی رو...آخرش هم سیستم رو هایبرنت کردم بعد دیدم که هارد و به پورت همیشه برقدار(در بعضی لپتاپ ها برای شارژ وسایل دیگه حتی وقتی لپتاپ خاموشه)وصل کردم و باز هم هد توی هارد داشت میچرخید دیدم خاموش نشد سیستم رو روشن کردم و لحظه روشن شدن یدونه صدای کوچیک داد!!!!!صدای چی بود؟بعدش اینکه این چراغش چند حالت داره؟یعنی توی هر جالتی نشاندهنده چیه؟
    آخرش هم آیکونش رو از اون پایین باز کزدم و exit رو زدم که وقتی ااینکارو کردم هارد فک کنم خاموش شد و آیکونش رفت اما همچنان چراغش چند ثانیه یکبار روشن میشد حالت چشمک زن داشت؟!؟!؟!
    بعدش اینکه اشکال نداره من به پورت همیشه برقدار وصل کنم؟؟؟اگه هارد وصل باشه سیستم و خاموش کنم اشکالی ایجاد میشه؟
    در آخر هم اینکه من هارد رو از پاوه خریدم با 3سال گارانتی آواژنگ به قیمت 360 تومن...در تهران حدودا چه قیمتیه؟البته دی جی کالا ر معیار قیمت قرار ندین بلکه هر چی توی دیجی نوشته بودن شما 20-30 تومن باس بیارین پایین!!!!!
    ممنونم ازتون که جواب میدین...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا عطا خوبین.من هارد رو خریداری کردم....چند تا سوال داشتم...
    1برای اولین بار که کپی کردم یک فایل نسبتا یک پارچه 117 گیگابایتی رو توی کمتر از 13 دقیقه کپی کرد که فکر میکنم خیلی خوب باشه چون بصورت میانگین سرعت انتقال 101 مگابایت بر ثانیه بود...
    2من که نرم افزار wd smart ware رو نصب کردم بعدش برای خروج و safly remove کردن اول از طریق ویندوز ejekt کردم بعدش خواستم ببینم که هارد safly شده دیدم که توی ویندوز معلوم نیستش یعنی به حساب ویندوز هارد به سیستم وصل نبود اما هنوز آیکون wd samart ware رو پایین میدیدم.بعدش هر کاری خواستم بکنم که قطع شه کلا پیدا نکردک روشی رو...آخرش هم سیستم رو هایبرنت کردم بعد دیدم که هارد و به پورت همیشه برقدار(در بعضی لپتاپ ها برای شارژ وسایل دیگه حتی وقتی لپتاپ خاموشه)وصل کردم و باز هم هد توی هارد داشت میچرخید دیدم خاموش نشد سیستم رو روشن کردم و لحظه روشن شدن یدونه صدای کوچیک داد!!!!!صدای چی بود؟بعدش اینکه این چراغش چند حالت داره؟یعنی توی هر جالتی نشاندهنده چیه؟
    آخرش هم آیکونش رو از اون پایین باز کزدم و exit رو زدم که وقتی ااینکارو کردم هارد فک کنم خاموش شد و آیکونش رفت اما همچنان چراغش چند ثانیه یکبار روشن میشد حالت چشمک زن داشت؟!؟!؟!
    بعدش اینکه اشکال نداره من به پورت همیشه برقدار وصل کنم؟؟؟اگه هارد وصل باشه سیستم و خاموش کنم اشکالی ایجاد میشه؟
    در آخر هم اینکه من هارد رو از پاوه خریدم با 3سال گارانتی آواژنگ به قیمت 360 تومن...در تهران حدودا چه قیمتیه؟البته دی جی کالا ر معیار قیمت قرار ندین بلکه هر چی توی دیجی نوشته بودن شما 20-30 تومن باس بیارین پایین!!!!!
    ممنونم ازتون که جواب میدین...
    سلام .

برای خاموش کردن بطوریکه هم چراغ آن خاموش شود و هم فعالیت موتور متوقف شود باید از طریق WD Quick View هارد دیسک اکسترنال را Safely remove کنید (عکس زیر) . Eject کردن از طریق ویندوز هارد دیسک را خاموش نمیکند (چراغ همچنان روشن و موتور در حال کار) و از آنجایی که ارتباط با ویندوز قطع میشود دیگه نمیتوانید از طریق WD Quick View هارد دیسک را خاموش کنید .

بعدش اینکه این چراغش چند حالت داره؟یعنی توی هر جالتی نشاندهنده چیه؟
    طبق دفترچه راهنمای این مدل :

• LED بطور ثابت و غیر چشمک زدن = بیکار بودن و عدم فعالیت Read/Write (یعنی Idle) . دقت کنید که در این حالت موتور در حال چرخش و هد همچنان بر روی پلاتر هست .
    • چشمک زدن سریع به تعداد حدوداً سه بار در هر ثانیه = فعالیت Read/write
    • چشمک زدن آهسته (حدوداً در هر 2.5 ثانیه یکبار) به معنی این هست که هارد دیسک در حالت Sleep هست . در مقایسه با حالت Idle ، هد در هدپارکینگ هست و موتور هم نمیچرخد .

با Exit کردن هارد دیسک خاموش نمیشود بلکه فقط برنامه WD Quick View بسته میشود . شما باید Safely Remove را کلیک کنید .

هارد و به پورت همیشه برقدار(در بعضی لپتاپ ها برای شارژ وسایل دیگه حتی وقتی لپتاپ خاموشه)وصل کردم و باز هم هد توی هارد داشت میچرخید دیدم خاموش نشد
    همانطوریکه خودتان هم گفتید تا زمانیکه به پورت همیشه برقدار USB متصل باشد هارد دیسک هم همچنان روشن خواهد بود پس توصیه میکنم اینکار را نکنید (استهلاک بیمورد) . حتی اگر هم با Safely Remove کردن هارد دیسک را خاموش کنید بازهم برای روشن کردن باید اتصال USB را قطع و مجدداً وصل کنید پس تا زمانیکه به اطلاعات موجود در هارد دیسک اکسترنال نیازی ندارید از سیستم جدا کنید .

برای اولین بار که کپی کردم یک فایل نسبتا یک پارچه 117 گیگابایتی رو توی کمتر از 13 دقیقه کپی کرد که فکر میکنم خیلی خوب باشه چون بصورت میانگین سرعت انتقال 101 مگابایت بر ثانیه بود...
    به مرور زمان و با پر شدن حجم هارد دیسک سرعت کمتر خواهد شد . چون الان روی ترکهای بیرونی کپی میشوند که سرعت بیشتری نسبت به ترکهای داخلی هارد دیسک دارند .

به قیمت مناسبی خریدید . قیمت تهران هم همین حدود هست .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. ميتونيد از برنامه HDtune Pro و از قسمت Healthد، SMART Status هارد ديسك را چك كنيد كه OK هستند يا خير . البته اين به تنهايي كافي نيست . ديده شده كه SMART Status هارد ديسك OK هست ولي در يك محدوده خاص سرعت خواندن و نوشتن بشدت كند ميشود و در نتيجه بايد بررسيهاي بيشتري مثلاً تست سرعت خواندن و نوشتن سكتورها و ... هم انجام شود ولي با توجه به اينكه نو هست بنظر من ضرورتي ندارد .

2. با استفاده از برنامه HDtune Pro و از قسمت Benchmark يك تست Read بگيريد . اگر نمودار در محدوده 30MB/s بود پس مشكل خاصي نيست (با توجه به USB2 بودن) . معمولاً هرچه حجم فايل بيشتر و تعداد آنهم كمتر باشد در Copy/Pasteـها بيشتر به حداكثر سرعت ميرسد .

سلام.ممنون
    تست read گرفتم،توو قسمت Benchmark میانگین 26Mb/s بود.و توو قسمتFile Benchmark سرعت خواندن 31mb/s و نوشتن 20mb/s.به نظرتون اوضاع چطوره؟
    با اون شرایط ویندوزم که گفتم،طبیعی هست یا نه؟
    راستی چرا هارد خود لپ تاپ سرعت خوندنش از این تقریبا 40mb بیشتره؟
    به خاطر نوع کابلشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •