با سلام خط من DLC استظاهراً تا 3 مگ بیشتر باز نیست . اگه باز نیست چجوری میشه درخواست داد تا بازش کنند تا بتونم طرح ولایت رو بگیرم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خط من DLC استظاهراً تا 3 مگ بیشتر باز نیست . اگه باز نیست چجوری میشه درخواست داد تا بازش کنند تا بتونم طرح ولایت رو بگیرم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Chabok; 27-07-2014 at 00:32.
چقدر بیخوده این مخابرات، دیروز سرویس من راه افتاده امروز قطع شده، با پشتیبانیش هم که حرف میزنی طرف انگار رییس اداره مخابراته به زور جوابت را میده. اینجوری بخواد باشه وایمکس ایرانسل شرف داره بهش درسته قیمتش بالاتره ولی تا الان برای من هم ثبات داشته و هم با پشتیبانیش که حرف میزنی طرف اینقدر توجیه شده که راهنمایی به شما را وظیفه خودش میدونه. اه حالم بهم خورد.
ممنونم
چطور باید بفهمیم خطمون dlc هست یا نه ؟
و کلا dlc چیه؟
با سلام
سرعت دانلود 10 مگ مخابرات روزانه و شبانش چه قدره؟ صبانت بهتره یا مخابرات؟
Last edited by punishamir; 27-07-2014 at 10:49.
با سلام حدمت دوستان مشکل من اینه که بعضی سایتای داخلی رو هم باید با چیز شکن باز کنم!مشکل چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید
درود بر شما افزایش پورت و سرعت برای خطوط DLC فعلا امکان پذیر نیست ...
DLC به خطوط فیبر نوری گفته میشود...
زنگ زدن به مرکز مخابراتی منطقه خود و یا این که میتوانید پیش شماره خود را قرار دهید بررسی بشه ببینیم DLC هست یا خیر ...
درود بر شما ...
سرویس های مخابرات رورانه و شبانه سرعت یکسانی دارند اگر در روز با IDM سرعت شما 900 باشد در شبانه هم همین مقدار است... در مورد صبانت باید در تاپیک خودش سوال کنید.
صفحات قبل را مطاله کنید این موضوع چندین بار پاسخ داده شده است...
در 2 صفحه قبل جواب این سوال داده شده است...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)